{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks sa peaksid põletama loorberilehti kodus?

K ui sa oled juba käinud joogas või mediteerimas, siis tead sa ilmselt, et nendes ruumides valitseb omapärane lõhn. Tihti kasutatakse sellis...

Kui sa oled juba käinud joogas või mediteerimas, siis tead sa ilmselt, et nendes ruumides valitseb omapärane lõhn. Tihti kasutatakse selliseks otstarbeks viirukeid, teinekord salvei kimpe aga selleks võib ka kasutada muid kuivatatud taimi. Üks väga hea valik on põletadaloorberilehti.

Miks sa peaksid põletama kodus loorberilehti? 

Loorberilehtede kuulsus ulatub juba aastatuhandete taha, Kreeka ja Rooma ajaloos on loorberilehtedel oma kindel koht. Loorberilehti kasutatakse söögi tegemine juures aga samuti ka kreemide, parfüümide ja seepide valmistamise juures.

Loorberilehtede kasu.

Traditsiooniliselt kasutatakse loorberilehti rahustina, valuvaigistina ja põletikuvastase vahendina. Loorberilehel on bakterivastane toime, ta aitab alandada vererõhku ja südamerütmi. Loorberilehte kasutatakse ka unetuse vastases ravis ja kroonilise stressi vastu.

Kasutatuna toidu valmistamise juures aitab loorberileht reguleerida glükoosi- ja kolesteroolitaset reguleerida diabeedi all kannatavate inimeste juures ja ennetada neerukive.

Kuidas loorberilehti põletada? 

Kui sa tunned, et oles stressis ja kannatad halva tuju all, põleta üks või kaks loorberilehte tulekindlas nõus oma toas või kontoris ja mine kümneks minutiks ruumist välja.

Loorberilehtede suits aitab sul lõdvestuda ja rahuneda, vabastab sind pingetest ning toob endaga kaasa positiivset energiat.


Kommentaare ei ole