{ads}

HIDE

Viimased

latest

  JÄÄR Oma negatiivsusega! Sa oled vahest nii negatiivne, et su endalgi raske hakkab. Su halb iseloom ja jonnakas loomus toova...

 JÄÄR



Oma negatiivsusega! Sa oled vahest nii negatiivne, et su endalgi raske hakkab. Su halb iseloom ja jonnakas loomus toovad sulle ainult probleeme. Su maailm on tihti liiga negatiivne ja teised ei taha sellest osa saada.

SÕNN

Sa ei ela täisväärtuslikult. Sa kardad muutusi. Sa lepid millegagi, mis sind õnnelikuks ei tee. Sa tunned, nagu peaksid sa kogu oma elu kontrollima. Ja kui asjad ei kulge sinu ootuste päraselt, siis süüdistad sa tihti neid, kellest sa hoolid. Sa ei suuda leppida sellega, et sa ei saa kõiki inimesi oma kontrolli all hoida ja et olukorrad libisevad tihti sul käest. Lepi parem sellega, sest elus aset leidvad ootamatused muudavadki elu põnevaks.

KAKSIKUD

Sa ei tea tegelikult ise ka, mida sa oma elult tahad. Sa ajad sellega teised ka segadusse ja võid neid tahtmatult haavata. Sa tahad armastada aga ei tea tegelikult, kas selleks on õige aeg ja kas inimene sinu kõrval on ikka see ainus ja õige.

 

 



VÄHK

Sa hoolid liiga palju teistest. Ja su tunded lämmatavad sind. Sa ei saa ise ka oma tunnetest tihti aru. Kui sa usud, et oled leidnud selle õige inimese, teed sa tema jaoks absoluutselt kõik. Ja kaotad niiviisi täiesti iseenda. Ära kaota ennast ära!

LÕVI

Sa teed endale halba endasse sulgudes ja oma tundeid alla neelates. Sa teed endale halba, sest sa ei luba endale olla nõrk.

Sa suudad kogu maailmale näidata, et sa oled südametu ja et sind ei saa haavata. Vaata, et sa liiga kauaks endasse ei tõmbu, sest muidu jääd sa ühel heal päeval üksi.

NEITSI

Sa oled enda vastu liiga karm! Sa katsud alati teistele meelehead teha ja jätad iseennast tahaplaanile. Isegi, kui sul ei ole omakasu mängus ja teised sind su suure südame pärast imetlevad, ära unusta selle kõige juures iseennast. Sest sa kritiseerid ennast liiga palju ja näed endas üksnes vigu. Sa oled iseenda kõige hullem vaenlane.

 

 




KAALUD

Sa tahad koguaeg teisi maha rahustada ja unustad endale küsida, mida sa ise tahad ja vajad. Sa võid küll olla kõige armsam ja lahkem inimene aga teised kasutavad sind ära. Sa surud oma tunded alla katsudes olla omakasupüüdmatu aga aja jooksul kuhjub see kõik kokku ja võib halvasti mõjuda. Mõnikord teed sa oma lähedastele haiget hoides oma tundeid tagasi ja soovimata probleemidele vastu hakata.

SKORPION

Sa teed endale haiget uskudes, et sa ei vääri armastus ja et sa oled paremini üksi. Sa oled väga jonnakas ja ei andesta teistele kergesti. Sinu südant pole kerge võita aga kui see juhtunud on, siis annad sa oma südame kogu eluks. Sinu suurim viga seisneb selles, et sa oled natuke egoist ja võid teisi kaitsta soovides haavata neid, keda sa armastad.

AMBUR

Sa teed endale haiget tundes hirmu. Sa kardad meeletult, et sa ei suuda midagi teha ja see halvab sind täielikult. Isegi, kui sul on suurepärased ideed, kaotad sa tihti pea. Sa ei suuda keskenduda ja teed liiga palju asju ühekorraga. Keskendu ühele asjale korraga.

KALJUKITS

Sa teed endale haiget võrreldes end koguaeg teistega, nagu oleks teie vahel mingi võistlus. Sa teed endale haiget olles pidevalt pinges, selle asemel, et endale aeg-ajalt puhkust lubada.

Sa oled enda vastu liiga karm ja keskendud koguaeg millelegi. Sa tegeled pidevalt millegagi ja unustad vahepeal aega maha võtta ja elu nautida. Sa jääd nii ilma sellest, mis on sinu eesmärkidest palju olulisem.

VEEVALAJA

Sa teed endale haiget lastes oma minevikul mõjutada oma tulevikku. Sul on kalduvus kõike endas hoida, sa oled enda suurem vaenlane.

Sul on kalduvus tõugata endast eemale häid inimesi, sest sa oled veendunud, et sa ei ole nende vääriline ja et neil on parem ilma sinuta.

KALAD

Sa teed endale haiget valides enda kõrvae valesid inimesi. Sa valid enda kõrvale negatiivseid ja sõltuvustes olevaid inimesi. Sul on kalduvus leida inimesi, kes neelavad su energiat. Sa peaksid minema parem teiste, heade inimeste poole.


Kommentaare ei ole