{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 asja, mida sa Lõvi tähtkujus sündinud naistest ei tea

L õvist naisele on omane staarilik hoiak, millele lisaks tema loomulik võlu ja iseteadev iseloom muudavad ta tõenäoliselt üheks kõige si...

Lõvist naisele on omane staarilik hoiak, millele lisaks tema loomulik võlu ja iseteadev iseloom muudavad ta tõenäoliselt üheks kõige silmapaistavamaks kõikide sodiaagimärkide seast.

Aga kas sa teadsid ka, et...

Lõvist naine on tundlik!


Isegi, kui ta seda varjab oma uhke ilme taga on Lõvist naised tegelikult väga tundlikud. Kõik maailmas aset leidev puudutab neid sügavalt.

Samuti pole nad tundetud komplimentide vastu, sest oma sügavas sisimas vajab ta imetlust. Piisab ühest heast sõnast, et ta sulama panna.

Ta armastab ise otsuseid vastu võtta.

Ta on sündinud juht ja ei karda otsuseid vastu võtta, seda siis nii enda, kui teiste jaoks. Nad on head juhid, kes on varustatud loomupärase autoritaarsusega. Ta suudab inimesi oma tahtmise järgi mõjutada.




Ta oskab hästi organiseerida.

Ükskõik, millise tähtpäevaga tegu ka ei ole, Lõvi suudab kõik suurepäraselt organiseerida.

Tema ongi saatuslik naine.

Oma tugeva iseloomu ja kaasasündinud iluga on Lõvist naised saatuslikud naised. Nad on väga sensuaalsed ja tõmbavad alati pilke endale. Neid ihaldatakse ja nad tunnevad oma väärtust.

Ta on lõbusa loomuga.

Lõvist naine on hea huumorimeelega. Temaga vestlus ei ole kunagi igav ja üksluine.

Ta on ambitsioonikas.

Ta tahab alati olla parim ja annab endast parima, et oma eesmärke saavutada. Tema ambitsioonil ei ole piire. Kui ta midagi teeb, teeb ta seda kogu oma hingega.

Ta tunneb oma väärtusi, oskusi ja unistusi ning teab, kuidas elus edasi minna. Tema sihikindlus viib ta sihile.





Ta on lojaalne.

Lõvist naine on aus, lojaalne ja tähelepanelik - omadused, mis muudavad ta hindamatuks sõbraks, kellele alati loota võib.

Ta armastab unistada.

Tema ambitsioonil ja tahtmistel pole piire, ta ihaldab alati paremat elu. Ta armastab palju unistada ja mõtiskleda oma tuleviku plaanide üle. Uus töökoht, suurem maja, parem auto...

Temast ei ole lihtne aru saada.

Oma tulise loomuse ja iseseisva meelega ei ole kerge temast aru saada. Nagu kõik teisedki naised, vajab ka tema armastust, ehkki ta vastupidist välja võib näidata. 

Kommentaare ei ole