{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mida sa kindlasti teha ei tohi, kui sa tahad oma mehega hästi läbi saada!

Mitte ükski suhe pole lihtne. Kui sa peale "naised tulevad Veenuselt ja mehed Marsilt" raamatu lugemist ikka meestest aru ei saa...

Mitte ükski suhe pole lihtne. Kui sa peale "naised tulevad Veenuselt ja mehed Marsilt" raamatu lugemist ikka meestest aru ei saa, siis võib-olla on asi tema tähtkujus. Mis siis, kui heita pilk tema horoskoobile, äkki aitab see paremini teda mõista?

Kuidas ka ei ole, siin on väikesed juhendid, mida sa kindlasti pead vältima, kui sa tahad oma mehega hästi läbi saada.

Kui sa käid mõne Jäära tähtkujus sündinud mehega, siis ära...

anna talle käsklusi ega juhtnööre. Sest tema tahab uskuda, et tema on see, kes kõike otsustab. Seega, mida vähem sa katsud teda kontrollida, seda õnnelikum ta on ja seda parem on teie suhe.

Kui sa käid mõne Sõnni tähtkujus sündinud mehega, siis ära...

katsu panna teda meelt muutma. Ta on 100% veendunud, et ainult tema ideed ja arvamused on õiged. Ja kuna muutused talle üldse ei meeldi, siis seda inimest, kes suudab panna teda oma arvamust muutma, pole veel sündinud.



Kui sa käid mõne Kaksikute tähtkujus sündinud mehega, siis ära...

ohka kogu aeg. Ta vihkab igasuguseid ohkamisi. Varu kannatlikkust, kui ta stressi all kannatab ja närviline on, hinga mitu korda sisse ja sellega väldid sa nii mõnegi hea tüli.


Kui sa käid mõne Vähi tähtkujus sündinud mehega, siis ära...

ründa teda (verbaalselt muidugi). Enne, kui sa ütled talle ükskõik mida, mis võiks teda solvata, loe kümneni ja hinga tugevalt sisse. Sest ta on selline mees, kes mitte kunagi ei unusta, ta peab pärast veel pikka aega sinu peale viha.

Kui sa käid mõne Lõvi tähtkujus sündinud mehega, siis ära...

alahinda teda. Ära saa temast valesti aru. Kui ta sulle midagi ütleb, siis usu teda ja mitte kunagi, ka kõige raskemal ajal, katsu seda naljana võtta. Ta on sündinud juht ja suur liider, ära seda unusta.

Kui sa käid mõne Neitsi tähtkujus sündinud mehega, siis ära...

vaidle. Sest isegi, kui sa oled perfektsionist, siis katsu end vähemalt natukenegi kontrollida ja ära pirtsuta, kui ta midagi välja pakub või oma arvamust avaldab. Küll sa näed, see muudab teie suhet paremaks.



Kui sa käid mõne Kaalude tähtkujus sündinud mehega, siis ära...

jäta enda eest hoolitsemata. Sest ta pöörab palju tähelepanu sellele, kui palju naine enda eest hoolitseb ja milline on tema välimust. Seega, kui sul pole korralikku soengut või on su riided lohakad - ta läheb kohe minema.

Kui sa käid mõne Skorpioni tähtkujus sündinud mehega, siis ära...

hakka kõike talle endast rääkima. Sest talle meeldib salapära ja kõik, mis on erinev. Kui sa tahad talle meeldida, siis ära kunagi räägi talle endast kõike ja hoia alal natuke salapära.

Kui sa käid mõne Amburi tähtkujus sündinud mehega, siis ära...

pane teda igavust tundma. Võta teda nagu suurt last, kelle meelt peab kogu aeg lahutama. Selle jaoks otsi pidevalt uusi ja huvitavaid tegevusi, sest rutiin mõjub talle tapvalt ja paneb teda end halvasti tundma.




Kui sa käid mõne Kaljukitse tähtkujus sündinud mehega, siis ära...

reeda teda. Ta ei anna sulle teist võimalust, seega ära hakka oma ainust võimalust rikkuma. Ühest korrast piisab täiesti.

Kui sa käid mõne Veevalaja tähtkujus sündinud mehega, siis ära... 

sekku liiga palju tema isiklikku ellu. Ta on vabameelne ja iseseisev, ta vajab oma isiklikku hingamisruumi ja ei talu, kui teised tema ellu sekkuvad. Kui ta tahab olla üksi, siis ära muretse selle pärast ja ole lihtsalt kannatlik.

Kui sa käid mõne Kalade tähtkujus sündinud mehega, siis ära...

hakka ümbernurga jutte rääkima. Temaga tuleb kohe asja juurde asuda. Pole vaja hakata sõnu otsima, ta ei saaks sellest aru ja tal tekiks mulje nagu raiskaks ta oma aega sinuga. Seega, kõige parem on rääkida asjast otse, ilma keerutamata.









Kommentaare ei ole