{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lihtne nipp, mis aitab raha ligi tõmmata

F eng Shui ja hiina traditsioonilise meditsiini järgi on kõik elu elemendid mõjutatud energia kvaliteedist ja selle voolust. Puud...

Feng Shui ja hiina traditsioonilise meditsiini järgi on kõik elu elemendid mõjutatud energia kvaliteedist ja selle voolust. Puudutab see siis vaimset või füüsilist tervist või hoopi rahalist olukorda, kõige tähtsam on tagada, et energiavool ja tasakaal , mis kehas ringleb, oleks optimaalne ja et ühtegi takistavat elementi tema teel ei leiduks.



Me teame, et hiina traditsioonilise meditsiini juures kasutatavate meetodite juures, nagu akupunktuur ja  refleksoloogia, baseeruvad meridiaanipunktide stimuleerimises, et tasakaalustada ja taastada energiavoolu kehas ning seega vabaneda valudest ja häiretest ning aidata kehal leida optimaalne funktsioneerimine.

Isegi Feng Shui on seadnud kindlad reeglid, mis puutuvad mööbli asetsust ja värvide sobivust majas ning väljaspool maja. Seega garanteerib ta maja elanikele hea tervise ja hingerahu. Muide Feng Shui järgi ei tohi kodus taluda korralagedust ja segadust, sest esiteks rikub see tuju ja teiseks mõjutab see ka sinu rahalist olukorda.
 
 
 


Energia ja raha - mis seos neil on? 

Nii, nagu ülalpool mainitud, on kõik energia küsimus. Mis omakorda tähendab, et kui sa takistad positiivse energia tulva, lased sa negatiivset energiat selle asemele ja see omakorda saab erinevate tervise- , raha -  ja muude probleemide allikaks.

Sinu kodus, negatiivsuse allikaks on segadus. Kui sa jätad oma riided igalepoole vedelema, kingad esikusse laiali, ei pane asju omale kohale tagasi, jätad mustad nõud kraanikaussi või laua peale vedelema, siis blokeerid sa hea energia voolu ja takistad rikkust ja jõukust sinu juurde tulemast.

Faktid, mida on tõestanud mitmed finantseksperdid ja nõunikud, kellede seas kuulus Suze Orman, kes ise oma kogemuse selle põhjal läbi tegi. Lisaks sellele mitme rikkuse teemal bestselleri kirjutanud kirjaniku Catherine Ponderi järgi tuleb luua enese ümber tühi ruum, kuhu jõukus saab tulla. Sellepärast on tähtis vabastada end kõigest üleliigsest, mis su elamist koormab.
 
 
 


Kui sa tahad teada, kuidas seda praktiliselt korda seada, siis siin on mõned nõuanded:

Organiseeri oma finantselu: sea kord sisse oma arvetes, dokumentides jne. Pane kõik korralikult kaustade sisse.

Korista regulaarselt oma kodu, tuuluta ja lase päikest tuppa, et lasta negatiivsel energial minna.

Anna ära ja viska minema kõik see, mida sa enam ei vaja, on siis tegemist katkise mööbliesemega, kasutute asjadega või kirjadega, mida sa enam ei loe.

Kui sa suudad seda teha iga päev ja hoida oma elamise korras, garanteerid sa sellega oma elamisse optimaalse energiavoolu, mis hakkab endast märku andma ka sinu finants olukorras, sinu tujus ja kodus valitsevas õhkkonnas.

Kommentaare ei ole