{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 19. märts

  Foto : unsplash / Joshua J. Cotten Jäär Armastus....

 

Foto : unsplash / Joshua J. Cotten

Jäär

Armastus. Ole rahul sellega, mis sul on ja ära otsi igalt poolt vigu. Töö. Tegele konkreetsete plaanidega täna ja ära kuluta oma energiat tühja-tähja peale. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Rohkem, kui kunagi varem, pead sa oma tervise eest hoolitsema hakkama. Raha. Väga head võimalused avanevad täna, hoia silmad lahti ja tegutse õigel hetkel.

Väike nõuanne: enne, kui sa midagi teed või ütled, mõtle tagajärgede peale, sest visatud kivi tagasi võtta ei saa.

Õnnenumber: 986


Sõnn

Armastus. Su eraelu ei vasta täiel määral sinu ootustele, ära ela oma halba tuju teiste peal välja ja katsu rohkem näha head teises inimeses. Töö. Hoia eemale liiga negatiivsetest ja pessimistlikest inimestest. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Kuu ja Saturn kaitsevad su rahaasju.

Väike nõuanne: usalda rohkem iseennast

Õnnenumber : 298

 

Kaksikud

Armastus. Kui sa pole oma praeguse eluga rahul, siis muuda midagi. Organiseeri oma elu paremini ja pane paika uued reeglid. Töö. Tasapisi aga kindlalt liigud sa edasi, sind hinnatakse sinu hea analüüsivõime pärast. Tervis. Naera rohkem. Ja mõtle rõõmsaid mõtteid. Ükskõik, mis su ümber ja su sees toimub, ära lase stressil end maha murda. Raha. Lahenda oma rahaprobleemide ära ja pane paika eelarve järgmiseks kuuks. Nii saad sa rahulikumalt magada.

Väike nõuanne: veeda rohkem aega looduses, see aitab sul enesetunnet parandada

Õnnenumber: 785


Vähk

Armastus. Tänu Saturni ja Jupiteri koostööle peaks tänane päev tooma sulle häid uudiseid. Töö. Merkuur aitab sul oma seljatagust kindlustada. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema üsna hea praegusel hetkel, Päike annab sulle jõudu juurde. Raha. Päike tagab sulle ka rahaasjades head õnne tänaseks päevaks, võib juhtuda, et sa saad suurema summa raha täna täiesti ootamatul moel.

Väike nõuanne: näita, milleks sa oled võimeline

Õnnenumber: 661

 

 


Lõvi

Armastus. Üldiselt peaks kõik rahulikult minema täna, sest ükski suurem planeet su armastuse sektoris ei viibi hetkel. Töö. Mõned tööalased probleemid lahenevad täna, tänu Neptuuni mõjule suudad sa säilitada rahu igas olukorras. Tervis. Hea uudis: su tervis hakkab paranema. Raha. Ära hakka õhulosse ehitama ja ära usu kõike, mida sulle räägitakse. Kõik võib olla üks suur illusioon. 

Väike nõuanne: ole kannatlikum ja ära torma nii palju

Õnnenumber: 776


Neitsi

Armastus. Saturn aitab teil lahendada rahumeelselt oma suhteprobleeme. Töö. Sa oled liiga kriitiliselt häälestatud ning näed liiga palju vigu teiste töös. Selline suhtumine ei tule sulle kasuks. Tervis. Su tervis on hea, sa oled ainult närvilisem viimasel ajal. Raha. Ole ettevaatlik ja mõtle rohkem tuleviku peale. Selle asemel, et kulutada, pane oma raha kasvama.

Väike nõuanne: ära eira oma probleeme vaid tegele nendega

Õnnenumber : 596


Kaalud

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma õnne ja rõõmu. Suhe elukaaslasega on rahulik, teie vahel valitseb üksmeel. Töö. Probleeme ei tohiks täna ette tulla. Tervis. Jupiter ja Pluuto valvavad su tervise sektoris hetkel ja selle tõttu ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada. Raha. Hoia rohkem kokku. 

Väike nõuanne: ära muretse nii palju, muretsemine viib ära tänase päeva hingerahu

Õnnenumber: 663


Skorpion

Armastus. Mõned materiaalset laadi probleemid võivad täna tekitada pingelist õhkkonda. Töö. Ära raiska oma aega lobisemise peale ja näita, milleks sa võimeline oled. Tervis. Ela tervislikumalt. Raha. Planeedid kaitsevad su rahaasju ja võib juhtuda, et tänane päev toob sulle väga häid üllatusi.

Väike nõuanne: ära ärritu pisiasjade pärast

Õnnenumber: 664

 

 


Ambur

Armastus. Täna peaks õhus olema armastust. Selles pole ka midagi üllatavat, sest kevad pole enam kaugel ja su tuju muutub päev-päevalt paremaks. Töö. Sa võid saada huvitavaid pakkumisi täna, mis aitavad sul oma olukorda parandada. Tervis. Ära kurna oma organismi ära, praegu pole selleks kõige õigem aeg. Raha. Mõtle rohkem tuleviku peale, investeeri ja hoia kokku. 

Väike nõuanne: hirmul on suured silmad

Õnnenumber: 657


Kaljukits

Armastus. Mõned arusaamatused võivad tekkida kallimaga, ole leplikum ja järeleandlikum, ära unusta, et targem annab järele. Töö. Kui sa tahad, et kõik hästi läheks, siis ära sihi liiga kõrgele. Tervis. Su tervis on paranemas. Raha. Ole kannatlikum ja ära praegu liiga palju kuluta.

Väike nõuanne: ära riku oma suhteid teistega ära

Õnnenumber: 895


Veevalaja

Armastus. Üks väike vale võib tekitada suurt riidu. Töö. Praegu pole õige aeg selleks, et viia oma suuri ambitsioone ellu. Oota veel natuke. Tervis. Üldiselt peaks su tervis praegu olema hea. Raha. Planeetide seis pole üldse halb. Raha peaks ise leidma tee sinu juurde. 

Väike nõuanne: tee suurpuhastus oma peas ja vali paremini oma mõtteid. Head mõtted teevad terveks, halvad aga haigeks.

Õnnenumber: 151


Kalad

Armastus. Tänane päev tuleb üsna õnnelik. Töö. Praegusel perioodil saadab sind hea edu, sa oled õigel teel. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda. Raha. Veenus toob sulle täna rahaasjades õnne!

Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks

Õnnenumber: 149

Kommentaare ei ole