{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Miks just Lõvi tähtkujus sündinud elukaaslane on parim valik, mida sa teha võid?

Sageli öeldakse, et elada tuleb koos sellise inimesega, kes tõmbab sind ülespoole, mitte ei tiri allapoole. Paljud inimesed avastavad mingi...

Sageli öeldakse, et elada tuleb koos sellise inimesega, kes tõmbab sind ülespoole, mitte ei tiri allapoole. Paljud inimesed avastavad mingil ajal, et nad on sattunud nõiaringi oma suhtes, milles on liiga palju negatiivset. Kui sa otsid sellist inimest, kes sind täiendaks, siis vaata mõnda Lõvi tähtkujus sündinud inimest.

Lõvid on väga head suhtlejad, lahked ja romantilised - ühesõnaga ideaalsed elukaaslased. Nad suudavad alati millegagi üllatada ja igav nende seltsis juba ei hakka. Lisaks sellele meeldib Lõvi kindlasti su perele ja sõpradele.

Mis temas veel peidus on? Vaata järgi!

1. Ta oskab lõbutseda

Ta on alati heas tujus, kui te välja lähete ja ta oskab ka teiste tuju üleval hoida. Talle meeldib karaoket laulda ja palju tantsida, ta teab, kuidas teisi naerma panna. Oma loomult on ta ettevõtlik, temaga sul igav juba ei hakka.


2. Ta suurendab su tutvusringkonda

Ta on hästi hea suhtleja ja tal on palju sõpru. Seega muutub ka sinu sõprusringkond suuremaks tänu sellisele inimesele oma elus nagu tema seda on.

3. Ta oskab romantiline olla

Kui sa oled oma loomult romantiline, siis Lõvi on ideaalne valik. Ta ei ei hakka kokku hoidma ei energia ega pingutuste pealt, et sulle head meelt valmistada. Ta annab sulle mõista ja teada, et sa oled ainukene tema elus ja kõige tähtsamal kohal.

4. Ta ei karda võidelda aga andestab üsna ruttu

Ta on tulemärgi all sündinud ja võtab üsna ruttu tuld seega, ta ei karda öelda oma arvamusi välja selge ja kõva häälega. Ta ei talu valelikke inimesi. Ta tunnistab oma süüd aga vajaduse korral. Tavaliselt vihastab ta ruttu aga tema viha jahtub üsna ruttu maha.



5. Ta leiab ruttu ühise keele su sõprade ja lähedastega

Kuna ta on tõesti hea suhtleja, siis ta isegi ootab, et saaks kohtuda su lähedastega. Sa ei pea muretsema nende kokku viimise pärast, sest ilmselt läheb kõik väga hästi ja neil on, millest omavahel rääkida.

6. Ta annab sulle parima

Ta on üks sodiaagi kõige heldematest tähemärkidest ja seda ei ole näha mitte ainult kallitest ja ekstravagantsetest kingitustest. Vaid oma väärtuslikust ajast ja pingutustest, mis ta sulle annab. Ta on alati olemas, kui sa end halvasti tunned või on sul raske aeg hetkel, ta teeb sinust oma prioriteedi alati.

7. Ta ei lase teie suhtel lõppeda ilma selle eest võitlemata

Ta võib välja näidata väga suurt sihikindlust, kui asi puudutab tema edu saavutamist era- või tööalases elus. Talle ei meeldi alla anda ja end lööduks tunnistada. Tema kõrval võid sa kindel olla, et sa jagad oma elu inimesega, kes on valmis teie suhte pärast võitlema.

Kommentaare ei ole