{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - millega sa oma suhet hävitad?

JÄÄR Sa hävitad oma suhet olles koos halbade inimestega, kes sind endaga kaasa tõmbavad. Ja kui sa peaksid sellisesse inimesse armuma, siis ...

JÄÄR


Sa hävitad oma suhet olles koos halbade inimestega, kes sind endaga kaasa tõmbavad. Ja kui sa peaksid sellisesse inimesse armuma, siis usud sa, et see ongi tõeline armastus aga tegelikult kasutab selline inimene (mürgine, enesekeskne, nartsisslik) sind ära.

SÕNN

Sa hävitad oma suhet sellega, et sa ei naudi elu vaid jääd oma mugavusstsooni, kus sa oled harjunud elama ja olema. Kõik, mis väljub harjumuspärasest, ei meeldi sulle. Sa tõukad isegi armastuse endast eemale.

KAKSIKUD

Sa ei suuda otsustada, kogu su elu möödub nii. Sa ei tea ise ka, mida sa täpselt tahad. Ja selline olukord ei lase sul elus edasi minna.

VÄHK

Sina hävitad oma suhet küsides endalt, mida sa õieti ootad oma kaaslaselt. Suhe koosneb kahest inimesest, mõlemapoolsetest vahetustest. Kui aga sina annad pidevalt ja ei räägi kunagi omaenda vajadustest, siis varem või hiljem hakkad sa endale küsimusi esitama. Mõnikord peab iseendale mõtlema ja oma soovidele.

LÕVI

Sa hävitad oma suhet varjates oma tundeid. Sa usud, et tunded teevad sinust nõrga inimese. Sa usud, et pisarad ja nõrkus ei ole normaalsed. Sa lükkad endast eemale kõik sellised tunded, mida sa isegi väljendada ei oska. Sellepärast tõmbavad sind emotsionaalsed inimesed aga probleem on selles, et sa ei suuda neid mõista ja neist aru saada.

NEITSI

Sa hävitad oma suhet otsides ideaalset partnerit. Sul on terve nimekiri neist, kes selleks ei sobi. Ükskõik, kui palju see inimene ka sind ei armasta ja ei pinguta sinu pärast , sa ei näe seda kõike, sest sa otsid oma ideaali. Sa pead ise õnnelik olema enne, kui kedagi teist soovid õnnelikuks teha.

KAALUD


Sa hävitad oma suhet, sest sa ei näe inimesi sellistena, nagu nad tegelikult on. Sa tahad uskuda, et kõigil on head kavatsused aga sa otsid inimesi, kes näitavad sulle, et sa pole piisavalt hea . Tegelikult oled sa pime.

SKORPION

Sa hävitad oma suhet hoides inimesed endast eemal ja mitte andes kõigile võrdseid võimalusi. Sa usaldad ainult iseennast, see on hea omadus aga kui sa headest inimestest nende nõrkuse pärast eemaldud, pole sul piisavat emotsioone mida teised välja näitavad aga mida sina nõrkuseks pead.

AMBUR

Sina hävitad oma suhet uskudes, et sa pead alati tugev olema. Sa oled ilus ja mitte ainut oma välimuse pärast.

Sa ei pea kõike ise korda ajama. Vahel on vaja abi küsida. Sellepärast on meil olemas elukaaslased. Sa oled olnud liiga kaua tugev. Sa väärid tugevat armastust, mida sa ise teistele oled andnud.

KALJUKITS

Sa hävitad oma elu muretsedes sellepärast, mida teised mõtlevad sinu kaaslasest. Kui ta sind õnnelikuks teeb, siis peaksid a aru saama, et sellest sulle piisab.

VEEVALAJA

Sa hävitad oma suhet kasutades inimesi ära selleks, et täita oma südames valitsevat tühjust. See aga ei täida seda tühjust ja nagu sul on kalduvus inimesi oma elus vahetada, siis sa ei teagi, et ükskõik, kui palju teised sind ka ei katsu õnnelikuks teha, tühjus su südamesse jääb alatiseks.

KALAD

Sa hävitad oma suhet valides alati samad isikud, kes sulle haiget teevad. Hullus teeb alati samu asju ja mõttetu on oodata teisi tulemusi. Need inimesed hukutavad sind. Sa väärid paremat.






Kommentaare ei ole