{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kuidas sa käitud sellise inimese juuresolekul, kes sulle meeldib vastavalt oma tähtkujule?

Jäär Olgem ausad, sa tead ise ka, et sul on kõrge enesehinnang. Sulle ei tekita üldse mingit probleemi kellegiga ise tutvust alus...

Jäär


Olgem ausad, sa tead ise ka, et sul on kõrge enesehinnang. Sulle ei tekita üldse mingit probleemi kellegiga ise tutvust alustada või vestlust algatada, eriti juhul, kui tegemist on sellise inimesega, kes sulle meeldib.

Kui sulle keegi eriti silma on hakanud, siis flirdid sa täiesti avalikult ja ilma mingi valehäbita. Teistes inimestes võib see piinlikust tekitada aga mitte sinus.

Sind juhib sõjajumal Marss isiklikult, sellepärast ei kõhkle võitlemast vajaduse korral oma armastuse nimel. Vastupidi, konkurents muudab asja ainult huvitavamaks sinu jaoks!

Sõnn

Tema on veendunud, et armastus käib läbi kõhu. Hea ja maitsev õhtusöök on ideaalne lahendus, kuidas teha lähemat tutvust inimesega, kes sulle meeldima on hakanud.

Esimene määratud kohtumine peab kindlasti aset leidma mõnes väga heas restoranis. Hea toit on alati vahendiks teha esimene samm tulise armastuse suunas ja avaldab alati muljet. Niipea, kui see samm tehtud võib juba edasi vaadata.

Loodame siiralt, et su kallim jagab sinu armastust toidu vastu.



Kaksikud

"Põgene minu eest ja ma tulen sulle järgi" - selline on sinu deviis ja sellest pead sa rangelt kinni. Sulle meeldib panna asju liikuma ja ajada oma kaaslast segadusse.

Talle võib tunduda, et ta sind üldse ei huvita ja et sa hoopis teistega flirdid aga tegelikult on see sinu viis ainult provotseerida.

Palju kergem on sul võita mitu südant korraga, kui olla siiras ja aus üheainsa inimese ja oma tunnete vastu.

Vähk

Sinu puhul on kõik emotsioonide küsimus. Seega pole üllatav, et kui sa oled koos inimesega, kelle vastu sul teatud nõrkus on, siis löövad sul lained üle pea. Sa võid end teha pisikeseks ja olla liiga tagasihoidlik.

Sul on millegipärast harjumus joosta vastassuunas, selle asemel, et läheneda inimesele, kes sulle meeldib ja alustada temaga vestlust.

Sinu kohmakus on nii armas ja tegelikult ei peaks sa üldsegi muretsema.

Lõvi

Seda pole üldsegi raske kindlaks teha, kui keegi on hakanud sulle meeldima. Sest siis on ruumis ainult sind kuulda ja sa teed kõik, et olla rambivalguses ja tähelepanu keskpunktis ning loomulikult, et su väljavalitu sind märkaks.

Kusjuures mitte keegi ei suuda su sarmile vastu panna. Aga seda sa tead ju ise ka.



Neitsi

Sa oled sodiaagi ambitsioonikam tähemärk, sind köidab su töö kõige esimesena, kõik muu tuleb selle järel. Kõige parem lahendus on, kui su väljavalitu on su kolleeg, siis veedad sa palju aega oma töö juures ja ei tule üldse enam kontorist välja.

Sinu aktiivne eluviis on vaid üks vabandus, mille pärast vallaliseks jääda. Sa muutud hästi kohmakaks, kui keegi sulle tõesti meeldib ja sa eelistad, et teine inimene ise teeks esimese sammu.

Kaalud

Sind juhib Veenus, sellepärast ongi sinu puhul kõik seotud armastusega. Sa oled tõsine flirtija ja oma loomult positiivne inimene.

Sa oled hästi armas inimene ja võlud nii paljusid ära. Kui keegi sulle aga meeldib, oled sa veelgi lahedam ja toredam.

Skorpion

Natuke salapära muudab asju ainult paremaks aga sina oled liiga müstiline. Mitte keegi ei tea, mis sinu peas õieti toimub.

Kui sa oled kellegi lähedal, kes sulle meeldib, siis tahad sa kõigepealt olukorda kontrollida. Natuke salapära võimaldab seda teha. Inimene, kes sulle meeldib, peaks oskama lugeda sinu hinge ja mõistma sind ilma sõnadeta, sest sa ei räägi kunagi otse.



Ambur

Sul on hea huumorimeel ja sa oled üldse üsna elurõõmus natuur. Kui sulle keegi meeldima peaks, siis ilmselt selle kaardi sa kõigepealt välja mängidki.

Kõik aga ei jaga sinu huumorimeelt ja ei hinda sinu nalju. Sellepärast sinu üritused luhtuvadki nende kõrval, kes sind ei mõista. Ja seda parem.

Kaljukits

Sa ei torma kunagi ilma eelnevalt mõtlemata ja sa eelistad tegutseda aeglaselt. Sa tahad enne õppida tundma inimest, kes su pilku on köitnud ja annad talle seega võimaluse ise sulle läheneda.

Sinu jaoks on seksikad tõsised jutuajamised ja sügavad vestlused. Kui sa oled inimesega, kes sulle meeldib, siis hakkad sa esitama tuhandeid küsimusi.

Veevalaja

Sa vajad enda kõrval kedagi, kellega sa võiksid intellektuaalselt ja emotsionaalselt ühenduses olla. Sa oled sapiofiil, sa vajad inimest, kes jagab sinu maailmavaadet ja mõistab seda.

Sa kasutad oma head suhtlemisoskust ja sarmi, et teise inimese pilku enese peale tõmmata ja katsud olla niivõrd lahe, kui võimalik.

Kalad

Sina ei tee kunagi esimest sammu. Sa eelistad oodata, et teine seda teeks selleks, et ise siis järgneda eeskujule.

Sa ei oska midagi õieti algatada.

Kui keegi on aga leidnud vahendi, kuidas koos sinuga ujuda, siis oskad sa meeldivalt üllatada. Sa oled suur unistaja ja romantik oma hinges, ehkki oma olemuselt natuke kohmakas.

Kõik mida sa ootad on see, et inimene, kes sulle meeldib, teeks ise esimese sammu.

Kommentaare ei ole