{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 toataime, mis tõmbavad su koju head õnne ligi!

  Foto : unsplash / KS KYUNG Mõned taimed on rahustava toime...

 

Foto : unsplash / KS KYUNG

Mõned taimed on rahustava toimega, teised jälle ravivad. Ja siis on olemas ka neid taimi, mis tõmbavad head õnne ligi. Too oma koju õnne juurde tänu nendele ilusatele taimedele!

Nüüdseks oleme me juba teadlikud sellest, et mõned taimed aitavad meil rahuneda. Aga kas sa näiteks teadsid, et on selliseid taimi, mida hinnatakse juba aastasadu nende imet tegeva toime poolest ja mis aitavad ligi tõmmata head õnne, jõukust ja edu. 


Toataimed: millised taimed tõmbavad head õnne ligi? 

Feng Shui järgi aitavad mitmed taimed panna liikuma positiivset energiat. Kui su kodus on palju head energiat, siis peaks valitsema seal ka õnn ja heaolu. 


Kuhu oleks kõige targem paigutada toataimed Feng Shui järgi? 

Õnne toovad toataimed tuleks paigutada sellistesse kohtadesse, kus energia kõige paremini ringleb. Feng Shui järgi võiks selline koht olla näiteks akna juures või diivani läheduses. Esikus olevad taimed aitavad halba energiat kodust eemal hoida. Õnnebambus tunneb end aga hästi näiteks vannitoas. Mõned taimed aitavad lausa õhku puhata, sellepärast võiks neid kasvatada magamistoas. 


1. Orhidee

Kas sa teadsid, et orhidee toob õnne? Aasia kultuuris levinud uskumuste järgi sümboliseerib orhidee aga viljakust. Koju toob orhidee kaasa rikkust, jõukust, vaimset kasvu ja ilu! 

 

 


2. Portulak-turdleht ehk ahvileivapuu

Ahvileivapuud hinnatakse tema ilusate lehtede pärast. Feng Shui järgi toob ahvileivapuu kodus aga õnne. Lisaks ei vaja see taim palju hoolitsust ja tunneb ennast hästi igal pool. 


3. Hiina rahataime ehk kilp-piilea

Hiina rahataim on hakanud vaikselt kuulsust koguma. Kas sa teadsid, et see taim aitab ligi tõmmata head õnne ja positiivset energiat? Nimelt sarnanevad rahataime lehed müntidele. Hiina rahataim ei taha otsest päikesevalgust.


4. Tõlvpuu

Polüneesia kultuuris usutakse, et tõlvpuul on imettegev toime. Soeta endale koju tõlvpuu ja võib-olla toob ta sulle kaasa head õnne ja jõukust.

 

 

5. Kummipuu

Kummipuu on tõeline talisman. Feng Shui järgi tõmbavad kummipuu lehed ligi rikkust, head õnne ja jõukust.

 

6. Ristikhein

Ristikhein on ikka olnud õnne toovaks taimeks. Ristikhein armastab päikesevalgust, seega oleks hea paigutada pott aknalauale. 

 

7. Õnnebambus

Õnnebambus on tõeliseks aardeks sinu kodus. Aasiamaades levinud uskumuste järgi tõmbab õnnebambus ligi head õnne ja raha. Õnnebambust ei ole vaja eriliselt hoolitseda, sa võid ta paigutada edukalt vannituppa või siis hoopis esikusse.

 

8. Rahapuu ehk vesipahhiira

Vesipahhiira sümboliseerib heaolu ja mugavust.

 

9. Jasmiin

Jasmiin on hea lõhnaga taim, mis mõjub rahustavalt kodus. Öeldakse ka, et jasmiin aitab parandada omavahelisi suhteid, sest ta täidab su kodu positiivse energiaga. 

 

 

 


 

 



Kommentaare ei ole