{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kaljukitsede suuremad puudused

  Foto : unsplash / Ruben Ramirez Kaljukitsed on sündinud 22...

 

Foto : unsplash / Ruben Ramirez

Kaljukitsed on sündinud 22. detsembri ja 20. jaanuari vahel ja sarnanevad paljuski oma olemuselt talvisele aastaajale. Millised on Kaljukitsede suurimad puudused? 


Kaljukitsed on kangekaelsed ja jonnakad

Üldiselt on Kaljukitsed jonnakad. Nad on veendunud, et ainult neil on õigus ja raske on panna teda oma meelt või siis vaatenurka muutma. Kaljukits tahab alati, et viimane sõna talle jääks. Ja kui ta oma tahtmist ei saa, teeb ta ikkagi enda äranägemise järgi.


Kaljukits tahab alati teha kõike võimalikult hästi

Kuna ta on alati kõigist ees ja tahab alati, et temal õigus oleks, siis on ta kindlustatud kõikide probleemide vastu. Kuna ta ise avaldab endale liiga palju survet, siis lükkab ta tihti asjad järgmise päeva peale ning unustab seejärel esialgse plaani. Mõnikord oleks parem, kui ta võtaks asju rahulikumalt.


Kaljukits on pessimist

Ta on kahe jalaga kindlalt maa peal ja ei oska sageli näha seda, mis on hästi. Ja selle tõttu näeb kõike liiga mustas valguses.

 

 


Kaljukits on tööhull

Kaljukits on ilmselt kõige töökam sodiaagimärk. Tema elus on töö kõige tähtsamal kohal, isegi, kui see peaks tema tervisele ning isiklikele suhetele halvasti mõjuma. Lapsepõlves paistis Kaljukits silma oma tõsise loomuse poolest, mis aja jooksul aina süvenes.


Kaljukits on impulsiivne

Kui Kaljukits midagi tahab, siis kohe. Ta on otsekohene ja impulsiivne kõiges. Sageli tuleb tal selle tõttu hiljem kahetseda.


Kaljukits on eemalolev

Kaljukitsele on kõige tähtsam tema pere ja lähedased. Selleks aga, et temaga usalduslikku suhet luua, tuleb õigel ajal tegutseda. Ta on hästi arukas ega muutu kunagi emotsionaalseks ning võib selle tõttu tunduda eemalolevana. See aga võib teisi panna ennast halvasti tundma aga tegelikult on Kaljukitse puhul sellel puhul tegemist ainult enesekaitsega.

Kommentaare ei ole