{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis on teie stressi allikaks horoskoobi järgi?

Jäär (21. märts - 19. aprill) Jäärad on dünaamilised inimesed ja ei lõpeta enne, kui nad energiast tühjad on. Haiguse või stressi olukorras ...


Jäär (21. märts - 19. aprill)

Jäärad on dünaamilised inimesed ja ei lõpeta enne, kui nad energiast tühjad on. Haiguse või stressi olukorras võib neil tekkida suur meeleolu langus. Meenuta endale, et sa ei ole kangelane. Mitte keegi ei oota sinult, et sa maailma päästad. Leia aega, et enese eest hoolitseda.

Sõnn ( 20. aprill - 20. mai)

Sõnnid tahavad paista professionaalsetena, sellepärast teevad nad asju korralikult algusest peale. Läbikukkumine on nende jaoks stressi allikaks. Meenuta endale, et kõik inimesed eksivad ja see aitab areneda.

Kaksikud ( 21. mai - 20. juuni)

Kaksikud kannatavad ainult iseenda pärast, selles pole kahtlustki. Kaksikud on stressis, kui neid ümbritsevad inimesed stressis on. On hea enesele meenutada, et tuleb rahulikult sisse hingata ja mitte ärrituda. Vihastamine ei ole stressile hea.

Vähk ( 21. juuni - 22. juuli)

Turvatunde puudumine on see, mis põhjustab Vähi juures stressi. Kui ta tunneb end võidetuna, on tal kalduvus vihahoogudele. Ära suru oma tundeid alla, vaid hoia konstruktiivset hoiakut. Hinga sügavalt sisse ja tea, et sa oled turvalises kohas.

Lõvi ( 23. juuli - 22. august)

Teadmine, et sa kõike kontrollida ei saa ega suuda, põhjustab sinus stressi. Kaotada midagi, mis ei tööta paneb sind hambaid krigistama. Meenuta endale, et sa pead õppima asjadest lahti laskma ja laskma asjadel omasoodu minna. See muudab sind õnnelikumaks.

Neitsi ( 23. august - 22. september)

Ära võta seda isiklikult aga Neitsidel on kalduvus liiga palju mõtelda. Hea on, et see pole tappev. Sinu suurim stressiallikas on mure, et sa pole oma mõtete ja soovide kõrgusel. Kontrolli oma soovid üle. Tee arvestus, kirjuta üles oma igapäevased kohustused. Ainuüksi see, et sul kõik paberil silma all on, on sulle kergenduseks.

Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Kaalud vihkavad ebaõiglust. Aga kellele see meeldibki? Kaaludel on kalduvus veeta liiga palju aega mõtiskledes selle üle, kas ta peab või ei pea astuma ülekohtu vastu. Selle asemel, et muretseda, tuleks sellest lihtsalt parajal hetkel rääkida, ilma vihata ja ärrituseta loomulikult.

Skorpion ( 23. oktoober - 21. november)

Skorpioni kohta võib tunduda, et kõigi skorpionile iseloomulike omadustega on ta  - teravate sõrgade ja püstise sabaga ja varustatud mürgise astlaga -  aga tegelikult seespoolt jääb ta tundlikuks olendiks. Skorpion võib end tunda pinges ja närvilisena, kui tal eraelu puudub. Kindlusta, et sa leiad piisavalt aega iseendaga tegelemiseks.

Ambur ( 22. november - 21. detsember)

Ambur on tähtkujude rändrahvas. Te ei suuda olla kaua ühe koha peal, nii nagu armastavad seda kõik mugavad inimesed. Et sellistest situatsioonidest välja tulla, on tal vaja palju aega kulutada lõbutsemise peale.  Et stressi maandada, organiseeri mõni peoõhtu või tee sporti.

Kaljukits ( 22. detsember - 19. jaanuar)

Kaljukits on väga nõudlik iseenda vastu. Ta langebki tihti stressi sissi, kui tunneb, et ei ole oma ootuste kõrgusel. Leia rõõmu igast hetkest, isegi, kui mõned hetked võivad sulle pettumust valmistada.

Veevalaja ( 20. jaanuar - 18. veebruar)

Veevalajal on vaja, et asjad kulgeksid nii, nagu tema seda tahab. Ta võib tunda pettumust, kui ta ei saa seda, mida tahab. Mõistke, et asjad on nii, nagu nad on ja selline on kord elu. Hingake sügavalt sisse ja minge oma eluga edasi.

Kalad (19. veebruar - 20. märts)

Kalad, nii nagu Skorpiongi, on väga eriline tähemärk. Avalikkuse ees rääkimine ja teiste ees seismine on midagi, mis tekitab stressi nende jaoks. Aga ometi on see osa elust, sellepärast teadvusta endale, et see kõik on mööduv ja leia iseenda jaoks aega.


Kommentaare ei ole