{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 märki, mis viitavad sellele, et sa oled maapealne ingel

    Maapealsed inglid on heatahtlikud ja oma sooja südamega, nad on meie ümber selleks, et va...

 
 
Maapealsed inglid on heatahtlikud ja oma sooja südamega, nad on meie ümber selleks, et valvata meie ja kogu maailma heaolu üle. Nad on väga targad ja näevad paljusid asju läbi - teiste mõtteid, hingeelu, valu, ahastust ja meeleheidet - ja tundub, nagu elaksid nad siin maailmas juba tuhandeid aastaid. Nad on vana hingega.

Nad ei talu kurjust ega halba, nad ei kannata ebaõiglust, nad tahavad, et maailmas valitseks harmoonia ja tasakaal, et mitte keegi ei kannataks. Nad on väga tundlikud teiste vau suhtes ja peavad oma kohustuseks aidata.

Kui sa tunned end alljärgneva kirjelduse järgi ära, siis võib-olla oled ka sina maapeale saadetud ingel.


Sulle meeldib olla üksi

Üksi olemine ei ole sinu jaoks sugugi koormav - vastupidi, sa pead olema aeg-ajalt üksi ja omaette, et ravida oma hinge, laadida oma patareid täis ja mõtelda lihtsalt millelegi muule. Sa vajad seda aega selleks, et selgust saada ja tunda ennast paremini, sest maailmas toimuv puudutab sind isiklikult, teiste valu teeb sulle endale haiget. 
 
 


Sa oled teistest inimestest palju tundlikum

  Maailmas olev kurjus ja ebaõiglus puudutab teeb sulle haiget. Sa tunned valu, pettumust, õudust, hirmu. See, et sa ei saa sekkuda, tekitab sinus segadust, sest sa tahaksid nii väga midagi teha, et seda kõike peatada, et aidata ja sekkuda.


Sa oled väga kaastundlik

Kaastunne on sinu kõige parem omadus. Sa oled selline olnud juba sellest ajast saadik, kui sa olid väike. Sa tunned teiste valu - on siis tegemist inimeste, loomade või taimedega - ja teed kõik, mis sinu võimuses, et seda leevendada. Sa oled kaastundlik alati kõige ja kõigi vastu.


Sa tunned, et sul on mingi eriline ülesanne siin maailmas täita

Sa mõistad, kui tühine on kõik materiaalne ja kui lühike on elu. Sinu eesmärk on aidata neid, kes vajavad abi, parandada teiste elu, olla osa loodusest.
 




Sind juhivad su kuues meel ja südame hääl

Kui sa vaatad oma elus tagasi, siis sa näed, et paljud asjad, mis on aset leidnud, ei olnud juhuslikud. Sa tunned, et sind juhatatakse kõrgemalt poolt. Sa järgned oma südame häälele ja otsid oma teed. Aga sa tead, et sa ei pea muretsema, sest sind juhatatakse õiges suunas.
  


Tänapäeva liiga tehnoloogiline ja automatiseeritud elu ei ole sinu jaoks

Sa ei saa inimestest aru, elavad ainult selleks, et tööd teha, kelle elu on stressirohke ja pingeid täis, kes otsivad võimalust, et meeldida inimestele, kes neile ei meeldi ja elada võimalikult silmapaistvalt, kasutades ära kogu maailma ressursse ja laastades samal ajal planeeti. Sul on tunne nagu oleksid kõige suuremad väärtushinnangud ja tõekspidamised kaduma läinud. Sina eelistad olla osa loodusest ja elada üksnes kõrgemate seaduste järgi. Sa eemaldud nii palju, kui võimalik sellest lärmakast ühiskonnast, kes mitte millestki aru ei saa ega tahagi saada.


Kommentaare ei ole