{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millised astroloogilised paarid lähevad lahku ja millised on kokku loodud?

giphy Kõik inimesed tahavad teada, kas nad on teinud hea või halva valiku. Mõnikord ei taha me teiste nõuandeid kuulda võtta ja usaldam...

giphy
Kõik inimesed tahavad teada, kas nad on teinud hea või halva valiku. Mõnikord ei taha me teiste nõuandeid kuulda võtta ja usaldame ainult oma südant, ent kuna armastus teeb pimedaks, siis mõni aeg hiljem selgub, et me oleme siiski eksinud, valides endale kaaslaseks inimese, kellega meil nii vähe ühist on. Seda selle tõttu, et me oleme rohkem keskendunud sellele, mida me tahame, me ei taha ka tunnistada oma eksimusi ja tõestada endale, et oleme piisavalt targad, et ise oma otsuseid langetada.

Millised on aga astroloogia järgi paarid, mis kokku ei jää ja millised on need paarid, mis on kokku loodud?

Jäär ja Vähk - midagi pole teha, nad ei ole loodud kokku, Vähk on liiga emotsionaalne!

Jäära pilk on alati tuleviku poole suunatud. Ta leiab ühise keele ja hingelise suguluse ainult nendega, kes käivad sama rada, kui tema (ja lähevad oma elus parema tuleviku poole!). Vähk ei ole nii meelestatud.

Vähk võib olla ambitsioonikas ja elus edasipürgiv aga ainult siis, kui ta seda ise tahab! Aga Jäär ja Vähk on nii erinevad, et kui nad peaksid koos olema, siis teevad nad kõik, et teineteisest eemalduda.

Jääral on kogu aeg tunne, et Vähk teda pidurdab, tal nagu koorem seljas on. Vähk aga tunneb, et mitte keegi teda ei toeta ega tema tundeid õieti mõista. Ta räägib nagu seinaga!

Nende suhe võib toimida aga ainult mõlema üliinimlikel pingutustel.



Jäär ja Kaksikud - koos kogu eluks, energiline paar, alati täid põnevaid ideid!

Jäärale meeldib olla koos Kaksikuga, kes talle paljus sarnaneb. Nad mõlemad armastavad palju suhelda, neil on suur tutvusringkond, nad vihkavad igavust. Ilma pidudeta ja külas käimisteta nad oma elu ette ei kujuta.

Nad toovad kogu aeg uuendusi oma suhtesse nii, et rutiin nende elu kimbutama ei tuleks. Vastasel korral tunneksid nad ruttu igavust. Nad armastavad elu, mis on seiklus.

Naer ja lõbu on nende elu sagedased osad.

Sõnn ja Ambur - nad pole kokku loodud, nad võivad olla head sõbrad aga armastuses neil omavahel sobivust ei ole.

Sõnn teeb endale väga uusi sõpru väga lihtsalt, eriti sobib ta teiste maamärkidega nagu tema ise. Ta ei seo end esimese vastutulijaga. Ta eelistab oodata ja kaalub tõsiselt enne, kui seob end kellegagi. Ambur aga on oma loomult muretu, kelle jaoks elu on lill ja nautimiseks, tema jaoks on Sõnni elustiil ainult üks suur katastroof.

Neist saaksid head sõbrad aga nende kooselu ei sobi nüüd küll sugugi.

Sõnn tahab tõsist suhet, Ambur tahab lõbutseda ja elu nautida. Nad tülitsevad tihti omavahel, sest neil on nii erinev maailmanägemus.


giphy
Sõnn ja Vähk - koos igaveseks, neil on kõik, mis vaja selleks, et nende suhe toimiks.

Vastupidiselt teistele tähemärkidele, keda Vähi liigne emotsionaalsus hirmutada võiks, tunneb Sõnn tema vastu hingesugulust. Neil kahel on kõik, mis vaja, et olla koos kogu eluks.

Neil on samad väärtushinnangud, neile meeldib elada ja töötada iga päev selleks, et oma elu üles ehitada. Nad mõlemad vajavad füüsilist lähedust ja neil on palju õrnust teineteisele anda.

Nad teavad, mida teine vajab ja kooselu kogu eluks on ikkagi nende jaoks liiga lühike.




Kaksikud ja Veevalaja - nad ei sobi kokku, nende emotsionaalsed vajadused sobivad heaks sõpruseks rohkem

Nad saavad omavahel hästi läbi. Nad on paljudes asjades ühisel nõul ja need asjad, milles nad nõus ei ole, ei ole nii hullud, et selle pärast peaks lahku minema. Nad isegi tunnevad, et on teineteise jaoks loodud.

Aga niipea, kui sõprusest saab armastus, hakkavad asjad allamäge minema. Ja seda selle pärast, et Kaksik vajab palju emotsionaalset tuge, isegi kui ta väidab vastupidist. Veevalaja aga ei oska sellist tuge pakkuda.

Ja teisest küljest ei suuda Veevalaja rahuldada Kaksikute vajadusi.

Isegi, kui nende vestlused on huvitavad ja kui nad võiksid armuda teineteisesse, nende suhe üldiselt kestma ei jää.

Kaksikud ja Ambur - kokku loodud, armuvad väga ruttu

Vastupidiselt teistele tähemärkidele, kellel on raske välja kannatada Amburi kerglast suhtumist mõningate asjade suhtes, mida ta peaks tõsiselt võtma, siis Kaksikute esindajale meeldib selline asi väga. Nende suhe on selline, mis nõuab palju tööd, sest kui nad võivad oma õnne üsna kergelt leida, siis selleks, et see kestma jääks, peavad nad mõlemad kompromisse õppima tegema.

See võib-olla polegi nii lihtne, kui paistab, sest nad ei väljenda end nii nagu teine seda ootab. Kui nad on aga kõik nurgad ära lihvinud, ootab neid ilus armastus kogu eluks.

Neile mõlemale meeldib rääkida abstraktsetest asjadest, tabudest ja see just muudabki nende suhte tugevaks. Kui nad peaksid lahku minema, siis võivad nad kogu elu seda suhet taga kahetseda.




Vähk ja Kaksikud - ei ole kokku loodud, lähevad kindlasti lahku, neil on raske kuldset keskteed leida.

Vähk tahab tunda end turvaliselt ja kindlalt. Ta eelistab pigem mitte kõike teada saada selleks, et olla õnnelik ja tunda end niimoodi hästi. Aga ta vajab teatud rutiini oma ellu. Samuti ka oma pereellu. Ta ei sukeldu pea ees kunagi uude suhtesse, ta tahab ainult tõsist suhet ja olla kindel, et see on kogu eluks.


Kaksikul aga puuduvad samad vajadused. Vähk tunneb, et teda piisavalt ei mõisteta ning tema vajadusi ei austata, Kaksik aga tunneb, et ta lämbub sellise kaaslase kõrval, kelle elu tema jaoks liiga igav on.

Vähk ja Skorpion - loodud teineteisele, sodiaagi kõige ilusam paar! 

Palju õnne teile mõlemale! Teid peetakse horoskoobi kõige ilusamaks paariks, mis võib olla veel ilusam? Te mõistate teineteist paremini, kui ükski teine paar.

Te kiidate ja ütlete teineteisele tihti häid sõnu isegi, kui pealtnäha ei tundugi mõnikord, et te olete kokku loodud.

Teie suhte aga muudab nii eriliseks see, et te täiendate teineteist. Niipea, kui Vähk tunneb end väsinuna, on Skorpion kohal, et teda toetada. Lisaks sellele on neil samad eesmärgid, samad ideed, samad unistused ja koos suudavad nad need ellu viia ja luua endale unistuste elu.

Nad mõlemad tahavad tõsist suhet ja on valmis pingutama selleks, et seda saavutada.

Lõvi ja Kalad - lähevad kindlasti lahku, ei sobi kokku.

Lõvi katsub olla oma suhtes alati keskpunktiks. See pole iseenesest halb, ta on sellisena sündinud. Aga Lõvi pole alati see, kelle poole pöörduda, kui soovitakse tõsist ja kestvat suhet.

Lõvi on tugev aga tema tema tugevus on inspireeriv, mitte toetust pakkuv. Tema suhted toimivad hästi ainult siis, kui leppida tema vajadusega monopoliseerida tähelepanu endale. Ta tahab olla rambivalguses ja tema kõige ilusamad suhted on inimestega, kes teda imetleda oskavad.

Ja sellepärast tema suhe Kaladega ei toimi. Sest selles suhtes peaks Lõvi õppima oma kaaslasele tuge pakkuma. Ja leppima kaaslasega, kes vajab teda nagu õhku hingamiseks, Lõvi jaoks selline asi on liig.

Lõvi ja Kaalud - kokku loodud kogu eluks! 

Lõvil on tugev isiksus. Tundub, nagu toimiks nende suhe hästi ja veel pareminigi sellest hetkest peale, kui Kaalude esindaja on õppinud kiitma ja ülistama oma kaaslast. Ja Kaalud on selleks valmis!

Aga Kaaludele meeldib samuti olla rambivalguses, õnneks tänu mõlema isiksusele ei saa neist iialgi võistlejad.

Nad eelistavad selle asemel jagada kuulsust ja mitte tülitseda selle pärast. Ja seda viimast tuleb ette harva. Lõvi on suuteline alati Kaalusid korrale kutsuma vajaduse korral.

Kaalude esindaja suudab Lõvi aga alati välja tirida tema lõpututest draamadest ja tuletada talle meelde, et keskenduda tuleb ainult asjadele, mis tõesti tähtsad on. Nad mõlemad peavad teineteisega arvestama.

Neitsi ja Kaalud - ei sobi kokku, nende vahel pole piisavalt sädemeid, mis hoiaks armastust üleval.

Vastupidiselt teistele inimestele, kes vajavad, et nende kaaslane neid täiendaks, Neitsi seda ei vaja. Neitsi suudab tasakaalustada kõige tugevamat ja dramaatilisemat isikut, ta ei vaja aga üldse, et keegi teda tasakaalustaks.

Vastupidi, ta vajab kedagi, kellel on elav vaim ja kes on temast endast palju teatraalsem. Ja selle pärast suhe Kaaludega ei toimi kaua. Jah, te võite omavahel hästi läbi saada ja olla isegi õnnelikud aga teil on puudu ikkagi midagi sellist, mis muudaks teie armastuse kireks.

Te ei vaidle, te ei tülitse, te räägite viisakalt omavahel ja suhtlete normaalselt aga kirge teie vahel ei ole ja lõpuks hakkab see teid mõlemaid tüütama. Kirge peab üleval hoidma aga kas nemad selleks suutelised on, see pole kindel.



Neitsi ja Kaljukits - kokku loodud igaveseks, väga tugev suhe.

Isegi, kui Kaalude esindaja Neitsile kirge ja tuliseid hetki pakkuda ei suuda, siis Kaljukits on aga selleks võimeline. Kaljukitsedel on mõnikord halb kuulsus, mille järgi nad on igavad ja kangekaelsed aga Neitsi kõrval ta selline ei ole.

Nad mõlemad on tööorjad, ambitsioonikad, karjäärihimulised ja peavad kinni traditsioonidest. Nad jagavad samu väärtushinnanguid, mille tõttu nende suhe nii hästi toimibki. Nad mõlemad käituvad nagu nad ei vajaks teineteist selleks, et õnnelik olla!

Neil läheb vaja aga aega, et teineteist täiel määral usaldama hakata. Kui nad aga selle hetkeni jõudnud on, siis muutub nende suhe muinasjutuliselt ilusaks.

Kaalud ja Sõnn - lähevad lahku, liiga palju pingutusi nõuab nende omavaheline suhe.

Olgem ausad, Kaalude esindaja võib olla liiga armukade. Ja sellepärast ei sobi ta mitte sugugi kellegagi, kes on sama armukade, kui tema ise. Ja samuti just sellepärast peab ta hoidma  Sõnnist nii kaugele, kui võimalik.

Nad mõlemad kannatavad liigse armukadeduse all ja olgem ausad, see toob neile kaasa ainult probleeme.

Jah, sest kui nad suudavad sellest üle olla, siis võib nende suhe toimida. Aga ka sellisel puhul peavad nad teineteisele kinnitama, et näevad ainult teda (ja vastupidi) ja et teine on tema elus kõige tähtsamal kohal ehk prioriteet number üks. Ja et aus olla, siis tuleb tunnistada, et see nõuab neilt mõlemalt liiga palju tööd ja pingutusi. Lisaks sellele võib Sõnn pidada Kaalusid liiga lärmikaks ja väljendusrikkaks, ning pööritada silmi, kui viimane liiga dramaatiliseks läheb.

Kaalud ja Lõvi - kokku loodud igaveseks, nende kooselu on meeldiv ja ilma liigsete draamadeta.

Olgem ausad, Kaalude hingesõber on sündinud Lõvi tähtkujus. Nad teavad, kuidas teineteist kiita, kui palju komplimente teha jne. Kui alguses võib tunduda, et Lõvil on liiga tugev isiksus, siis tegelikult pole see sugugi nii paha.

Isegi, kui Kaaludel on harjumus kõike dramatiseerida, siis Lõvi dramatiseerib veelgi rohkem ja Kaalude jaoks on see ainult hea asi.  Kui Kaaludel on raske mõnda otsust vastu võtta kindlakäeliselt, siis Lõvi aitab tal tugevamaks ja otsusekindlamaks muutuda.

Selle tõttu juba võivad nad olla koos õnnelikud. Aga asjad sujuvad aeglaselt ent rahulikult, just nimelt tänu nende erinevusele. Aga nii üks ega teine ei tunne kunagi sellist armastust nagu kinos ilma teineteiseta!

Skorpion ja Lõvi - lähevad lahku, liigne armukadedus lõhub nende suhte.

Skorpioni hinges olevat kirge ei saa võrrelda mitte millegagi. Vastupidiselt teistele tähemärkidele on Skorpionil kalduvus iseennast oma mõtetega hävitada ja pidada ise oma mõtetes olevat segadust oma tugevuseks. Skorpion pole mitte ainult armukade, ta on lausa pimedalt armukade. Ta ei suuda seda isegi väljendada. Ja see muudabki teda nii salapäraseks.

Isegi, kui see salapära võib nende suhtele kasu tuua, siis nende suhtes ette tulevad probleemid tekitavad nende vahel palju pahandust ja kõige tipuks muutub Lõvi liiga dramaatiliseks.

Lõvi on samuti väga armukade, ehkki teistel põhjustel aga armukadedus jääb armukadeduseks ja neil mõlemal on raske sellises sogases vees ühist keelt leida.

Skorpion ja Neitsi - loodud kokku kogu eluks, nad peavad natuke pingutama ja imed hakkavad juhtuma! 

Skorpion sobib väga hästi kõikidega, kes ei tee tema vigadest ja puudustest välja ja kes oskavad rõhutada tema tugevaid külgi ja häid omadusi.  Ja kõige sobivam selleks on Neitsi.

Võib-olla ei ole te just sodiaagi kõige ideaalsem paar aga vähemalt sobite te omavahel hästi. Te ei ole ka kõige halvem paar. Te mõlemad teste hästi, kuidas teineteist toetada ja kuidas rääkida armastuse keeles.

Neitsi annab Skorpionile tugevust ja jõudu ning inspireerib teda rohkem enese eest hoolitsema. Paralleelselt jälle oskab Skorpion õpetada Neitsit, kuidas mitte nii palju keskenduda tühjadele pisiasjadele ja rohkem pöörata rõhku sellele, mis tõesti väärt on.


gfycat
Ambur ja Kaljukits - lähevad lahku, neil ei ole lihtsalt mitte midagi ühist.

Amburile meeldib tema vabadus. Ta vajab hingamisruumi, et tema vaba vaim saaks muretult ringi uidata, ilma selleta, ükski tema suhe ei toimi. Amburi jaoks pole mitte ükski suhe väärt seda, et ta iseenda ja oma vajadused unustaks.

Ja ta ei ohverda mitte iialgi oma heaolu mitte kellegi pärast. See pole iseenesest halb, see on väga julge isegi ja inimesed peaksid rohkem hindama tema avameelsust selles suhtes.

Ja sellepärast juba ei suuda Ambur mitte iialgi mõista sellist inimest nagu Kaljukits. Vähemalt mitte armastuses.

Nad mõlemad hoolitsevad omaenda huvide eest aga nende huvid ei kattu. Ja tegemist ei ole ainult väärtushinnangutega. Neil lihtsalt ei ole mitte midagi ühist ja nad hakkavad lõpuks üksteise peale viha pidama.

Ambur ja Jäär - loodud kokku kogu eluks, nende suhe on täis naeru ja mõistmist.

Olgem ausad, nad mõlemad vajavad suhet, kus on palju naeru ja nalja. Amburile ei meeldi eriti tõsised suhted ja ta ei taha end siduda kergekäeliselt, no vähemalt mitte enne, kui ta on leidnud kellegi kogu eluks.

Kui ta aga armub, siis peab see olema keegi, kes oskab teda naerma panna ja kes on lõbus. Sellepärast tõenäoliselt tema hingesõber on sündinud Jäära tähtkujus. Nad on mõlemad samal lainel ja oskavad teineteist õnnelikuks teha. Lisaks sellele on neil samad sõbrad, mis muudab nende suhet veelgi tugevamaks.




Kaljukits ja Jäär - ei sobi kokku, lähevad lahku, liiga palju probleeme.

Isegi, kui paljud tähemärgid sobivad hästi Jääraga, siis Kaljukits temaga kohe kindlasti ei sobi. Neil ei ole palju ühist, ainult mõlema suur soov elus edu saavutada ja kõrgele kohale jõuda.

Isegi, kui nende suhe võib toimida, siis kaua see nii ei lähe, sest nad mõlemad tahavad kõike kontrollida.

Kaljukits on väga traditsioonides ja pereväärtustes kinni. Tõeline konservant. Iseenesest on need ju head väärtushinnangud aga mitte Jäära silmis. Teisest küljest Kaljukitse liiga pragmaatiline loomus mõjub Jäärale lämmatavalt - temale, kes ta on harjunud pea ees tormama ilma eelnevalt mõtlemata.

Kaljukits ja Sõnn - koos kogu eluks, tõelised liitlased ja head kaaslased.

Kaljukitsed ei sobi kõigiga (romantilisel pinnal), aga on üks tähemärk, kellega ta ideaalselt sobib ja selleks on Sõnn. Nad mõlemad on maamärgid aga mis kõige tähtsam, nad jagavad samu väärtushinnanguid, ilma milleta nende suhe ei toimiks.

Nad on mõlemad kangekaelsed, võib-olla isegi sodiaagi kõige kangekaelsemad aga imelikul kombel tahavad nad mõlemad kompromisse ja järeleandmisi teha. Neile mõlemale meeldivad ilusad asjad ja nad kulutavad sageli oma lõbustuste peale üsna palju.

Seega teavad nad, kuidas teineteise eest hoolt kanda nii, et teda end hästi tundma panna. Nad mõlemad on ambitsioonikad ja nende ambitsioon on kõige tähtsamal kohal. Nad sobivad hästi. Nad ei ole ainult kõige paremad armastajad vaid ka parimad sõbrad ja see on kõige tähtsam.

Veevalaja ja Skorpion - lähevad lahku, midagi nende vahel on aga nad on liiga erinevad

Skorpion suudab Veevalajat paeluda ja tema eksistents paneb Veevalajat tundma end hästi. Kahjuks aga ei sobi nad omavahel.

Jah, kui just palju pingutada ja järeleandmisi teha, siis võib nende suhe toimida aga olgem ausad, selline suhe lämmataks neid mõlemaid ja ei võimaldaks neil õnnelik olla.

Veevalaja on liiga vabameelne Skorpioni arvates, tema, kes ta vajab emotsionaalset lähedust kogu aeg. Veevalaja seda talle pakkuda ei suuda ja seda mitmel erineval põhjusel, millega ta tegelemas tavaliselt on.

Veevalaja ja Veevalaja - ideaalne paar, üks erilisem, kui teine! 

Imelikul kombel ideaalne kaaslane Veevalaja jaoks on just teine Veevalaja. Ta saab just kõige paremini läbi teise Veevalajaga, sest neil on palju ühist ja samas jäävad nad piisavalt erinevateks, et teineteiselt õppida ja see ongi kõik, mida nad vajavad.

Nad tahavad olla intellektuaalselt stimuleeritud ja seda stimulatsiooni suudab pakkuda ainult teine Veevalaja. Ja kuna neid mõlemaid köidab intelligents, siis armastus tuleb alles selle järel.

Nende suhe võib tunduda kummalisena teiste silmis aga nad ise on sellega harjunud.

Teine Veevalaja teeks kõik, mis võimalik, et tema kaaslane tunneks end normaalsena, tavalise inimesena ja vastupidi. Nad mõlemad on natuke erilised ja originaalsed, sellepärast armastus nende vahel ei kustugi.

Kalad ja Neitsi - nad lähevad lahku, nad ootavad teineteiselt liiga palju.

Kalade esindajale meeldib mõte armastusest ja romantikast. Tema pea on kogu aeg natuke pilvedes ja see pole iseenesest probleem, niikaua, kui ta pole suhtes, mis talle ei sobi. See tähendab kellegagi, kes ei oska seda hinnata.

Just sellepärast ei sobi ta Neitsiga. Neitsi on nii pragmaatiline, kui võimalik ja ei unista nii nagu Kalad. Kummalisel kombel idealiseeritakse sageli suhteid inimeste vahel kelles ühel on praktiline meel ja teine on suur unistaja.

Eriti sagedasti juhtub seda lapsevanematega, kes unistavad, et nende laps toob neile mõne Neitsi tähtkujus sündinu koju. Aga Neitsi nii ei ole, sest ta pole sündinud selleks, et teiste ootusi rahuldada vaid selleks, et enda ootusi täita.

Kalad ja Kalad - koos kogu eluks, nad on otsekui kaks koopiat!

Kalade jaoks on ideaalne kaaslane sündinud Kalade tähtkujus. Nad sobivad nii hästi omavahel, tõestades kogu maailmale, et palju head ei tee tervisele paha. Kui nad teineteisesse armuvad, siis tekib nende vahel kiiresti hingesugulus.

Nad mõistavad teineteist ja tunnevad mõlemad, nagu teised neid alahindaksid. Nad jagavad soovi tõestada oma jõudu ja tugevust kogu ülejäänud maailmale. Ainult üks takistus võib nende teele tulla ja selleks on suutmatus otsustada kohtumise järel, kas nad on tõsiseks suhteks valmis ehkki nad on kokku saanud oma elu armastusega.



































Kommentaare ei ole