{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur Hiina horoskoop - Tiiger

T iiger Peamised trumbid: Julgus, hea vestluskaaslane Suur puudus: Väga isiklik, vahel raske, halva iseloomuga, ei tunneta oht...

Tiiger

Peamised trumbid: Julgus, hea vestluskaaslane
Suur puudus: Väga isiklik, vahel raske, halva iseloomuga, ei tunneta ohtu
Talle meeldib: Olla iseseisev, ainuke kapten laevas, riskeerida, seiklused
Talle ei meeldi: Konkurents, sõnakuulmine ja tagarääkimine, eriti, kui temast räägitakse
Armastuses: Armastus kamina ees pole tema stiil, ta elab iga armuafääri sama tuliselt aga vahetab kaaslast niipea, kui igavust tundma hakkab
Soov: Olla parim kõiges, ei karda riskeerida, tahab olla esimene
Rahaline külg: Armastab uusi ideid lendu lasta, armastab riskeerida.



Tiiger on kasvatamatu, ta iseloom kütab teda koguaeg üles ja ta tõstab tihti mässu ülemuste vastu. Tiiger on sellest liigist, millest vormitakse revolutsionääre, juhte... Kahjuks, nagu seda tihti juhtub, ei vääri ta alati talle antud usaldust - vastupidi, tema hoopis hüüab: "Edasi!" on siis tegemist sõja või armastusega. Mõistlikud inimesed mõtleksid enne tegutsemist ja soovivad teda tagasi hoida. Ent Tiiger viib neid katastroofini. Tal on tõepoolest omadus riskeerida kuni viimase piirini tunnetamata ohtu.

Tema magneetilisele külgetõmbejõule on raske vastu seista. Tema loomulik autoritaarsus tagab talle teatud kuulsuse. Ta vihkab allumist ja paneb teisi enda sõna kuulama. Teda austatakse. Mitte keegi ei julge talle tõde välja öelda. Ja samal ajal, kui osad teda hävitada sooviksid, ülistavad teised teda kogu hingest.



Kui ta hakkab mõtlema enne tegutsemist,  kuulama targemate ja ettevaatlikumate nõuandeid, võib ta elus edukaks saada.

Olles vägivaldne, keevaline, alati võitlusvalmis, on tiiger võimeline minema surma õilsa põhjuse nimel.

Järjekindel ja jonnakas, tihti koonerdaja, on ta alati kellegagi vägikaigast vedamas. Väikestes asjades egoistlik, on ta võimeline korda saatma suuri asju ilma isiklike huvideta. Kitsa vaimuga Tiigrina ei ole tal usaldust mitte kellegi vastu.

Tiiger läheb alati edasi, põlgab kehtivat võimu, hierarhiat ja konservante. Paradoksaalselt võib ta tagasi astuda olulise otsuse ees, niikaua kui on juba liiga hilja, et midagi muuta.

Tiiger sobiks hästi juhtima sõjaväge või firmat. Temast võib isegi saada kardetav allilmajuht. Talle meeldivad kõik valdkonnad, kus ta saab riskeerida. Sama lugu on ka naistest Tiigritega, kes on alati esimesed, et lasta lendu mõni uus idee või alustada tüli oma õiguste maksma panemiseks.

Tiigrit raha otseselt ei huvita, aga ta võib soetada endale kenakese varanduse. Ta on tegutseja.

Armastuses: See sõdalane on tundlik, emotsionaalne ja armastab mediteerida. Ta on võimeline suureks armatuseks aga kuna ta on väga kirglik, on tal harva õnne armastuses.

Naisest Tiigril on palju suhteid, mis kahjuks lõppevad tihti halvasti.




Eluetapid: Esimene elufaas on leebe ja ilma raskusteta. Teine elufaas kirglik ja vägivaldne. Tal on igasuguseid probleeme vaja lahendada: raha-, tunde-, suhte- ja pereprobleemid - teda ei säästeta mitte millestki. Kui probleemid ei saa lahendatud normaalsel teel, võivad nad edasi kanduda kolmandasse faasi, mis peaks talle tooma rahu ja vaikuse, kui ta üldse sinnamaani jõuab.

Aga see sõltub ka sellest, kas ta on sündinud päeval või öösel... Öösel sündinud Tiiger - eriti just südaöösel - on ta kaitstud ohtude ja lõksude eest, ta elu on sündmusterikkam kui siis, kui ta sünniks päeval ja eriti veel keskpäevasel ajal. Siis oleks ta elu kirglik, vägivaldne ja ta jookseks kõikide ohtude järel. Kuidas ka ei ole, igavust ta ei tunne, olgu ta siis öö- või päevatiiger, ta ei pea arvestama rahuliku eluga.

Muide, ta ju ei otsigi seda. Kirglikuna nagu ta on, ta sellist elu tahabki ja  saabki.Tema armastus riskeerida ja ohte otsida teda sellisele teele tõukabki.

Aga samuti on tiiger väga  õnnelik inimene. Mitte kellelgi pole niipalju õnne, kui Tiigril. Aasia inimeste jaoks on tiiger suurepärane loom, mis kehastab maapealset võimu.

Tiiger majas ajab eemale tulekahju, vargad ja halvad vaimud.

Kui aga on kaks tiigrit majas, siis üks neist peab kaduma ;)



Kommentaare ei ole