{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hommikused harjumused, mis aitavad ülekaalust vabaneda

     Kas sa tahad vabaneda oma liigsetest kilodest aga ei tea kuidagi, kuidas sa peaksid alustama? Igal inimesel on oma meet...


 

 

 Kas sa tahad vabaneda oma liigsetest kilodest aga ei tea kuidagi, kuidas sa peaksid alustama? Igal inimesel on oma meetod selleks: kes hakkab paastuma, kes rohkem sporti tegema, kes dieeti pidama. Selleks, et liigsetest kilodest vabaneda, ei pea tingimata dieeti pidama. Kõige tähtsam on toituda tervislikumalt ja mitmekülgsemalt ning liikuda rohkem. 

Selleks, et kaal hakkaks liikuma allapoole, alusta oma hommikut teistmoodi. 


Joo suur klaasitäis vett

Kui sul on hommikuti ärgates kõht tühi ja sa mõtled juba selle peale, mida sa süüa võiksid, siis võib-olla sul ei olegi kõht tühi vaid hoopis joogijanu? Toitumisspetsialistid soovitavad juua hommikul ärgates suur klaasitäis vett. Nii taastad sa keha normaalse vedelikutaseme ja ka tühja kõhu tunne muutub väiksemaks. Lisa vee sisse ka sidruniviile või piparmünti. 


Söö rohkem valku

Katsu hommikuti süüa rohkem valgurikast toitu: mune, piimatooteid, kaunivilju... Võimalusi on palju ja igale maitsele. Valgurikkad toidud hoiavad kõhtu kauem täis ning hoiavad samuti veresuhkru taset normaalsena.

 

 


Söö täisteratoite

Et ülekaalust vabaneda, ei pea sa saia söömist lõpetama. Sa võid täitsa edukalt saia süüa ka edaspidi aga tingimusel, et sa sööd täisterasaia. Täisteratooted sisaldavad kiudaineid ning vajalikke toitaineid, mis hoiavad kauem kõhtu täis.

 

Söö hommikul puuvilju

Oma tervise heaks tuleks süüa iga päev viis portsjonit puu- ja  köögivilju. Alusta juba hommikul. Puuviljad sisaldavad rohkelt antioksüdante ja kiudaineid.

 

Tee kiirkõndi

Teine hea soovitus on kõndida hommikul. Nii alustad sa oma hommikut tervislikult ning kaotad kaalu. 

Kommentaare ei ole