{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur Hiina horoskoop - Härg.

H ärg Peamised trumbid : Sitkus, tasakaalukus, kannatlikkus Suur puudus: Egoist, halb mängur, tormab esimesena platsile, et tei...

Härg


Peamised trumbid: Sitkus, tasakaalukus, kannatlikkus
Suur puudus: Egoist, halb mängur, tormab esimesena platsile, et teid pikali ajada.
Talle meeldib: Olla üksi, jätta ruumi originaalsusele; võtta aega, et nautida elu täiel määral.
Talle ei meeldi: Läbikukkumine, rahvamassid, suured tundeavaldused, olla alluv.
Armastuses: Pöörab rohkem tähelepanu oma vabadusele, kui tundeelule.
Tema soov: Ükskõik millises olukorras tunda end kõigepealt vabana.
Rahaline külg: Mis puutub rahasse, siis on ta kitsi.  Ei armasta klappimisi ja ühiseid projekte.



Kannatlik ja vaikne,  sõnakehv ja aeglane, tasakaalukas ja märkamatu, täpne ja metoodiline, varjab Härg oma originaalsust ja tarkust natuke primaarse kesta taha. Tal on omadus enda juurde tõmmata neid, kes soovivad talle südant puistata ja see garanteerib talle edu. Härg on vaatleja. Võib-olla sellepärast armastab ta üksindust.

Kui Härg mingis asjas veendunud on, võib temast saada lausa fanaatik. Sellepärast kritiseeritakse Härga sageli.

Hoolimata oma rahulikust välimusest on ta kergesti ärrituv ja tal on kalduvus vägivallale. Tema vihahood saavad küll alguse harva, aga seda suuremad nad on.

On parem, kui talle vastu ei hakata, sest see võib halvasti lõppeda. Hoolimata oma leebest olemusest on ta väga jonnakas ja vihkab läbikukkumisi kõiges, mida ta ette võtab. Häda sellele, kes end tema teelt leiab ja tema projektidele takituseks ees seisab, sest ta ei säästa ennast ja võib muutuda väga tigedaks. Ta tormab sõna otseses mõttes ning mitte miski ei saa teda takistada. Ta on sündinud juht ja teiste eestvedaja.





Ta on loomult pigem kinnine, vajadusel võib ta olla väljendusrikas.

Ta vihkab uuendusi ja kõike seda, mis ta meelerahu röövib. Tema on nende seas, kes pilkavad Picassot, uut jazzmuusikat, miniseelikuid, pikki juukseid ja ei talu, kui tema pereliikmed või tuttavad eelmainituid ekstravagantsusi pooldaksid.
Ta on väga autoritaarne. Tema perel on suur roll tema elus.

 Härg on traditsiooniline ja konservatiivne. Härjast naised valmistavad kindlasti sealiha ja hapukapsast jõuludeks, hernesuppi vastlapäevaks, ning riietuvad vastavalt sündmustele. Nende puhul ei maksa oodata originaalsust riietusstiilis.

Härg on väga töökas ja toob oma perele rikkust ja jõukust. Vietnami talupoegadele on härja omamine rikkuse märk, aga sellest rikkusest saab kasu ainult tema oma pere.

Tööl on oluline, et ta saaks tööd teha  nii, nagu tahab või siis töötada iseenda heaks. Ta sobib ideaalselt erafirma juhiks. Ta on kuldsete kätega ja tark, temast võib saada hea kirurg. Eriti andekas on ta põllumajanduses.

Oleks hea, kui ta ei valiks ametit, kus ta peab palju reisima, sest ta kaotaks niimoodi oma tervise ja sisemise rahu.



Härjast naine sobib ideaalselt koju. Ta on suurepärane koduperenaine.

Kahjuks mõistetakse härga nii vähe tema suhtlusringkonna poolt. Ometigi see jonnakas fanaatik armastab oma perekonda ja on uhke oma laste üle. Aga ta nõuab neilt pimedat sõnakuulmist ja kasvatab neid ranguses ja distsipliinis, sellepärast teda kardetakse tema liigse autoritaarsuse pärast. Sellegipoolest on Härg valmis oma pere nimel tooma kõiki ohvreid.


Armastuses: Härg võib küll olla õrn, pühendunud, sensuaalne aga temast ei saa iialgi romantikut. Ta vihkab kõiki suuri õrnuseavaldusi ja kireprobleeme. Selline hoiak toob talle kaasa palju tülisid ja erimeelsusi kaaslasega.

Härg ei ole kunagi armukade aga ta ootab, et ta kaaslane talle truuks jääks. Vastutasuks jäävad tema enda tunded truuks tema kaaslasele.

Eluetapid: Lapsepõlv ja noorus vähe märkimisväärsed. Teisel eluosal tuleb tal ette suhteprobleeme. Tema kaaslane heidab talle ette ükskõiksust ja võib minna otsima romantikat, mida ta kodust ei leia, mujalt.

Kolmandas elufaasis tuleb ette suuri raskusi ent ta saab neist üle. Vanaduspõlv tuleb rahulik. 

Lõpetuseks: talvel sündinud härg on õnnelikum, sest riisipõldudel on tööd vähem. Suvel sündinud Härjal puhkust aga ei ole, ta peab kogu elu raskelt tööd tegema. 










Kommentaare ei ole