{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 märki, mis näitavad, et ta ei vääri sind

T eie suhe ei pea olema ideaalne aga tähtis on, et su kõrval on inimene, kellele sa loota võid ja kelle kõrval sa end hästi tunned. A...

Teie suhe ei pea olema ideaalne aga tähtis on, et su kõrval on inimene, kellele sa loota võid ja kelle kõrval sa end hästi tunned.

Alles siis, kui me oleme midagi kaotanud, tunneme me selle asja tõelist väärtust.

Mõned inimesed ei hinda sind. Isegi siis, kui sa ta elust läinud oled. Nad on egoistid ja enesekesksed ja ei huvitu millestki muust, kui omaenda heaolust. Nad armastavad vaid iseennast ja sellepärast ei jäägi sinu jaoks mitte midagi.

Ükskõik, kui palju sa ka ei proovi; ükskõik, kui paindlikuna sa ennast ka ei näita ja kui mõistev sa ka ei ole; ükskõik, kui palju sa talle ka ei ütleks, et sa teda armastad - ta ei muutu ikkagi. Ta jääb ikka selleks samaks inimeseks, kes sind hinnata ei oska.

Ta ei hakka sind kunagi vastu armastama, sest tal ei jätku lihtsalt sinu jaoks armastust. Kogu tema aeg, tema huvi, tema armastus ja tunded on suunatud tema enda isiku vastu. Aga ta tõmbab musta auguna endasse sinu tunded ja emotsioonid.




5 märki, mis näitavad, et sa armastad kedagi, kes sind ei vääri.

1. Sa ei saa tema peale loota.

Sa ei saa tema peale loota, ta ei toeta sind ja teda ei ole olemas, kui sinul teda vaja on. Ta elab omaenda maailmas ja ei näe üle oma liiga suure ego. Ta unustab olulised tähtpäevad. Ta ei tule laste tähtsatele sündmustele, sest ta on liiga hõivatud omaenda maailmas. Kui sa teda vajad, siis teda ei ole, sest see ei sobi talle. Sina aga vajad kedagi, kellele sa loota võid. Sina oled ju tema jaoks olemas, miks siis teda ei ole olemas siis, kui sina teda vajad?

2. Ta valetab sulle ja petab sind. 

Ta purustab su usalduse ja valetab sulle. Ta ei ütle iialgi, kuhu ta läheb ja kellega ta kohtub. Ta elab kahepalgelist elu. Ta valetab sulle, sest sa ei ole tema jaoks oluline. On ainult tema enda väike isik, mis tõeliselt loeb. Kõiki teisi võib ta kasutada ära ja maha jätta omaenda naudingu jaoks. Ta ei armasta sind piisavalt, et olla su vastu aus ja tal puudub austus, et lõpetada teie suhe enne uuega alustamist.





3. Ta alandab sind.


Ta on nii hõivatud omaenda eluga ja soovide täitmisega, et sinu isik on ilma suurema tähtsuseta tema sisemises elus. Kui ta on emotsionaalselt püsimatu või häiritud, siis ta hakkab sind alandama.

Keegi, kes sind armastab ja austab ei hakka sind alandama ja eriti teiste inimeste juuresolekul. Ent tema teeb seda, sest see on tema loomuses.

4. Ta võtab aga ei anna.

Normaalses suhtes teatud piirides on inimestel kombeks vastastikku avatud olla. Nad annavad oma aega, ressursse, armastust ja ruumi oma partnerile. Sellistes suhetes on kõik õnnelikud ja kaitstud. Kui tegemist on kellegagi, kes ainult võtab, siis ainult üks pool suhtes annab kõik , samal ajal, kui teine pool rahuldub võtmisega. Ta võtab kõik ja ei anna vastu midagi. Sina vajad enda kõrvale aga kedagi, kes annab rohkem, kui võtab.

5. Ta on egoist.

Te peaksite olema üks meeskond. Teie suhe kas toimib või ei toimi. Kui üks meeskonnaliige võidab, siis võidab sellest kogu meeskond. Me mängime indiviididena aga saavutame edu meeskonnana, vähemalt see peaks nii ideaalselt olema.

Kommentaare ei ole