{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 3 sodiaagimärki, kellel on oskus teiste kavatsusi läbi näha

On inimesi, kes võtavad elu lihtsalt ja ei hakka otsima kõige tähendust. Tihti aga jäävad nad uskuma liiga kergekäeliselt kõike. Samal ajal...

On inimesi, kes võtavad elu lihtsalt ja ei hakka otsima kõige tähendust. Tihti aga jäävad nad uskuma liiga kergekäeliselt kõike. Samal ajal on ka teisi, keda ei ole juba nii lihtne kõike uskuma panna ja ninapidi vedada. 


unsplash @ ciabattaspugnose

Millised sodiaagimärgid on sellised, keda keegi üle kavaldada ei suuda? Kes suudavad teisi inimesi läbi näha? Kes teavad kohe, kui keegi neile valetama peaks? Kes oskavad lugeda teiste hingest nagu avatud raamatust. 

Sellised omadused on vähemalt kolmel sodiaagimärgil.


1. Skorpion ( 23. oktoober - 22 november)

Skorpion tahab asjadest aru saada ja neid põhjalikult endale selgeks teha. Ta on väga hea kuuenda meelega varustatud ja sellele tänu saab ta kohe ära, kui talle jutustatakse poolikut lugu. Sellisel puhul teeb ta kõik, mis tema võimuses, et tõde päevavalgele tuua. Ta ei rahuldu segaste juttudega, ta on tõeline detektiiv, kes varem või hiljem kõik teada saab.




Aga sellel veemärgil on siiski üks nõrk koht ja selleks on inimesed, kes on talle kallid. Nimelt on ta truu ja lojaalne. Oma lähedaste nimel on ta valmis kõigeks, sõbrana pole temast paremat. Tema peale võib alati kindel olla. Kui keegi peaks aga tema usaldust kuritarvitama, siis näitab ta oma teist palge - sest reetmist ei andesta ta iialgi.

2. Kaksikud ( 22. mai - 21. juuni)

Kaksikute tähtkujus sündinud inimene on väga hea suhtleja. Ta teab, milliseid küsimusi esitada ja oskab lugeda kehakeelt. Kui inimese sõnad ei vasta tema väljendustele või kehakeelele, siis märkab ta seda kohe. Ta tunneb vale kaugelt ära ja on seega parim sodiaagimärk selleks, et tõde päevavalgele tuua.

Seega, teda ei ole võimalik ninapidi vedada aga ta ise on osav tõe varjamise juures. Sest talle meeldib küll palju rääkida ja ta on avatud meelega aga tema hingeelu tunnevad vähesed. Sest tema päris tundmine on privileeg, mida ta kõigile ei anna.





3. Neitsi ( 23. august - 22. september)

Neitsi on oma peas inimesed jaganud erinevatesse kategooriatesse. Nende oskus kõike end ümbritsevat analüüsida on lausa muljet avaldav. Seega, kui peaks aset leidma kasvõi imeväike ebakõla, mis teiste pilgu eest varjule jääb - tõmbab see siiski kohe Neitsi tähelepanu endale.

Kui Neitsi on avastanud selle pisikese ebakõla, hakkab ta esitama erinevaid küsimusi, mis viivad ta tõele veelgi lähemale ja ainult suurendavad tema kahtlusi. Kui sa peaks üritama teda lollitada, siis märkad sa imestunud, et ta on sinu kavatsusi juba läbi näinud.

See sodiaagimärk armastab korda (ta on lausa maniakk selles suhtes) ja see on osa tema nii erilisest loomusest. Kui ta tunneb, et midagi on korrast ära, siis annab ta sellest kohe teada ja ilma seejuures sõnu valimata. 





Kommentaare ei ole