{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida teie sünninumber teie kohta räägib.

Et oma sünninumbrit arvutada, tuleb arvesse võtta oma sünnikuu, päev ja aasta ja liitke kõik arvud omavahel. Näide: 19. märts 1950 3 + 19 + ...

Et oma sünninumbrit arvutada, tuleb arvesse võtta oma sünnikuu, päev ja aasta ja liitke kõik arvud omavahel.

Näide:

19. märts 1950

3 + 19 + 1950 = 1972

1 + 9 + 7 + 2 = 19

1 + 9 = 10

1 + 0 = 1

Täpsustuseks: Kui te saite vastuseks arvu 10 , kustutage 0. Teie sünniarv on 1.

Mida teie sünniarv teie kohta räägib?



1. Algataja ja juht.

Algatajad on inimesed, kellele meeldivad uued ideed ja nende täideviimine. Nad võivad paista natuke ülbed. Nad on ausad, ent neil on raske teiste ideedega arvestada.

Kuulsused, kelle sünninumber on 1 : Tom Hanks, Robert Redford, Hulk Hogan, Carol Burnett, Wyona Judd, Nancy Reagan, Raquel Welch


2. Rahutegija ja vahendaja.

Rahutegijad on sündinud diplomaadid. Nad on teiste vajadustest teadlikud ja arvestavad teistega.

Nad vihkavad üksindust. Nad hindavad palju sõprust. Nad võivad olla tagasihoidlikud ent võivad parandada oma enesehinnangut töötades iseenda kallal.

Kuulsused, kelle sünninumber on 2. Bill Clinton, Madonna, Whoopi Goldberg, Thomas Edison, Wolfgang Amadeus Mozart.


3. Ekstravert, suhtleja.

Need on loovad, sotsiaalsed, võluvad ja kerge ellusuhtumisega inimesed. Neil on raske oma alustatud projekte lõpuni viia. Neile meeldib inimesi õnnelikena näha ja nad teevad selle jaoks kõik.
Neil on kalduvus olla populaarne.

Kuulsused, kelle sünninumber on 3: Alan Adler, Ann Landers, Boll Cosby, Melanie Griffith, Karen Round Butt, Salvador Dali, Jodi Foster.


4. Konservatiivne ja õpetaja.

Konservatiivsed eelistavad traditsioonilist, rutiini ja korda. Nad on töökad ja ei karda käsi määrida. Nad naudivad värsket õhku ja looduses olemist. Neil on kalduvus jonnakusele ja peaksid õppima olema paindlikumad ja meeldivamad iseenda vastu.

Kuulsused, kelle sünninumber on 4: Neil Diamond, Margaret Thatcher, Arnold Schwarzenegger, Tina Turner, Paul Hogan, Oprah Winfrey.


5. Vabaduseotsija.

Vabaduseotsijad on maadeavastajad. Nad tantsivad omaenda muusika järgi ja neil on kalduvus teisi põlata. Nad eelistavad üksindust teadmata, kuidas teistega olla. Nad peaksid meeles pidama teistega koostöö tähtsust.

Kuulsused, kelle sünninumber on 5. Abraham Lincoln, Charlotte Bronte, Jessica Waltern Vincent Van Gogh, Bette Midler, Helen Keller ja Mark Hail.


6. Romantik.

Romantikutel on vaja olla kasulik igas olukorras. Pere on nende jaoks oluline ja neil on suur vajaduse teiste eest hoolitseda. Nad on truud. Suurepärased õpetajad. Neil on vaja endale meenutada, et nad peavad keskenduma vaid sellele, mida nad muuta saavad ja mitte sellele, mida nad muuta ei saa.

Kuulsused, kelle sünninumber on 6: Albert Einstein, Jane Seymour, John Denver, Meryl Streep, Christopher Columbus, Goldie Hawn.


7. Intellektuaalne.

Intellektuaalsed on varjatud informatsiooni otsijad. Kui nad midagi uut avastavad, soovivad nad seda teistega jagada. Nad on segatud oma emotsioonidest. Otsused tulevnevad loogilistest järeldustest. Nende jaoks jooksmine ei tasu ära, tuleb vaid lahkuda. Nad on filosoofilised. Nad oskavad saladusi hoida.

Kuulsused, kelle sünninumber on 7: William Shakespeare, Lucille Ball, Michael Jackson, Joan Baez, printsess Diana.


8. Mõjuvõimas inimene.

Mõjuvõimsad inimesed lahendavad sageli probleeme. Nad on professionaalsed ja neil on kõrge enesehinnang. Nad on oma edust teadlikud. Nad on uhked oma saavutuste ja töö üle aga peavad ettevaatust tegema, et mitte lasta end ülemvõimu poolt ära pimestada.

Kuulsused, kelle sünninumber on 8: Edgar Cayce, Barbara Streisand, George Harrison, Jane Fonda, Pablo Picasso, Aretha Franklin, Nostradamus.


9. Artist.

Artistid on helded ja heatahtlikud ja annavad vähesegi raha, mis neil on, teistele. Nad on võluvad ja ei kannata ülekohut. Nad muudavad tihti elukohta ja kohanevad kergelt uue ümbrusega. Neile meeldib tõeline armastus ja tugevad printsiibid aga peaksid õppima, kuidas saada iseseisvamaks.

Kuulsused, kelle sünniarv on 9: Albert Schweitzer, Shirley MacLaine, Harrison Ford, Jimmy Carter, Elvis Presley.




Kommentaare ei ole