{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliseid riideid ei tohiks üle 40-aastased naised enam kanda moekunstnik Carolina Herrera sõnul

  unsplash @ carolinehdz     Naise keha muutub kogu tema elu jooksul. Puberteedieas hakkavad teismelise neiu kehavormid välja joonist...

 

unsplash @ carolinehdz
 
 
Naise keha muutub kogu tema elu jooksul. Puberteedieas hakkavad teismelise neiu kehavormid välja joonistuma. 20-aastaselt on terve naise keha prink ja trimmis, kumerate rindade ja harmooniliste puusadega. 10 aastat hiljem hakkab naise keha natuke muutuma, ilmuvad esimesed naha lõtvumise märgid, samuti tekivad esimesed kortsukesed. 40-eluaastates hakkab naine vaikselt liikuma menopausi poole. Sageli võib just selles eluperioodis täheldada ka kaalutõusu. Üldiselt arvatakse, et hoolimata vanusest, peab naine enda eest hoolitsema ja tundma end hästi nii oma kehas, kui peas. Kuulsa moekunstniku Carolina Herrera arvates aga ei tohiks naised, kellel on juba vanust üle 40-aasta, kanda teatud rõivaid, kui nad ei taha paista maitselagedad ja rikkuda sellega oma mainet.

40-aastasena ei ole naise eesmärk enam meeldida ainult teistele, vaid ta tahab meeldida ka iseendale. Naine õpib paremini oma ilu hindama ning väärtustama ja teab, mis talle sobib ning mis mitte. Naine muutub  enesekindlamaks ja valib palju suurema hoolega riideid, mis talle paremini sobivad olles koos sõprade või lähedastega või siis tööle minnes.




Moekunstnik Carolina Herrera on veendunud, et üle 40-aastased naised ei tohiks enam kanda järgnevaid rõivaesemeid.

1. Teksapüksid

Carolina Herrera arvates ei ole teksapüksid sobivad üle 40-aastastele naistele. Kuulsa moeeksperdi arvates sobivad teksad hästi kuni teatud vanuseni, keskealine naine peab aga valima elegantse stiili. Samuti tuleb välja jätte heledat tooni teksad ja jalgade ümber liibuvad retuusid. Carolina soovitab kanda selles vanuses naistel laiema lõikega ja mugavaid pükse igapäevaseks eluks. Soovi korral võivad naised kanda ka liibuvaid pükse aga kindlasti valides mõne tumedama tooni nagu must, tumesinine, tumehall või siis veinipunane. Need on värvid, mis ei mõju liiga provokatiivselt. Samuti ei tõsta need värvid esile võimalikke figuurivigu. 

2. Bikiinid või trikiinid

Üle 40-aasta vanused naised ei peaks tõstma esile oma seksuaalseid atribuute bikiine kandes. Carolina Herrera järgi peaks hakkama vältima selles vanuses kahe- või kolmeosalisi rannariideid. Vanusega hakkab nahk rohkem lõtvuma ja kõhu piirkonda võib tekkida rasvapolster. Selle tõttu tuleks eelistada trikood - ilusat ja elegantset.





3. Miniseelik

Miniseeliku kandmine naiste puhul, kellel on juba vanust üle 40-aasta, võib olla täiesti suur moeaps Carolina Herrera sõnul. Selles vanuses ei pea naised enam paljastama oma jalgu selleks, et äratada meessoo iha. Lisaks sellele ei tohiks rõivad selles vanuses enam piirata liigutusi. Tihti on naistel selles eas juba palju kohustusi õlgadel, mille pärast on oluline, et rõivad ei pitsitaks kusagilt ega takistaks liikumist. 

4. Avar dekoltee

20ndates eluaastates soovivad paljud naised oma rinda esile tõsta, valides avarama dekolteega rõivaid. Aja jooksul alles saavad nad aru, et see julge stiil ei väärtusta neid sugugi. Sest mehed eelistavad pigem seda, et üle 40-aastased naised säilitaksid loomuliku elegantsuse ja peene võlu. Carolina Herrera soovitab eelistada tumedamat tooni ja stiilseid rõivaesemeid ülemise osana ja sobitada need klassikaliste pükste ja kingadega.

5. Pikad juuksed

Pikad juuksed sobivad väga hästi teismelistele ja noortele neidudele, tõstes isegi esile näo ilu. Üle 40-aastastele naistele aga see lõige enam ei sobi. Parem on valida ilusasse soengusse lõigatud lühikesed juuksed, mis aitavad esile tõsta nende näojooni. Ja sobivaid soenguid on väga palju.

Kommentaare ei ole