{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 3 tähemärki, kelle jaoks see aasta lõppeb väga hästi

  Foto : unsplash / Tim Zänkert Selle aasta lõpp polegi enam...

 

Foto : unsplash / Tim Zänkert

Selle aasta lõpp polegi enam nii kaugel. Aeg on teha viimaseid ettevalmistusi pühadeks ning võtta vastu häid otsuseid uueks aastaks. Praegu on ka õige aeg selleks, et teha kokkulõpe möödunud aastast. Mõtelda kõikidele ilusatele hetkedele, oma edusammudele ning sellele, mida me järgmisel aastal saaksime paremini teha. 

Järgmisel nädalal, just enne aastavahetust, jõuab Jupiter Kaladesse.Ja see avab paljudele võimaluse viia oma unistusi ellu. Ja see sobib hästi, sest paljud meie seast panevad uueks aastaks eesmärke paika. 

Aeg on vabastada end kõigest sellest, mida me tahame sellesse aastasse maha jätta. Kõigest, mis meid koormab ja ei lase meil rahulikult edasi elada. Anda endale võimalus elada paremat ja täisväärtuslikumat elu. Sellist elu, mis sulle rohkem sarnaneb ja mis võimaldab sul olla sina ise.

Leia endale natukenegi aega selle aasta viimasel nädalal. Loo oma mõtetes kord. 2022. aasta esimene noorkuu särab taevas juba 2. jaanuaril ja aitab meil üles ehitada seda elu, millest me alati oleme unistanud.

 

 

Selle aasta viimane nädal toob kaasa väga häid uudiseid kolmele tähemärgile

 

Neitsi

Neitsi jaoks algab uus aasta väga lootusrikkalt. Planeedid ise võtavad ta oma tiiva alla ja aitavad tal ellu viia oma suurimad unistused ja soovid. Päike, Merkuur ja Veenus on kõik Kaljukitses. Kaljukits on aga Neitsi sõbramärk ja toob talle kaasa väga häid uudiseid. Häid uudiseid ja kõike parimat kõikides valdkondades. Neitsit on ees ootamas imeline periood. Tema, kes ta tavaliselt on tõsine ja vaoshoitud, muudab sellel nädalal kõik oma plaanid originaalseks ja omanäoliseks. Tänu Merkuurile julgeb Neitsi olla hoopis teistsugune ja astuda lavale. 

Aasta viimasel nädalal tuleb tal palju häid ideid. Ta julgeb oma mõtteid avaldada. Planeedid annavad talle kätte tõelised trumbid, mis aitavad tal oma unistusi ellu viia. Jaanuaris annab Veenus Neitsile kõik materiaalsed vahendid, mida ta vajab selleks, et parandada oma majanduslikku olukorda. Ta saab kõik võimalused selleks, et elada ilusat elu. Ka armastuse valdkonnas peaks kõik üle ootuste hästi minema. Paarisuhtes elavad inimesed teevad ühiseid plaane tulevikuks. Üks ühine projekt võib ilmavalgust näha. Ka töö juures hakatakse rohkem karjääri tegemisest rääkima. Seega võib Neitsi nautida selle aasta viimast nädalat teadmisega, et edaspidi läheb kõik hästi ja muretsemiseks pole põhjust.


Jäär

Jäär on tulemärk, kes ei püsi sugugi paigal. Ja muretseda pole tal sellepärast vaja, sest aasta lõpp peaks ta ellu tooma palju rõõmu ja õnne. Uue aasta võtab ta tantsides vastu. Ta tantsib õnnest ja rõõmust, süda täis lootust ja usku, et paremad päevad on alles ees. Ta teab kaljukindlalt, et tema plaane ja ettevõtmisi saadab väga suur edu. 2022. aasta tuleb Jäära jaoks tõelise õnnistusena. Ja ta ei jõua seda ära oodata. Täiesti uus lehekülg on tema elus avanemas. Ta on valmis ehitama üles paremat tulevikku, ta on valmis selle nimel tööd tegema, ta on valmis tegutsema. Palju otsusekindlam, kui kunagi varem, käärib ta juba käiseid üles. Ta kasutab ära seda perioodi, kui Marss on Amburis, tema sõbramärgis, selleks, et laadida end täis head energiat. Ta laeb oma patareid täis ja hakkab tegutsema, mitte ainult ei räägi. 

Ka eraelus tõotab aasta lõpp tulla muutusterohke. Aga ta ei lase ennast sellest häirida. Pigem on see tema jaoks hea uudis. Võimalikud muutused on tema jaoks isegi kasulikud. Ta kohaneb ruttu iga olukorraga. Uus aasta algab tema jaoks üle ootuste hästi, väga head uudised on teda ootamas. 

 


Kalad

Kaljukitsede aeg ei too kasu ainult Kaljukitsedele, kes praegu oma sünnipäeva hakkavad tähistama, vaid ka Kaladele. Kõik veemärgid saavad kasu lõigata sellest perioodist. Ja Kalasid inspireerib see aeg kõige rohkem. Talle usaldatakse uusi projekte ja plaane teadmisega, et ta suudab kõige paremini neid ellu viia. Sageli arvatakse, et tal jääb enesekindlusest puudu, sellel nädalal aga julgeb ta rääkida ja oma ideede eest seista. Ta on motiveeritud ja motiveerib ka teisi. Inspireeritud ja inspireerib ka teisi. Ja sellepärast ei saa sellel nädalal keegi temast üle ega ümber, ei töö juures ega eraelus. Koduseinte vahel aitab armastus tal tunda end paremini.

Veenus Kaljukitses on Kalade tõeline liitlane, tänu sellele on kindel, et uus aasta algab Kalade jaoks väga hästi. Rahaasjad hakkavad paranema. Ja see aitab tal leida materiaalseid vahendeid, mille abil oma unistusi ellu viia. Merkuur Kaljukitses muudab kõiki omavahelisi suhtlemisi paremaks, ta leiab kõigiga kohe ühise keele. Vallalisi saadab hea õnn järgnevatel päevadel. Õhkkond on soodne armastuse tekkeks. Sama kehtib ka juba paarisuhtes elavatele inimestele. Aasta viimased päevad peaksid muutma iga suhet veelgi lähedasemaks ning liitma rohkem südameid. Paljud ilusad ühised plaanid näevad päevavalgust. Paarid liiguvad edasi käsikäes, vaadates samasse suunda. Armastus on võitmas. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!


Kommentaare ei ole