{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks Kaalude tähemärgi all sündinud inimesed teistest paremad on?

K aaludele heidetakse tihti ette nende laiskust, lodevust ja suutmatust otsuseid vastu võtta. Aga kulla lugejad - nüüd on kätte jõudnud ...

Kaaludele heidetakse tihti ette nende laiskust, lodevust ja suutmatust otsuseid vastu võtta. Aga kulla lugejad - nüüd on kätte jõudnud aeg silmad avada ja muuta oma arvamust.



1. Nad on väga rahulikud. 

Kaalud säilitavad igas olukorras külma rahu. Nendega suhtlemine mõjub rahustavalt. Nad on väga mõistlikud ja teavad, kuidas pingeid maandada.

2. Nad oskavad teisi omavahel ära lepitada.

Kaalud väldivad iga hinna eest konflikte, iialgi pole nad kellegi vastu ja otsivad alati igas olukorras kompromissi. Nad on sündinud diplomaadid! Neil on alati hea nõu varnast võtta, seega on nad suurepärased sõbrad.

 

 



3. Nad on ilusad! 

Gwyneth Paltrow, Will Smith, Brigitte Bardot, Catherine Zeta-Jones, Romy Schneider jne on sündinud Kaalude tähemärgi all! Nad on sündinud võrgutajad, nad on tihti oma välimuse poolest teistest ilusamad ja nende glamuur on vastupandamatu! Nad armastavad armastusega mängida ja oskavad paremini, kui teised tähemärgid, südameid võita!

4. Nad on head!

Ustavad armastuses ja sõpruses, tema peale võib alati lootma jääda. Nad ei taha ennast esile tõsta ja eelistavad enda õnnele alati teise inimese õnne. Neid võib pimesi usaldada, muuseas teised tähemärgid peaksid neist selles suhtes eeskuju võtma!

5. Nad on suurepärased ja briljantsed!

Nad valdavalt suurepäraselt enesekontrolli jäädes seejuures väga rahulikuks. Mitte iialgi ei torma nad kinnisilmi ja ilma mõtlemata - vastupidi, nad on targad ja arukad igas olukorras. Nad on väga head diplomaadid ja suhtlejad, keda kuulatakse ja austatakse.

 

Kommentaare ei ole