{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millisele 3 tähemärgile toob see sügis kõige rohkem õnne?

Kõik inimesed igatsevad õnne ja rahulolu nii iseenda, kui teistega. Elu on aga kord juba selline, et kunagi ei tea, kuhu ta järgmisel hetke...

Kõik inimesed igatsevad õnne ja rahulolu nii iseenda, kui teistega. Elu on aga kord juba selline, et kunagi ei tea, kuhu ta järgmisel hetkel pöörab. See aasta on olnud unustamatu ja märkimisväärne. See on olnud aasta, mis on pannud meid kõiki vaatama elu teise külje pealt ja võib-olla õpetanud ka hindama natuke rohkem iga väärtuslikke hetke ja lähedasi enda ümber. 

Milliseks aga kujuneb aasta viimane periood? Vähemalt astroloogide sõnul on 3 tähemärgil põhjust rõõmustada: tulemas on erakordselt hea sügis.

unsplash @ brucemars

Milliste 3 tähemärgi jaoks võtab aastalõpp erakordselt hea pöörde? 

Jäär

Sellest, miks iga inimese elus peaks olema vähemalt üks Jäära tähtkujus sündinud sõber, oleme me juba palju rääkinud. Aga kordamine ei tee halba, Jäärad on pigem optimistlikult häälestatud tuleviku suhtes, nad on teotahtelised ja suudavad elus suuri asju korda saata. Jäärast sõbraga võid sa kindel olla, et ta mitte kunagi ei lase sul üksi nukrutseda ja kui su elus peaks olema languseperiood, siis on tema siin, et aidata sind taas jalule. Oma isiklikus elus teeb ta kõik, et tagada oma perele kindluse- ja turvatunne. Ta ei ole vaatleja, ta on tegutseja. 




Jäärale on see aasta õpetanud, et mitte kunagi ei saa millelegi kindel olla - elu on täis ootamatuid üllatusi, mida keegi ei teadnud oodata. Ent hoolimata sellest, ei lasknud ta oma eesmärke silmist. Ja aasta viimased kuud toovad talle väärilise tasu. Talle pakutakse uusi ja väga häid võimalusi, mis tõotavad talle suurt kasu tuua. Ta loob väga olulisi tutvusi inimestega, kellele tänu nende majanduslik järg veelgi rohkem paraneb.

Sõnn

Sõnn on rahulik ja ei pürgi esiplaanile, talle ei meeldi tormakas ja üllatusi täis elu, mis täielikult tema kontrolli alt väljub. Tal on väga hea ärakuulamisoksus, selle tõttu tema sõbrad ja lähedased tema poole nii tihti pöörduvadki. Samuti on ta aus ja siiras, mõnikord võib aga öelda üsna salvavalt oma otsekohesuse pärast. 

Aga mitte iialgi ei hakka ta ühtegi oma sõpra ega lähedast reetma ega alt vedama. Ta on aus, valmis andma endast kõik, et tema jaoks kallid inimesed end hästi tunneksid. Selles peitubki tema rõõm ja rahulolu. Temast lojaalsemat ja paremat kaaslast ei ole. 

Aasta viimastel kuudel leiab aga aset üks väga oluline kohtumine, mis toob suuri muutusi tema ellu. See võib puudutada nii rahalist külge, kui tundeelu. Kuidas ka ei ole, suurt õnne toob ta endaga kahtlemata kaasa.





Ambur

Oma hingelt on ta seikleja, sest ta on teadlik, et reisimine avardab silmaringi ja see toidab hinge rohkem, kui kõik materiaalsed asjad. Ta on püsimatu loomusega, kes ei suuda jääda kauaks samale kohale, ta vajab uusi kogemusi ja tahab avardada oma silmaringi.

See aasta on talle valmistanud mingil määral pettumust, tema kannatamatu vaim ei suutnud leppida paratamatusega. Üle kõige ootab ta suure kannatamatusega paremaid uudiseid.

Ja aasta viimased kuud toovad tema ellu palju rõõmu. Midagi väga head on tulemas ja see hea tulebki läbi uudiste, mida ta isegi oodata ei teadnud. Need uudised valmistavad talle tõeliselt suurt rõõmu, sest kõige rohkem puudutavad need tema eraelu, mis edaspidi suurel määral muutub. See, millise sisuga need uudised on - las see jääb üllatuseks.

Kommentaare ei ole