{ads}

HIDE

Viimased

latest

13 märki, et mees armastab sind tingimusteta

T ihti võib tunduda, et ideaalse partneri leidmine elus, kes sind tingimusteta armastab on utoopia. Me elame maailmas, kus on palju kriitika...

Tihti võib tunduda, et ideaalse partneri leidmine elus, kes sind tingimusteta armastab on utoopia. Me elame maailmas, kus on palju kriitikat ja me oleme esimesed iseennast kritiseerima ja tänu sellele on teistel raske meid armastada.

Hea uudis on aga see, et enda vigadest teadvustamine aitab teada, millal keegi sind hoolimata sinu puudustest ja vigadest armastab.

Millised on märgid, mis näitavad, et sinu kaaslane sind tingimusteta armastab?

1. Ta jätab sulle piisavalt hingamisruumi.

Alati on hea teada, et sul on keegi, kelle peale sa loota võid aga tähtis on ka see, et see keegi jätaks sulle ka sinu oma eluks piisavalt ruumi.

Elu ei ole alati kerge ja isegi need, kes teineteist väga armastavad võivad tunda hetki, kus neil on vaja aega iseenda jaoks. Kui ta on tõesti sinu jaoks loodud, siis ta mõistab seda ja jätab sulle piisavalt ruumi ja vabadust, mida sa vajad.

2.Ta ei püüa sind muuta.

Kui ta sind armastab selisena nagu sa oled, miks ta siis sind muuta katsuks? Igal inimesel on oma puudused aga ta võtab sind sellisena nagu sa oled, ta ei taha sind muuta kellekski teiseks .

3. Ta ei kontrolli su elu.

Paljud naised tunnevad end halvasti oma suhtes just sellepärast, et nende mees kõike nende käimisi ja tegemisi kontrollib. Kui su kaaslane jätab sulle vabaduse valida ja austab su eraelu, siis võid sa teda rahulikult usaldada.

4. Vanus on kõigest number.

Tõelises armastuses ei loe hallid juuksed ja kortsud. Tõelises armastuses on hing ja süda ühenduses teise inimesega ja välimus pole tähtis. Kortsud ja hallid juuksed meenutavad vaid koos käidud ja elatud aastaid.

 5. Sa oled ilus meigiga ja meigita.

Sa võid kasutada meiki selleks, et end ilusamaks teha ja varjata mõningaid vigu ent sinu kaaslane armastab sind võib-olla just rohkem ilma naturaalselt koos sinu väikeste vigadega.

6. Ta andestab sulle su eksimused.

Kui su kaaslane suudab sulle andestada õigel ajal ja leppida sellega, et kõik eksivad, siis hoia temast kinni.

Et suhe toimiks on vaja kahte inimest, kes suudavad andestada ja unustada.

7. Ta annab sulle teise võimaluse.

Kui su kaaslane on võimeline andma sulle teist võimalust, siis on see kindel märk, et ta sind armastab hoolimata kõigest.

Vastasel juhul oleks ta juba minema jalutanud. Ja see ei ole mitte märk nõrkusest, selleks peab olema väga tugev inimene, et suuta andestada ja anda teist võimalust.

8. Kaal ei loe.

Enamik naisi muretseb oma väljanägemise ja kaalu pärast kogu oma elu. Kui aga mees tõesti armastab naist ei oma naise kaal tema silmis tähtsust.

Kaal muutub probleemiks alles siis, kui naine ise sellepärast liiga palju muretseb, end ilusana ei tunne ja mehest eemale tõmbub.

9. Ta toetab sind.

Suhtes on just rasked hetked need, mis näitavad kas te jääte kokku või mitte. Kui sa oled töötu, kodutu, ilma enesekindluseta ja ta jääb siiski sinu kõrvale, siis armastab ta sind kindlasti tingimusteta.

Väga raske on olla alati mõistev.

Sellistel puhkudel on oluline osata hinnata seda inimest, kes jääb su kõrvale ka siis, kui kõik teised on sind maha jätnud.

10. Su tujumuutused ei häiri teda.

Isegi, kui sa kedagi väga armastad, ärritab ta sind varem või hiljem. Selle põhjuseks võib olla mõni harjumus või muu asi.

Aga ka see on inimlik ja seda tuleb kõigil ette. Kui su kaaslane põgeneb kohe, kui sa vihastad, siis ei suuda ta iialgi sinu kõrvale jääda headel ja halbadel aegadel.

11. Ta ei võta sinu halba tuju isiklikult. 

Mitte keegi ei suuda olla õnnelik koguaeg ja aeg-ajalt tuleb kõigil ette päevi, kus mitte miski ei lähe nii nagu vaja.

Sa võid olla sellisel päeval vastik iseendalegi, ent su kaaslane mõistab sind ja arvestab sellega teades, et see on mööduv nähtus.






Kommentaare ei ole