{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, millises tähtkujus on sündinud need, kes sobivad sulle ideaalselt sõbraks?

  foto : unsplash / Brooke Cagle Millised tähemärgid saav...

 

foto : unsplash / Brooke Cagle

Millised tähemärgid saavad omavahel kõige paremini läbi? 

Astroloogias võiks tähemärke jaotada kahte suuremasse kategooriasse, kes omavahel kõige paremini läbi saavad. Esimesse gruppi kuuluvad tule- ja õhumärgid (Jäär, Lõvi, Ambur, Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja), kes paitavad silma oma energilisuse ja hea suhtlemisoskuse poolest. Teise kategooriasse kuuluvad maa- ja veemärgid (Sõnn, Neitsi, Kaljukits, Vähk, Skorpion, Kalad). Maamärkide praktiline loomus sobib hästi veemärkide emotsionaalse küljega. 


Millised tähemärgid sobivad omavahel ideaalselt sõbraks? 

 

  • Jäär (21. märts - 20. aprill)

Jääral on hästi suur ja lai tutvusringkond, ta saab kõikidega hästi läbi, kui ainult ise seda tahab aga vajadusel lõpetab päevapealt suhtlemise ja teist võimalust ei anna. Talle meeldivad need, keda ta võib usaldada 100%, kes on oma lojaalsust mitmel viisil tõestanud, keda ta tunneb juba kaua, kes on sama entusiastlikud ja hea huumorimeelega, kui tema ise ja kes suudavad jääda julgeks igas olukorras. Tema parimad sõbrad on sündinud Kaalude, Amburi, Lõvi, Kaksikute ja Veevalaja tähtkujus. 

 

 

 

  • Sõnn ( 21. aprill - 21. mai)

Sõnn ei taha kuuluda mingisse gruppi aga talle meeldib teadmine, et tal on head sõbrad, keda ta võib usaldada. Oma kõige lähedasemate sõpradega sai ta tuttavaks juba lapsepõlves või nooruseajal. Kõige paremini saab ta läbi Skorpioni, Neitsi, Kaljukitse, Kalade ja Vähi tähtkujus sündinutega.

 

  • Kaksikud ( 22. mai - 21. juuni)

Kaksikute esindaja saab küll absoluutselt kõigiga hästi läbi, talle meeldib selline tutvusringkond, kus on palju uusi inimesi. Ainult madalalaubaliste ja liiga kinnise silmaringiga inimestega on tal natuke raske. Tema parimad sõbrad on sündinud Kaalude, Amburi, Lõvi, Kaksikute, Veevalaja ja Jäära tähtkujus.

 

  •  Vähk ( 22. juuni - 22. juuli)

Vähil on pigem vähe sõpru aga need, kes tal on, on ka väga head sõbrad. Talle meeldib hea seltskond, mis koosneb ainult väga mõnusatest tuttavatest. Ta saab hästi läbi nendega, kes on sündinud Sõnni, Neitsi, Kaljukitse, Skorpioni, Kalade ja Vähi tähtkujus.

 

 

 

  • Lõvi ( 23. juuli - 22. august)

Ta on väga truu ja lojaalne ning meeldib peaaegu kõigile. Ta oskab tekitada usalduslikku õhkkonda. Tema on tavaliselt otsustaja ja organiseerija rollis. Kõige paremini sobib ta nendega, kes on sündinud Veevalaja, Lõvi, Jäära, Amburi, Kaalude ja Kaksikute tähtkujus.

 

  • Neitsi (23. august - 22. september)

Neitsi valib hoolega oma sõpru, ta on sõprade suhtes hästi nõudlik. Ta sõbrad on need, keda ta kogu elu tunneb. Niisama juhututtavaid ta ei taha oma lähedaste sekka. Kõige paremini saab ta läbi Neitsi, Kaljukitse, Sõnni, Kalade, Vähi ja Skorpioniga.

 

  • Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Kaalude esindaja on väga hea suhtleja, ta aitab oma sõpru esile tõsta ja oskab neid väärtustada. Ta investeerib oma sõprussuhete hoidmisele, tahab kõigile meeldida ja võib raisata oma aega inimeste peale, kes teda väärt pole. Ta saab kõige paremini läbi Lõvi, Amburi, Jäära, Kaksikute, Veevalaja ja Kaaludega.

 

  •  Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

Skorpion on aus ja lojaalne surmani, ta eelistab pigem omada vähe aga häid sõpru. Kui ta tunneb, et temast ei hoolita piisavalt või tema eest varjatakse midagi, siis keerab ta ringi ja läheb minema. Ta võib olla väga pika vihaga. Ta sobib hästi Skorpioni, Neitsi, Sõnni, Vähi, Kalade ja Kaljukitsega.

 

 


  • Ambur ( 23. november - 21. detsember)

Amburile meeldivad head sõbrad ja hea seltskond. Ta on alati valmis laskma oma ellu uusi ja toredaid inimesi ja tal on sõpru üle kogu maailma. Kõige paremini sobib ta Jäära, Lõvi, Kaksikute, Veevalaja ja Kaaludega.


  • Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Kaljukits on nõudlik sõber, ta eelistab kvantiteedi asemel kvaliteeti. Kõige paremini saab ta läbi Sõnni, Vähi, Skorpioni, Kalade ja Neitsiga.


  • Veevalaja ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Oma sõpru hoiab Veevalaja rohkem, kui kallimat, sest sõpradele on ta truu ja tal on nende jaoks aega. Sõpradele on ta valmis kõigeks, kui ta sõbrad ei vasta aga tema ootustele, siis hakkab ta eemale hoidma ja leiab endale teised sõbrad. Ta saab hästi läbi Lõvi, Jäära, Amburi, Kaksikute ja Kaaludega.


  • Kalad ( 20. veebruar - 20. märts)

Kalade esindajale meeldib suhelda nendega, kes on temast erinevad. Ta sobib hästi Sõnni, Vähi, Skorpioni, Kaljukitse, Kalade ja Neitsiga.

 

 




Kommentaare ei ole