{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test / Süüta üks küünal ja vaata, mida sa praegu kõige rohkem vajaksid

    Me ootame, et iga aasta tooks meile midagi head. Sageli on meil aga raske ise aru saada, mida me õieti kõige rohkem vajam...

 

 

Me ootame, et iga aasta tooks meile midagi head. Sageli on meil aga raske ise aru saada, mida me õieti kõige rohkem vajame. 

Selle testi tegemiseks pead sa valima ühe küünla. Sul on valida 4 küünla vahel, vali üks. 

Iga küünal, mille sa süütad, valgustab sulle midagi. Lase oma südamel ennast juhtida ja vali see küünal, mis sulle kõige rohkem meeldib ja mis sind inspireerib. 

Kui see võib sulle abiks olla, siis kujuta ette nagu viibiksid sa hämaras koridoris. Sa pead võtma ühe neist neljast küünlast ja ta põlema süütama. Aga ära unusta, et sa võid võtta ainult ühe! 

 


 

Millise sa valisid? 


See küünal, mille sa valisid, näitab sulle, mida sa praegu kõige rohkem vajaksid. 


Kui sa valisid esimese, rohelist värvi küünla:


Sinu hing tahab praegu rahu

Sa oled tundnud viimasel ajal tugevat stressi ja pinget ning loodad, et see peatselt möödub. 

Sa oled inimene, keda paljud vajavad, kelle poole pöördutakse alati, kui on vaja nõu küsida. Sul ei jää palju aega iseendale, sest sa oled kogu aeg tegevuses. 

Sa peaksid aga leidma aega ja võtma ühe päeva ainult iseendale. Tegelema ainult sellega, mis sulle meeldib. Sest ära unusta, et sa ei saa aidata mitte kedagi, kui sa iseennast kõigepealt ei aita. 

 

 

 

 


Kui sa valisid teise, punase küünla:

 

Sa vajad armastust 

See võib tunduda küll lihtne aga tegelikult see nii ei ole. Sa ei mõtle nii väga armastusele aga su süda vajab seda. 

Kui sa valisid punase küünla, et seda süüdata, siis ilmselt panid sa tähele, kui lühike see küünal on. Sa vajad praegu tugevaid tundeid, midagi, mis paneks sind end tundma elavana. Sa vajad midagi, mis aitaks sul üle saada sellest raskest perioodist. 

Sa tahad tunda, et sa oled armastatud ja hoitud. Sa oled liiga tihti tundnud end üksi.

Elu ei saa kogu aeg sulle tuua põnevust aga mõnikord on vaja teha ise esimene samm selleks, et panna asjad oma elus liikuma ja seda ilma süütundeta.

 

Kui sa valisid kolmanda ja sinise küünla

 

Sa vajad midagi väga erilist

Sa soovid väga, et mingi ime juhtuks. Sa ei tea ise ka täpselt, miks sa just selle küünla valisid, sest olgem ausad, väga vähesed inimesed teevad selle valiku. 

Sügaval hingepõhjas on sul üks soov. Üks palve. Mõnikord tundub see võimatuna, et see täituks. Sa ei julge isegi tihti enam loota. 

Sa soovid, et kõik laheneks otsekui läbi ime ja et kõik saaks korda. 

Kui sa valisid selle küünla, siis tähendab see, et sa oled väga raskes olukorras ja me loodame, et selle küünla süütamine toob su probleemile kiire lahenduse.

 

 

 

 

 

Kui sa valisid neljanda ja valge küünla:

 

Sa vajad selgust ja tõde

Ilmselt oled sa viimasel ajal olnud vastamisi mõne väga halva probleemi või olukorraga, mille tõttu oled sa tundnud tõelist ebaõiglust. 

Võib-olla oli see mõni inimene või situatsioon, mis halvasti lõppes. 

Sa vajad selgust. Sa tahad, et õiglus jalule seatakse, sest sulle ei meeldi end halvasti tunda sellepärast. See on röövinud sinu hingerahu ja ei lase sul õnnelik olla. 

Loodame, et su probleemile tuleb ruttu selline lahendus, nagu sa soovid! 

 


Kommentaare ei ole