{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige kuumemad mehed horoskoobi järgi

SÕNN Sõnn on Veenuse (Kreeka armastusejumalanna) mõju all, seega sensuaalsus on tema teine mina. Sõnnil on tugev omanikuinstinkt...


SÕNN


Sõnn on Veenuse (Kreeka armastusejumalanna) mõju all, seega sensuaalsus on tema teine mina. Sõnnil on tugev omanikuinstinkt välja arenenud, samal ajal jääb ta oma kaaslase vastu hoolitsevaks. Ta on hea kaaslane. Välimuse külje pealt on ta tihti looduse poolt õnnistatud, ta on pigem suurt kasvu ja hea kehaehitusega. Teismelisena oli ta väga ilus ja ajas paljude tüdrukute päid sassi, täiskasvanuna on ta väga võluv ja pilkupüüdev mees.
Et talle meeldida peab julgema esimest sammu teha: talle meeldib näha, et ta naistele meeldib.

Tema puudus: armastab liiga palju süüa.

Milliseid tähemärke ta eelistab: Neitsis leiab ta enda  igavese imetleja, tuli nende kahe vahel ei kustu nii ruttu. Skorpionist naisega võib metsik kirg muutuda kinnisideeks.

SKORPION

Skorpion armastab mängida naistega, ta kasutab selleks oma müstilist salapära. Talle meeldivad spontaansed ja naiivsed naised, kes ei näe tema mängu läbi. Ta vajab eluliselt füüsilist kontakti ja seletab seda sellega, et voodielu ei ole tema jaoks nagu iga teine tegevus, vaid osa tema isiksusest.
Et talle meeldida ei tohi teeselda ja olla keegi teine, ta vihkab kõike, mis on võlts. Ole naturaalne ja spontaanne, see on su parim trump tema juures. Suhe temaga avab sulle täiesti uue universumi, mis ei ole päris ohuvaba - tal on halb harjumus manipuleerida teistega.




Tema puudus: Pessimism, ta ei ole igapäevases elus kõige lõbusam kaaslane.

Milliseid tähemärke ta eelistab: Amburi spontaansus on tema jaoks piisavalt värskendav; ta näeb iseennast Sõnni või Skorpioni tähemärgi all sündinud naises.

KALJUKITS

Pealtnäha külm ja vaikne, on Kaljukits ideaalne mees. See, mida ta su läbi elama paneb, ületab kõige kirglikumadki filmid. Kui sa tema usalduse oled kord võitnud, ei väsi ta sind üllatamast. Ta on tuli, mis põleb jää all. Talle meeldib fantaseerida. Ole valmis tema kapriisidele alluma ja tema mängudega kaasa minema.

Tema puudus: Armastab nostalgitseda, elab koguaeg minevikku uuesti läbi.

Milliseid tähemärke ta eelistab: Ta armastab küpseid ja enesekindlaid naisi nagu Kaljukitse või Neitsi tähemärgi all sündinud. Kirglik suhe tõotab tulla Lõvist naisega.





Kommentaare ei ole