{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur Hiina horoskoop - Lammas (kits)

L ammas Peamised trumbid : Kunstnikuhing, hea ja kerge iseloomuga Suur puudus: Kerglane, kalduvus pealiskaudsuseks, kõhklev...

Lammas



Peamised trumbid: Kunstnikuhing, hea ja kerge iseloomuga
Suur puudus: Kerglane, kalduvus pealiskaudsuseks, kõhklev ja kapriisne.
Talle meeldib: Kindlustunne, mugavus, oma kodu, täppistöö; armastab ja oskab hinnata kaunist ja ilusat; kunstiarmastaja aga enne kõike armastab rahu.
Talle ei meeldi: Suured vastutused mis teda tüütavad ja vastu maad suruvad, tülid lähedastega, üksi olemine.
Armastuses: Leebena on lambal vaja rahulikku, mugavat ja turvalist keskkonda.
Tema soov: Tunda ennast kaitstuna, ümbritsetuna, armastatuna, hoituna. 
Rahaline külg: Lammas on väga sõltuv, ta ei kõhkle kunstivaldkonnas töötades otsida abi sponsoritelt ja see on ka soovitatav, sest ta ei oska oma eelarvet koostada ja isegi, kui ta võib olla säästlik, on see pigem enda rahustuseks..



Elegantne, kunstimeelega, loodusearmastaja - Lammas võiks olla kõige stiilsem tähemärkidest, kui ta ei oleks nii kõhklev, alati pessimist keda närivad mured ja kes hädaldab tihti. Lammas pole kunagi oma saatusega rahul. Ta ajab oma lähedased meeleheitele oma kapriisidega. Ta võib olla lämmatav, ilma et tal ise sellest õrna aimugi oleks. Tema kasvatamatu loomus, tema pidevad hilinemised (ta ei tunne kella) muudavad ta talumatuks ja ometi ta oskab teistele meeldida kui see on tema huvides. Ta suudab teistest kasu tõmmata ja elada mõnikord täiesti teiste inimeste kulul.

Sellest hoolimata ei oska ta olla iseseisev, ta kohaneb kergelt ükskõik millise eluviisiga, sellest hetkest, kui see talle toob turvalisuse.



Tagasihoidliku, naiselikuna, vahest liigagi naiselikuna -  armastab ta hädaldada ja armastab, kui temast räägitakse, et teda juhatatakse, et talle nõu antakse, ilma loobumata oma pidevatest kõhklemisest, puiklemistest, halamisest. Ta ei tea kunagi, millises suunas ta peab minema ja süüdistab alati teisi. Ta on  igavene pessimist.

Ta on leebe ja kapriisse vaimuga. Ta on tihti usklik ent milline ka ei ole ta religioon, harrastab ta seda niipalju, et see ei häiri ega muuda ta elu. Ta tunneb kutsumust okultismi, üleloomuliku ja müstika suhtes.

Lammas paistab olevat hea inimene. Ta on võimeline heategevuseks ja lahkuseks,  annetab meelsasti neile, kellel ei ole. Kahjuks see mida ta nii lahkelt jagab, ei kuulu alati talle.

Lambal puudub omanditunne.

Lammas laseb end kergesti ketti panna aga ta tirib nöörist. Rahvasõna ütleb, et rohtu täis karjamaale kinni pandud Lammas on rahulik ja mõistlik, samal ajal, kui vaesel karjamaal olev Lammas ei lõpeta määgimist ja kaeblemist. Ta elab oma elu, nagu sõltuks see teistest mitte temast endast või siis äärmisel juhul heast õnnest. Ãœkskõik, kuidas ka ei ole -  tema pole kunagi süüdi. Tal pole vastutustunnet, ettevõtlikkust ega tahtejõudu. Ta võib teha näo, et ta annab käske aga ta ei saa kedagi lollitada, Lammas on loodud selleks, et sõna kuulata, selleks on tal annet. Ta võib olla kuldsete kätega töömees.
Ta on hea alluv sellest hetkest, kui teda kiidetakse, sest Lambale meeldib kiitus.


See on naiselik märk.... või on see meie kasvatus, mis laseb meil kergemini andestada naistele. Lammas tahab end tunda turvaliselt ja ta unistab rikkast abielust, tema jaoks kasulikust koostööst või heldest sponsorist. Ta võib väga edukalt ja rahulikult elada rikaste vanemate juures. Ta on sellest puust, millest tehakse kurtisaane ja parasiite. Ta on samuti sellest puust, millest on tehtud kunstnikud ja suured kirjanikud. Kõik sõltub tema õnnest, mõjutustest ja karjamaa rohukvaliteedist.

Lammas peab vältima äri. Ta on halb müüja. Ta jutt on sageli segane, ta väljendab end kõhklevalt, jutuvool on kas liiga kiire või aeglane ja tal võib esineda kõnehäireid.

Ja ta ei tohi minna sõdima: temast ei saa iialgi vallutajat, juhti ega isegi mitte sõdurit...



Lammas, kellel ei vea, lõpetab silla all.

Lambal ei tule ette tõsiseid probleeme selles, mis puutub I-Shoku-Ju ( mis tähendab Jaapani keeles: riietus, laud, mugav elu)  - nii suur on tema oskus koputada õigele uksele.

Kui teil on mugav maamaja, mida külastavad kunstnikud, ärge kutsuge sinna Lammast. Sest võib juhtuda, et ta seab ennast sinna sisse ja te ei saa temast enam lahti. Mugavus on tema jaoks ülioluline, kunstiinimestega läbikäimine on tähtis tema hingele ja maakoht - ta jumaldab seda!

Armastuses: Lamba armuprobleemid on tuntud aga ilma suurema tähtsuseta ja nende tundeelu sündmusterikas.

Mitte ükski teine märk ei suuda Lammast kaua välja kannatada.

Ja milline ei ole ka tema kaaslase märk, pereelus pole Lammas kunagi see, kes juhib.

Eluetapid: teine elufaas on täis liikumist aga tal on rohkem õnne esimeses ja viimases.

Jätame eriti meelde selle, et rohurikkal karjamaal, ilma materiaalsete muredeta ja heade nõuannetega saadetuna võib Lammas edu saavutada!


Kommentaare ei ole