{ads}

HIDE

Viimased

latest

Naistele - mida sinu sünnikuu su isiksuse kohta räägib?

N aised on ainulaadsed, imelised ja mitmekülgsed. Iga naine on omamoodi võluv. Naistel, kes sündinud samal kuul, on tihti samu üh...

Naised on ainulaadsed, imelised ja mitmekülgsed. Iga naine on omamoodi võluv. Naistel, kes sündinud samal kuul, on tihti samu ühiseid jooni.



JAANUAR

Naised, kes on sündinud jaanuarikuus on tõsised ja konservatiivsed, samuti ambitsioonikad. Sel talvekuul sündinud naised ärrituvad ja vihastuvad harva. Kui see aga juhtuma peaks, siis hoidke end nende viha eest! Nad ei ole väga emotsionaalsed ja ei näita peaaegu kunagi oma tundeid välja, sama ootavad nad ka teistelt. Nad ümbritsevad end nendega, kellel on sama intellektuaalne tase ja sama maailmavaade, kui neil endil.

VEEBRUAR

Veebruarikuus sündinud naistel on imelik mõtleviis, mis on ainulaadne ainult neile ja mida teised ei mõista. Tänu nende sagedastele tujumuutustele peab end varustama kannatlikkusega ja pika meelega. Nad on romantilised ja valmis kõigeks nende nimel, keda nad armastavad. Kui sa teda aga petma peaksid, siis kaob ta igaveseks.

MÄRTS

Märtsikuus sündinud naised on armastusväärsed ja toredad, kui neid just välja pole vihastatud. Kui see aga juhtuma peaks, siis on tagajärg hävitav. Nad armastavad oma peret ja elukaaslastena on nad ideaalsed. Märtsikuus sündinud naine on võluv ja karismaatiline ning armub üsna kergesti.
 
 
 


APRILL

Aprillis sündinud naine on suurepärane diplomaat ja hea suhtleja.  Tal on kalduvus omaenda saatuse üle haletseda. Oma loomult on ta väga armukadeda. See, kes tema usalduse võidab, võib end pidada õnnelikuks. Aprillikuus sündinud naised ei ava end kõikidele, ainult neile, kes seda tõesti väärivad.

MAI

Maikuus sündinud naised on oma kindlate põhimõtetega, heatahtlikud ja lahked ent tihti halva iseloomuga. See põhjustab nende elukaaslastele raskusi ent mitte iialgi ei unusta ükski mees maikuus sündinud naist!

JUUNI

Juunikuus sündinud naised on uudishimulikud, loomingulised ja suhtlemisaldid. Tihti ületavad nad piire ja nende sõnad võivad teistele haiget teha. Nemad aga tahavad iga hinna eest tõde välja öelda, tegelikult aga peaksid nad kaks korda mõtlema enne, kui nad midagi ütlevad. Armastuse külje pealt on nad kardetavad, mehest saab tihti mängukann nende käte vahel.
 
 
 


JUULI

Juulikuus sündinud naised on salapärased, väikese intiimse tutvusringiga. Nad on ausad, targad, ilusad ja rahulikud, kes ei hinda konflikte. Nostalgilistel hetkedel tunnevad nad kurbust. Kui sa petad juulikuus sündinud naist, kaob ta sinu teelt igaveseks.

AUGUST

Augustikuus sündinud naisest ei ole lihtne aru saada, ta on pidevalt kas suure südamega naine või tõeline egoist. Temaga ei maksa mängida, sest varem või hiljem võidab ta ikkagi. Tal on hea huumorimeel. Ta armastab olla tähelepanu keskmes. Ta on naine, kes meeldib meestele.

SEPTEMBER

Septembrikuus sündinud naised head, toredad ja ilusad. Kui sa teda reedad, ei andesta ta sulle iialgi. Võib olla kättemaksuhimuline. Armastab tõsist suhet, juhuslikud suhted pole tema jaoks. Nõudlik oma kaaslase vastu ja nõuab vastu vankumatut truudust.
 
 
 


OKTOOBER

Oktoobrikuus sündinud naised on tugevad ja iseseisvad. Nad on emotsionaalsed aga nad ei näita kunagi oma tundeid teistele välja. Nad on targad ja teavad, et oma tunnete välja näitamine teistele pole kunagi hea asi. Oktoobrikuus sündinud naine on suuteline võrgutama ära iga mehe.

NOVEMBER

Novembrikuus sündinud naised suudavad teiste mõtteid lugeda. Nendega ei tasu mängida, sest ta võib snd karistuseks täiesti hävitada. Kui sa tõde kuulda ei taha, siis ära talle küsimusi esita.

DETSEMBER

Detsembrikuus sündinud naised on sündinud õnnetähe all, nad väljuvad võitjana igast olukorrast. Neil on suurepärane võime muuta õhkkonda paremaks. Neil on vaja kõigest paar minutit selleks, et kedagi võrgutada. Kahjuks aga ei kesta nende suhted kaua ja nad jätavad enda järele maha palju purustatud südameid.

Kommentaare ei ole