{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tütarlaps.

T ütarlaps. Ma räägin siin tütarlastest. Neist, kes vaatavad elu suurte silmadega; neile, kellel puudub enesekindlust; neile, kes ei t...

Tütarlaps.


Ma räägin siin tütarlastest. Neist, kes vaatavad elu suurte silmadega; neile, kellel puudub enesekindlust; neile, kes ei tunne veel kõike ja kelle elu on veel ees.


Tütarlaps.


Ära unusta kaitsta oma südant. Sul on ainult üks süda. Hoia seda kellegile, kes seda väärib. Tõeline armastus ei tee haiget. Tõeline armastus ei otsi vabandusi. Tõeline armastus on jagatud tunne, mitte tühjad sõnad.

Hoia oma au. Seda on nii lihtne kaotada ja nii raske hoida.

Hoia oma uhkust. See teeb sind ilusamaks. Ka teiste silmis. 


Hoia alles seda tütarlast oma hinges, kes täna maailma vaatab; hoia alles soojust südames ja teadmist, et sa oled ainuke!

Ära alaväärtusta ennast! Mitte kellegil ei ole õigus sind alaväärtustada ja jalge alla trampida.

Õpi tundma õigeid sõpru ja neid hoidma.
Vahel on sul soov sõbruneda nendega, kes on populaarsed ja kuulsad. Ent õiged sõbrad võivad tunduda märkamatud, ent nende tähtsus on hindamatu.

Õpi end hindama. Kõikides inimestes on midagi ilusat. Sina ei saa olla ilus, nagu teised, sa oled ilus, nagu sina.



Enesehinnang ja oskus ennast väärtustada on elus väga olulisel kohal. Teiste järel käimine ja soov neile sarnaneda on mõistetav, kuid sa kaotad niimoodi ära iseenda; selle, kes sa olid; oma soovid ja unistused.

Järgi oma unistustele ja soovidele. Ära imiteeri teisi. Me kõik oleme erinevad. On oluline õppida väärtustama omaenda sügavamaid soove ja unistusi ja hoidma oma unistusi. Unistused juhivad meid õigele teele.

Ära unusta, kui õrn ja haavatav sa oled. Sa oled tütarlaps. Ära käitu, nagu poiss.

Ole edasi see armas tütarlaps, kellest saab endast lugupidav naine ja kanna alati peas oma nähtamatut krooni.







Kodused lood

Kommentaare ei ole