{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 fakti meeste kohta, millest naised teadlikud ei ole

Lisaks sellele, et naised ja mehed on välimuselt erinevad, on neil erinev arusaamine armastusest ja kõigest, mis sellega kaasneb. Juba sell...

Lisaks sellele, et naised ja mehed on välimuselt erinevad, on neil erinev arusaamine armastusest ja kõigest, mis sellega kaasneb. Juba sellepärast on neil omavahel tihti raske teineteisest aru saada. Ãœhe psühholoogilise ajakirja järgi ei ole naised teadlikud järgmistest meeste kohta kehtivastest faktidest. 

Kui naistelt uurida, mida nemad meestest arvavad, siis on vastused üsna sarnased. Usutakse, et mehed kardavad seda, kui asjad tõsiseks lähevad. Eelistavad juhusuhteid, on truudusetud ja petavad oma naist jne. 

unsplash @ wenutius


Siin on aga 5 fakti meeste kohta, mida naised ei tea ja mis ilmselt tuleb naistele üllatusena.

1. 

Mehed suhtuvad alati heatahtliku poolehoiuga naistesse, kes näitavad mõningat huvi nende suhtes välja. Erinevalt naistest, kes näitavad välja täielikku ükskõiksust mehe suhtes, kes neid ei huvita ja kes ei jäta sellisele mehele ühtegi võimalustki lähenemiseks - vallalist meest ei jäta kunagi ükskõikseks naine, kes üritab tema tähelepanu võita.

Seega, kallid daamid, kui te ei julge minna otse oma printsiga rääkima, siis andke talle vähemalt mõista, et te olete temast huvitatud.



2. 

Isegi, kui seda on raske tunnistada: mehed jagavad naised kahte kategooriasse: vastupandamatud naised ja need, kes vastavad rohkem ettekujutusele heast elukaaslasest.

Esimesse kategooriasse kuuluvate naiste näol on tegemist iseseisvate ja väga enesekindlate naistega, kes suudavad väga lihtsalt ükskõik millise mehe ümber sõrme keerata ja panna ta tegema oma tahtmisi. Mis puutub aga tõsistesse suhetesse, siis valivad mehed hoopis teistsugused naised omale elukaaslasteks. Tavaliselt on need naised, kes on oma loomult õrnad ja heatahtlikud ning kes oskaksid oma pere eest hoolt kanda. 




3. 

Kõik teavad, kui olulisel kohal on seksuaalsus ja naudingud mehe elus. Vastupidi aga levinud arvamustele, ei olegi see kriteerium kõige olulisem elukaaslase valiku puhul.

4. 

Jah, ka mehed võivad elada terve elu ühe naise kõrval. Ja see võib neile isegi meeldida. Nad lihtsalt ootavad õiget hetke selle sammu astumiseks. 

5. 

Kas te teate, millist omadust hindavad mehed kõige rohkem naiste juures? Tema moraalset toetust. Naine, kes oskab oma meest rasketel aegadel toetada ja teda mõistab, on väärtus omaette. Ja mees oskab seda hinnata.

Kommentaare ei ole