{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas üks Austraalia mees kaotas 10 kuuga 34 kilo

  foto : unsplash /Towfiqu barbhuiya   Tegemist on...

 

foto : unsplash /Towfiqu barbhuiya

 

Tegemist on suure elumuutusega. TikTokker Myke Jay otsustas võtta ennast käsile ja vabaneda ülekaalust. 

2020. aasta juulis kaalus noor mees 124 kilo. Olles 27 aastane, oli ta teadlik sellest, et nii suur ülekaal võib olla ohtlik tema tervisele. Neli kuud hiljem otsustas ta muuta oma eluviise. Ta hakkas igal hommikul ennast treenima. Iga päev tegi ta läbi poole tunnise HIIT treeningu ehk siis kõrge intensiivsusega intervalltreeningu. Oma videos jagab ta ka fotot endast peale treeningut, olles põletanud 428 kalorit 29 minuti jooksul. Treenides ennast nii iga päev ning piirates magusa söömist, kaotas Myke kuu ajaga 11 kilo. 

 

@styledbymyke How I lost 34kg in 6-12 months. #weightlosstransformation #weightlosstips #weightlossaustralia #fyp #transformation #gay #lgbt ♬ ALIEN SUPERSTAR - Beyoncé

 


"Kõige tähtsam on leida see, mis toimib sinu peal"

 

 

Viie kuuga kaotas Myke 30 kilo. Myke tahab näidata oma videode kaudu, et ülekaalust vabanemine on täiesti võimalik. Toit ei ole tema jaoks enam midagi hirmsat. Ta leiab, et iga inimene ise valib, mida ta sööb ja kui palju ta sööb. Kõige tähtsam tema sõnul on leida see, mis sulle sobib, langetada kaalu omas rütmis ning teha seda enda, mitte kellegi teise jaoks. 

Myke on tänu oma suurele kaalukaotusele kogunud Austraalias kuulsust. Ikkagi 34 kilo 10 kuuga! 

Myke ei ole treenimist lõpetanud ja jätkab oma pingutusi, et hoida ennast vormis. Lisaks jälgib Myke oma toitumist. 


Kommentaare ei ole