{ads}

HIDE

Viimased

latest

12 võimalust, kuidas oma elu uuesti üles ehitada ja muuta see imeliseks

K as sa tunned, et sa enam ei suuda? Et sa oled väsinud kõigest? Et sa ei taha enam elada pidevas stressis, väsimuses, muretsemises. Sa ...

Kas sa tunned, et sa enam ei suuda? Et sa oled väsinud kõigest? Et sa ei taha enam elada pidevas stressis, väsimuses, muretsemises. Sa ei taha enam ärrituda pisiasjade pärast, sa ei taha enam võidelda iga päev, sa ei taha enam, et teised su südamel tallaksid; sa ei taha neid mõtteid, mis su enesehinnangut maha teevad; sa oled väsinud kõigest, negatiivsest, mis sind hävitamas on. Tahad sa, et su elu muutuks?

Elu kardinaalseks muutmiseks on mitmeid mooduseid. Siin on nimekiri 12 moodusest, mis võimaldavad sul oma elu ilusaks muuta. Oled sa valmis? Loe siis läbi.

1. Anna endale lubadus.

"Mina (kirjuta siia oma nimi) luban endale, et edaspidi tahan ma oma elu parandada niipalju, et mul ei oleks enam aega muretsemiseks, teiste elude üle kohtu mõistmiseks, kritiseerimiseks, enesehaletsemiseks ja hädaldamiseks.

Ma luban andestada, unustada oma kahetsused ja solvumised.

Tänasest peale ei vaata ma enam tagasi ja ma õpin hindama seda, mis mul praegu on.





Ma luban, et ma ei hakka enam pisiasjade pärast ärrituma, et ma lõpetan ära kõik halvad suhted, mõtted ja käitumised, mis teevad mulle endale halba.

Ma luban, et teen oma südames ruumi armastusele, õnnele, rõõmule ja hingerahule.

Ma luban, et jään lojaalseks iseendale ja ei hakka end reetma selleks, et teistele meeldida.

Ma luban, et tänasest päevast peale tahan ma teha kõik, et muuta oma elu imeliseks.

Siiralt,

mina.(siia kirjuta oma nimi).

2. Unusta minevikust aset leidnud ülekohus ja andesta.

Täida oma süda armastusega. Andesta ja unusta. Mitte sellepärast, et need, kes sulle haiget on teinud seda väärivad, vaid sellepärast, et sina seda väärid. Lase andestusel vabastada sind mineviku haardest. Lase sellel kaasa viia kogu valu, mis su südamepõhjas on ja täida see armastuse, hingerahu ja kaastundega.

Kui teised inimesed on sulle halba teinud, ei ole sina kohustatud olema nagu nemad.

Kaota oma elust kogu negatiivsus. Tee seda vähehaaval ja ütle iseendale, et kui sa oled lasknud minna kogu raskusel, mis su südamel lasub, siis tunned sa end paremini ja näed oma elu paremas valguses. Sa oled õnnelikum ja leplikum kogu maailmaga, mis sind ümbritseb.

3. Ole heatahtlik.

Keskendu rohkem headele asjadele, kui halbadele. Näe oma peas rohkem edu, kui läbikukkumist. Asenda solvumised andestuse, tänulikkuse ja hindamisega. Ole hea.





4. Visualiseeri oma eesmärke ja loo oma tulevik.

Kui kõik oleks võimalik, milline su elu praegu oleks? Millist elu sa tahaksid elada?

Pane oma kujutlusvõime tööle. Julge näha suurelt. Ära rahuldu vähemaga, kui see, mida sa tõesti tahad.

Mida rikkalikum kujutlusvõime sul on, seda ilusama elu sa endale lood.

Kujutlusvõimel on nii suur võime. Milline on elu, mida sa tahaksid elada? Näe seda oma peas. Milline on inimene, kes sa tahaksid olla? Milliseid suhteid sa tahaksid? Ela oma elu nagu sul oleks juba praegu kõik see olemas. Tunne neid tundeid, mida sa tunneksid, kui sa saaksid teha kõiki neid imelisi asju.

5. Unistused ei täitu üleöö ja läbi võlukepi, sina pead nad ellu viima.

Kuula oma südamesoove. Tee seda, mida sa pead tegema selleks, et minna sinna, kuhu sa jõuda tahad. Loe raamatuid, mida sa pead lugema, võta ühendust inimestega, kes sind aidata võivad, õpi seda, mida sa õppida saad.

Leia endale mentor, julge endale küsimusi esitada.  Tee kõik, mis võimalik, et iga päev teha väike samm oma unistuste suunas.

Iga samm parandab su elu ja muudab su elu õnnelikumaks.





6. Tee üks asi korraga. 

Sest see pole üldsegi lihtne vabaneda ühekorraga kõikidest aastate jooksul sisse juurdunud harjumustest, mõtetest ja suhetest. Võib juhtuda, et sa ei näe otsekohe oma elus muutusi. Aga see pole oluline. Ole kannatlik ja tee üks asi korraga, ära unusta, et kõik ettevõtmised on alguse saanud esimesest sammust.

7. Õpi enesekindlust.

Sa pead õppima enesekindlust. Sa pead õppima iseennast usaldama ja siis teisi. Kõige lõpuks õpi elu usaldama.

Unusta oma hirmud.

8. Anna endale õigus eksida.

Sul on õigus läbi kukkuda ja eksida. Sest igas eksimuses on õppetund, mis sulle kasulikuks osutub, kui sa oma teekonda jätkad.



9. Ole hea iseenda vastu.

Armasta iseennast ja ole hea iseenda vastu. Hoolitse oma meele, keha ja südame eest. Tee harjutusi, joo palju vett, toitu tervislikult ja naudi elu.

Ära unusta positiivseid mõtteid. Ole kaastundlik ja hea, iseenda ja teiste vastu. Veeda aega üksi, et asjades selgust saada.

Käi looduses. Vaata taimi, taevast, tähti, kuud ja puid. Näe elu imet.

10. Ära ela selleks, et teise ootusi rahuldada.

Liiga paljud inimesed elavad teiste elu. Nad elavad oma elu läbi teiste ootuste. Nad elavad seda elu, mida nende vanemad, sõbrad, vaenlased, õpetajad, valitusus ja televisioon on neile soovitanud. Nad ei kuula oma sisemist häält. Neil on liiga palju tegemist, et teistele inimestele meeldida ja nad ei kontrolli enam oma elu. Nad on unustanud, mis neid tõeliselt õnnelikuks teeb, mida nad tegelikult tahavad ja mida nad vajavad. Ja lõpuks unustavad nad iseennast.

Sul on üks elu, siin ja praegu. Ela oma elu nagu sina seda soovid.

11. Ümbritse end inimestega, kes sind armastavad ja toetavad.

Ümbritse end heade, positiivsete inimestega, kes sind toetavad ja armastavad. Inimesed, kellele sa loota võid, kui kõik halvasti läheb. Inimesed, kes sind tunnevad. Kes võtavad sind sellisena, nagu sa oled.

Eemaldu neid, kes sind maha teevad ja kritiseerivad. Sul on vaja häid sõpru, kes sind toetavad.

Katsu olla parem inimene. Ole paindlik. Mine eluvooluga kaasa ja ära uju vastuvoolu.





Kommentaare ei ole