{ads}

HIDE

Viimased

latest

Eksiga uuesti suhte loomine võib mõjuda hävitavalt su ajule

Lahku minemine peale ühist kooselu võib olla üks kõige valusamatest kogemustest. See võib sulle tekitada psühholoogilisi probleeme ja v...

Lahku minemine peale ühist kooselu võib olla üks kõige valusamatest kogemustest. See võib sulle tekitada psühholoogilisi probleeme ja võtta sinult elurõõmu. Ja tihti on just see põhjuseks, miks nii paljud paarid, kes on kord lahku läinud, teineteist ühel või teisel hetkel taas leiavad mõtlemata tagajärgedele, mida see endaga kaasa tuua võib.

Värskelt läbiviidud uuring näitas, et oma eksiga uue suhte loomine peale mitmeid lahku minemisi võib olla halb tervisele. Uuring viidi läbi 500 paari peal, kes kuulusid erinevatesse ühiskonna kihtidesse ja vanuseklassidesse. Ning uuring tõestas, et eksiga uue suhte loomine võib tuua kaasa psühholoogilisi probleeme nagu depressioon või masendus.

Isegi, kui idee iseenesest võib olla hea, sest see võib panna elukaaslasi mõtlema sügavamalt järele, kuidas muuta oma suhet paremaks, siis mitmed lahku minekud mõjuvad ikkagi vaimsele tervisele laastavalt.


Kas see tähendab siis, et parem oleks oma eksiga üldse igasugune suhtlemine lõpetada? Sellele küsimusele ei saa vastata, kõik sõltub tunnete sügavusest. Kindel on aga see, et kui te olete juba mitu korda lahku läinud, on parem mitte uuesti alustada, sest see on juba ette halb märk. Ja see võib lihtsalt tähendada, et te ei ole loodud teineteise jaoks. Kui kaks inimest teineteist tõesti armastavad, siis teevad nad kõik, et oma suhet hoida ja mitte lahku minna.

Kõikides suhetes tuleb ette tõusu- ja mõõnaperioode, suhte pikkuse määrab inimese hoiak takistuste ees, mida nagunii ette tuleb.



Selleks, et lahku minekut vältida:

Kõige tähtsam on omavaheline suhtlemine. Et vältida lahku minemist rääkige omavahel kõigest, mis südamel. Teine inimene ei oska su mõtteid lugeda.

Leidke aega koos olemiseks. Sest te olete kaks, elate koos ja peate pingutama oma suhte nimel.

Hea omavaheline läbisaamine on hea suhte võtmeks.

Kui sa tunned, et midagi on korrast ära, ära ärritu kohe, mõtle asjade üle järele. Tülid ja vägivald ei aita sul probleeme lahendada.

Armastus on kõige alus, ära unusta seda oma kaaslasele näidata.



Kommentaare ei ole