{ads}

HIDE

Viimased

latest

28. märtsil tõuseb täiskuu Kaalude märgis

Pilt : pixabay / Pezibear      Iga kuu innustab täiskuu mei...

Pilt : pixabay / Pezibear

 

 

 Iga kuu innustab täiskuu meid looma oma elus korda. 28. märtsil särab täiskuu Kaalude märgis. See kooslus tõotab tuua kaasa uut energiat sentimentaalsesse ellu. 

Jäära aja algusega algas ka kevadine pööripäev ning uus astroloogiline aasta. Selle uue aasta kõige esimene täiskuu on seega eriti võimas ja seda tänu sentimentaalsele küljele. See maagiline täiskuu, mis pöörab pahupidi meie emotsioonid ja segab und, peatub seekord Kaalude märgis. Kaalud on tuntud oma õiglase meele poolest. 

Tegemist on selle kevade esimese täiskuuga. Ta paneb meid järele mõtlema oma elu üle. Kui sa oled oma eluga rahul, siis on kõik hästi. Kui aga su elus on midagi korrast ära, siis praegu on aeg teha suurpuhastus. 

 

 

 

 

 

Kui juba mõnda aega pole sa oma pereeluga rahul, siis just praegu on kõige õigem hetk võtta juhtimine enda kätte ja teha asjad selgeks.

Samuti on seekordne täiskuu ideaalne selleks, et unistada suurelt, koostada nimekiri oma soovidest ja unistustest. Nii täituvad nad rutem ja kindlamini! Ära unusta seda teha 28. märtsi õhtul! 

Kuna Kaalude märki valitseb armastuse planeet Veenus, siis on rõhk aga kõige rohkem just armastusel ja sentimentaalsusel. Tänu sellele võime me rohkem mõtelda oma suhte kvaliteedi üle järgnevatel päevadel. Kuna Kaalude märk armastab aga õiglust, siis paneb ta meid vaatama, kuidas me saame seda suhet ise paremaks muuta. Täiskuu aga armastab mängida emotsioonidega ning närvidega. 28. märtsi õhtu võib kaasa tuua seega paljudes suhetes erimeelsusi ja lahkhelisid ning tõe väljaütlemist. Kõige äärmuslikematel juhtudel võib see lõppeda suure tüli, lahku minemise või lahutusega ähvardamisega. 

Kõige tugevamini mõjutab seekordne täiskuu Kaalusid ennast, kõiki õhumärke (Kaksikud - Kaalud - Veevalaja) ja tulemärke (Jäär, Lõvi, Ambur). 

Lisaks kõigele on seekordne täiskuu ideaalne päev juuste lõikamiseks!


 

Kommentaare ei ole