{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Vali üks kristallmandala ja võta vastu oma sõnum

  Sageli tekib elus aegu, mil me ei tea, mida oleks kõige parem edasi teha. Mõnikord aitab sellest, kui lasta end oma intuitsioonist j...

 


Sageli tekib elus aegu, mil me ei tea, mida oleks kõige parem edasi teha. Mõnikord aitab sellest, kui lasta end oma intuitsioonist juhatada.

Vali üks mandala ja vaata, milline on sinu sõnum. Ära vali lihtsalt niisama juhuslikult, vaid lase oma südamel valik langetada.



Kui sa valisid...



Mandala nr. 1


Tulevik on sinu suhtes paljutõotav. Tal on sinu jaoks häid uudiseid varuks aga ainult sellel tingimusel, et sa oled kannatlik ja oskad oodata. Kõik tuleb sinuni ise, ilma, et sa peaksid sellepärast pingutama või vaeva nägema. Kõik, mis sul on vaja teha, on ärgata homme hommikul teadmisega, et elul on sulle palju häid üllatusi varuks ja olla kõige selle eest tänulik. Positiivne meel aitab sul kiiremini oma unistuste täitumist näha. Kui sul on mingi soov, siis soovi seda praegu oma hinges, sinu unistus võib täituda, sest nii on kirjas.



Mandala nr. 2

Praegu on õige hetk selleks, et vabaneda mõnest halvast harjumusest, mis ei aita sind elada nii nagu sa tahaksid. Meil kõigil on erinevaid harjumusi, mis on tekitanud sõltuvust, nagu liiga negatiivne mõtlemine, pessimistlik maailmavaade, suitsetamine või alkoholi tarbimine ja muud halvad eluviisid. Me oleme teadlikud, et kõik see ei tee meile head ent harjumustest on raske loobuda. Praegu on selleks aga õige hetk, sa pead vabastama end sellest, mis sulle halba teeb ja asendama selle millegi paremaga, mis teeb su hingele head. Kui sa oled juba pikemat aega käinud läbi halbade ja mürgiste inimestega, siis eemaldu sellest seltskonnast, nad ei anna su hingele midagi juurde, selle asemel nad võtavad sealt viimasegi ära. Toida oma hinge ja ära hävita oma keha ega vaimu.




Mandala nr. 3


Su ellu on saabumas suured muutused, mis võivad olla kas head või halvad. Need muutused, mis tulemas on, on kõigest sinu enda tegude tagajärjed - ainult sina ise tead, kas need on head või halvad, vastavalt sellele, mida sa oled teinud oled. Kui sa leiad, et sa ei ole alati hea olnud ja sul on endale midagi ette heita, siis katsu end vabastada sellest halvast karmast, tehes midagi head. Kui sa seda teed, siis ravid sa sellega oma hinge terveks ja tõmbad positiivsemat energiat oma ellu.








Kommentaare ei ole