{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas tõmmata tänasel päeval (reede ja 13) head õnne ligi

foto : unsplash / Fineas Garve      Usud sa siis sellesse v...

foto : unsplash / Fineas Garve

 

 

 Usud sa siis sellesse või mitte aga miks mitte järele proovida. Tulemusi me teile garanteerida ei saa aga kes ei riski, see šampust ei joo. 

Täna on reede ja 13. Merkuur on retrograadis (juba jälle) ja kerge masendus tekib ligi. Mida siis teha? Kuidas tänane päev kõige paremini üle elada? 

 

Õnnetoov talisman 

Õnnetoovad kristallid ja esemed

Usutakse, et mõned vääris- ja poolvääriskivid võivad tuua head õnne ligi. Nagu näiteks agaat, aleksandriin, turmaliin (mida kasutatakse palju ka selleks, et halba õnne emal hoida), avanturiin või siis türkiis.  Et kristallid õnne tooksid, peab neid kandma endaga: kas siis ehtena, käekotis või lihtsalt taskus. Mõned panevad lausa kristalli vannivette. Kuidas ka ei ole, kindlasti on sul nii rohkem õnne, kui sa ise ka usud, et kivid võivad head õnne ligi tuua. 

 

 

 

Kui sul aga kristallkive kodus pole, siis võid sa kasutada ka kaneeli, täringut või rahamünti, mis erinevate uskumuste järgi samuti head õnne ligi toob. Või siis hoopis pane kuivatatud apelsini- või mandariiniseemned rahakotti. Kindel on see, et palju ruumi need seemned ei võta ja poes võid sa müüja tuju ka heaks teha. Mis puutub aga värvide sümboolikasse, siis öeldakse, et kuldsete ja roheliste toonide kandmine toob head õnne ligi. Välja arvatud laval. 

 

Head õnne ennustavad lilled ja loomad

Hoia silmad täna lahti, sest võib-olla märkad sa täna midagi, mis ennustab, et hea õnn on sinu poole teel. Katsu märgata kõike, mis su ümber toimub ja pane tähele, milliseid lilli ja loomi sa täna näed. Kas siis päriselt või pildi peal. Näiteks mesilased, teod, jänesed, lepatriinud ja ämblikud ennustavad head õnne. Kui sa näed täna oma kodus ämblikku, ära talle haiget tee, pigem on see märk, et sinu elu on muutumas palju paremaks. 

 

 

 

Mis puutub taimedesse, siis on täna õige päev, et osta kimp roose. Pildi pealt võid aga imetleda sireleid või piibelehti, need toovad ka õnne. Tähtis on lill, see ei loe, kas pildi peal või päriselt. 

 

Manifesteeri

Kui sa usud manifesteerimisse (külgetõmbeseadus), siis täna on kõige õigem hetk, et soovida midagi. Korda endale oma soove terve päeva jooksul, usu, et su soovid on juba täitunud. Tunne ennast õnneliku ja rahulikuna. Unusta kõik oma mured vähemalt tänaseks päevaks. Katsu ainult korrata oma afirmatsioone enda peas nii, et kolleegid ja teised inimesed sind ei kuule. Sa võid sa kirjutada oma soovid ja unistused üles paberi peale. Meie ei räägi teistele edasi, sa võid selles täiesti kindel olla. Me hoiame sinu saladust.



 © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!


Kommentaare ei ole