{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliste naiste eest mehed põgenevad? Kas sina oled ka selline?

  1. Kontroll Selline naine teab täpselt, mida ta mees tegema peab, kuidas ta käituma peab ja mida ta ütlema peab. Kui mees nais...





 
1. Kontroll

Selline naine teab täpselt, mida ta mees tegema peab, kuidas ta käituma peab ja mida ta ütlema peab. Kui mees naise antud reeglitest kinni ei pea, siis annab naine sellest talle ärritunult teada. Selline naine tahab lahendada kõik probleemid nii enda, kui ka oma mehe eest.

Isegi, kui naise kavatsused iseenesest on head - ta tahab ju oma mehest paremat ühiskondlikku tegelast kasvatada - siis see pidev näägutamine mehe kallal ei mõju viimase vaimsele tervisele hästi. Kontrollides pidevalt meest, alahindab naine mehe suutlikkust ise mõtelda ja otsuseid vastu võtta. Ta lihtsalt ei lase mehel mees olla.



2. Emme

Emme teeb täpselt seda, mida sellest nimetusest võiks välja lugeda - ta lihtsalt kannab emalikult hoolt oma mehe eest. Ta poputab oma mehekest ja muretseb tema pärast. Ta ei tee ju midagi halba sellega! Võib-olla on ta ostnud oma mehele esimeseks tööpäevaks ilusa triiksärgi ja soojad sokid isegi, et mees esinduslik oleks.

Ta kannab ka selle eest hoolt, et nende suhte emotsionaalne baromeeter oleks alati ilusti tasakaalus.

See kõik võib tunduda normaalne, aga tegelikult see nii ei ole.

"Emme" kannab kõiki oma muresid, rõõme, kurvastusi, õnne- üksindusehetki oma väikestel ja vapratel õlgadel. Ta kannabki üksi oma koormat, ei hakka meest tülitama sellega ja teeb kõik, et nende suhe toimiks hästi.

Ta muretseb sellepärast, kuidas mees ennast tunneb, kus ta parajasti viibib, kas kõik ikka on hästi ja mida ta teha saaks, et meest veel aidata.

Probleem seisneb aga selles, et kui naine on oma mehele ema eest, hakkab mehe hinges miski mässama. Ta ei ole ju laps. Pealegi ei saa täiskasvanud meest poputada nagu last ehkki, olgem ausad, meestele meeldib, kui naised nende eesti hoolitsevad.  Nii, et võib-olla alguses mehele meeldibki see, aga pikapeale võib see hakata talle närvidele käima.
 

3. Sensuaalne

Sensuaalne naine elab paljuski läbi voodi ja on väga seksuaalne. Teiste sõnadega, ta kontroll oma mehe üle käib läbi seksi.

See võimaldab tal oma mehega manipuleerida - kui mees tahab temaga seksida, siis peab ta naise tahtmist täitma.

Aga mitte ükski suhe, mis seisneb manipuleerimises, ei saa toimida kaua.



4. Abi vajav naine

See on üsna lihtne: mees kohtub naisega, päästab naise ja nad elavad õnnelikult kuni tänase päevani.

See võib tunduda romantiline ja lihtne aga see ei saa kaua kesta. Sest ükski naine ei vaja tegelikult, et teda kogu aeg päästetakse (kui ta just ei ole pärit Metsiku Roosi või Vaprate ja Ilusate seriaalist) ja ükski mees ei saa igavesti kangelast mängida.

See on liiga väsitav ja kurnav mõlemale poolele.

5. Võrgutaja

Selliseid naisi kohtab tihti, nad tulevad ja võrgutavad mehe ühel õhtul ära ja lasevad siis jalga nagu midagi poleks olnud. Selline asi kutsub esile ainult pettumust tugevama soo seas. Alguses võib see olla lõbus aga pikapeale hakkab väsitama.

Kui selline seis peaks tekkima paarissuhtes, siis tekib kaaslaste vahele sein, millest nad kumbki üle ei saa, sest nad ei mõista teineteist.

Mees ei tunne end piisavalt olulisena ega rahuldatuna, naine tunneb end üksikuna - kumbki ei suuda end väljendada vabalt ja ausalt.



6. Raamatupidaja


Raamatupidaja tahab, et suhtes valitseks võrdsus. Täielik võrdsus.

Selline naine tahab sendipealt teada saada, kui palju keegi maksab ja millisel kuupäeval (arvesse võttes mõlema palka loomulikult).

Probleem seisneb selles, et kooselu ei ole äriline ettevõtmine vaid nauding. Kui see muutub aga kõigeks muuks, kui meeldivaks, siis kaob kogu intiimsus nagu võluväel ja armastusest pole enam jälgegi.

7. Printsess

Kui naine mängib printsessi, siis ei ole see mitte armastus, see on suur vajadus imetluse ning tähelepanu järgi, mis teda ajendab.

Printsess tahab leida sellist meest, kelle jaoks ta oleks auhind.

Sellised naised ei lase oma kaaslastel õnnelikud olla ( sest nende suhe on tühi ja ainult etenduseks mõeldud) ja ei ole ka ise õnnelikud, sest nad ei armasta ja ei ela päris elu.


Tegelikult on kõik naised juba mänginud mõnda neist rollidest (ja ka meestel on omad rollid, mida ainult nemad ise teavad).

Kui sa teed seda aeg-ajalt, siis ei ole selles midagi halba. Kui sa oled aga kogu aeg selline, siis lõhud sa oma suhet teadlikult ja teed seda nii kaua, kuni kõik ongi teie vahel läbi.



Kommentaare ei ole