{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 8. juuli

  foto : unsplash / Bram Van Oost Jäär Armastus. Va...

 

foto : unsplash / Bram Van Oost

Jäär

Armastus. Vallalisi ootab täna ees väga hea päev: hoidke silmad lahti, sest suur õnn ei ole enam kaugel. Tänu Jupiterile on kõik võimalused avatud. Töö. Ilmselt toob tänane päev sulle palju rahulolu. Tervis. Hoia rohkem oma südant. Raha. Planeetide seis ei ole praegu kõige parem, katsu olla kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära mõtle liiga palju selle peale, mida sa oled kunagi valesti teinud

 

Sõnn

Armastus. Saturn mõjutab täna sinu armastuse sektorit. Suurt kirgede möllu ta su ellu ei too, küll aga paneb rohkem hindama seda, mis sul juba on. Töö. Ära kurna ennast töökoormuse all ära. Organiseeri paremini oma tööd. Tervis. Ära unusta natuke rohkem liikuda ja sporti teha. Raha. Ole ettevaatlik täna oma rahaasjadega ümber käies.

Väike nõuanne: kui sul on mõni probleem, millele sa lahendust ei leia, siis küsi mõnelt lähedaselt inimeselt nõu


Kaksikud

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis tõenäoliselt praegusel ajal elad sa nagu liblikas lennates õielt õiele. Võib aga juhtuda, et sa kohtud õige pea ühe inimesega, kelle vastu sul tekivad teistsugused tunded. Töö. Katsu ennast motiveerida ja ära lepi sellega, mis sulle ei sobi. Tervis. Ilmselt tunned sa end täna hästi ja ükski terviseprobleem sind ei kimbuta. Raha. Tänane päev toob sulle ühe väga hea üllatuse.

Väike nõuanne: ära hakka liialdama


Vähk

Armastus. Täna vajad sa ilmselt rohkem hingesõpra enda kõrvale, inimest, kes sind ja su suuremaid soove mõistaks ning saaks sinust aru ilma sõnadetagi. Töö. Ole ettevõtlikum ja julgem. Tervis. Ära unusta sporti teha, see on kasulik nii kehale kui vaimule. Raha. Väga hea rahaõnn saadab sind täna.

Väike nõuanne: ära muutu liiga autoritaarseks ja rangeks nii iseenda kui teiste vastu

 


Lõvi

Armastus. Ilmselt oled sa täna provotseerivas meeleolus ja teed kõik, et oma kaaslast ärritada. Õnneks ei lähe ta sinu mänguga kaasa. Kui sa oled aga vallaline, mõtled sa rohkem sellele, kuidas saaks elada ilma homse pärast muretsemata. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, võid kindel olla, et tänane päev toob sulle häid uudiseid. Tervis. Sa pead rohkem puhkama ja oma tervise eest hoolitsema. Raha. Lahenda oma rahaprobleemid ära.

Väike nõuanne: ära muutu liiga melanhoolseks, see ei tee sulle head


Neitsi

Armastus. Kui su läbisaamine partneriga ei ole hetkel kõige parem, siis mõtle selle üle, kelle süü see olla võib. Juba mõnda aega meeldib sul panna teda oma pilli järgi tantsima aga sa ise teed nagu sa ei näekski seda. Kui sa oled vallaline, siis ära kohe õhtul koju mine, jaluta natuke aegamisi siia ja sinna, sa ei tea kunagi, kellega su tee ristuda võib. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated, ole aga ise tubli ja ettevõtlik. Tervis. Lõpuks ometi kaovad kõik terviseprobleemid nii vaimsed, kui füüsilised ja sa saad jälle elu nautida täiel rinnal. Raha. Kõik läheb hästi, lõpeta muretsemine.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega asjade peale, mis pole seda väärt


Kaalud

Armastus. Kui sa oled vallaline, toob tänane päev su ellu palju armastust, võib juhtuda, et sa kohtud inimesega, kellega koos kaob sul viimane aruraas. Töö. Ole ettevõtlikum, praegu on õige aeg oma arvamuse avaldamiseks ja oma sõna maksma panemiseks. Tervis. Hoia oma närve natuke rohkem. Raha. Üldiselt peaks kõik hästi minema.

Väike nõuanne: ära alusta ühtegi konflikti, kui seda on võimalik ära hoida


Skorpion

Armastus. Hoia kodurahu. Eriti täna. Ja ära hakka taldrikuid loopima. Kui sa oled vallaline, siis võid hakata juba järgmiseks suveks pulmaplaane pidama. Töö. Ära ole nii nõudlik iseenda ja teiste vastu. Tervis. Terves kehas terve vaim. Tee sporti, see teeb sulle head. Raha. Ära võta rahakotti välja täna.

Väike nõuanne: ära karda, ära muretse ja kõik läheb hästi

 


Ambur

Armastus. Täna on sind ees ootamas hea päev, suhe partneriga peaks olema hea. Ära unusta tema eest natuke rohkem hoolitseda ainult. Kui sa oled vallaline, siis ära lämmata oma armastusega, sa hirmutad kõik oma austajad nii ära. Töö. Usalda Jupiteri, ta toetab täna sind kõikides ettevõtmistes. Tervis. Võta aeg maha, lõpeta muretsemine ja puhka. Ära torma hommikust õhtuni ringi nagu oleks viimnepäev käes ja sul tomatid kastmata. Raha. Merkuur kaitseb su rahaasju täna.

Väike nõuanne: ära pööra liiga palju tähelepanu kuulujuttudele


Kaljukits

Armastus. Su suhe kaaslasega on olnud viimasel ajal hea, ära riku täna kõike ilusat ära lihtsalt sellepärast, et sulle üks asi ei meeldi. Oota homseni. Kui sa oled vallaline, võid sa täna kõrvuni armuda. Töö. Hea õnn saadab sind täna töö juures, kasuta seda ära. Pane jalg ukse vahele ja ära lase endale pähe istuda. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema hea, närvid on korras, seedeprobleeme ei ole, katsu ainult rohkem elu nautida ja mitte elada kogu aeg muretsedes homse pärast. Raha. Kas sa ikka pead nii palju kulutama? 

Väike nõuanne: ära vasta provokatsioonidele, ole üle


Veevalaja

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis Veenus ise hoolitseb täna selle eest, et sind ootaks ees ilus päev. Ole rõõmus ja naerata, sest tänane päev võib tuua su ellu selle, kellest sa oled nii palju unistanud. Töö. Ära tegutse ainult üksi, kaks pead on ikka kaks pead. Tervis. Sa võid tunda suuremat väsimust, katsu paremini jälgida, mida sa sööd. Raha. Väga hea päev on sind täna ees ootamas.

Väike nõuanne: mediteeri ja vali paremini oma mõtteid. Ära unusta, et selles suunas, kuhu lähevad sinu mõtted, võib minna ka su elu


Kalad

Armastus. Sa oled hakanud liiga palju oma unistustes elama ja idealiseerima inimesi enda ümber. Kõik ei ole kuld, mis hiilgab. Töö. Vaadates praegust planeetide seisu on sind ees ootamas juhtkonna vahetus. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Ära riski liiga palju. Kui sul on igav, siis mängi monopoli.

Väike nõuanne: katsu ka teistest aru saada ja ära näe kõike ainult oma mätta otsast

Kommentaare ei ole