{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sa arvesse pead võtma, kui sa käid naisega, kes tunneb oma väärtust

Tugeva iseloomuga naine on iseseisev naine, kes tunneb oma väärtust ja kes ei alanda end mitte kellegi ees. Ta on väga nõudlik iseenda ...


Tugeva iseloomuga naine on iseseisev naine, kes tunneb oma väärtust ja kes ei alanda end mitte kellegi ees. Ta on väga nõudlik iseenda vastu ja tal on suured plaanid tulevikuks. Ta on sügavalt veendunud, et tema õnn ei sõltu mitte kellestki teisest peale tema enda ja sellepärast ei lase ta end nii lihtsalt teiste arvamusest välja lüüa.

Ta ei vaja meest selleks, et tunda end turvaliselt. Ta ei vaja meest selleks, et elada oma elu. Võiks arvata, et ta on egoistlik ja enesekeskne, tegelikult aga on ta õppinud lootma ainult iseenda peale.

Kui sa käid mõne naisega, kellel on tugev iseloom, siis pead sa arvesse võtma mõningaid asju.

1. Ta jääb sinu vastu alati ausaks ja otsekoheseks

Ta ei karda oma arvamust avaldada ja seda olenemata olukorrast. Ta on otsekohene ja vahetu ning ootab sama ka sinu poolt. Kui tal on mõni probleem, siis ei hakka ta seda sinu eest varjama. Vastupidi, ta räägib sulle sellest ja katsub leida lahendust nii ruttu, kui võimalik.


2. Ta tahab suhelda otse

Mitte läbi telefoni ega läbi sõnumite nagu paljud teised naised. Ta on intelligentne naine ja analüüsib sinu reaktsioonid teie vestluse käigus. Ära katsugi talle valetada, kui sa oled millegagi hakkama saanud, sest ta saab nagunii varem või hiljem tõe teada.

3. Ta ei lepi pealiskaudse suhtlemisega

Kui ta on end kellegagi sidunud, siis tahab ta, et see inimene oleks piisavalt mees ja usaldusväärne isik. Ära mängi temaga, ära katsu teda armukadedaks ajada. Talle ei sobi selline suhe ja ta lõpetab selle ruttu ära.

4. Vestlus temaga on nauding targale mehele

Iseseisev naine ei hakka teisi taga rääkima, temaga ei hakka sul ka igav. Ta ei hakka liiga ruttu teiste üle kohut mõistma ega teisi kritiseerima. Ta keskendub oma eesmärkidele ja tahab, et homne päev oleks tänasest parem. Ta januneb teadmiste järele ja tal on alati palju küsimusi. Temaga vestlus võib muutuda debatiks, sest ta armastab vaielda.



5. Ta ootab, et sa oskaksid õigel ajal otsuseid vastu võtta

Talle ei sobi nõrga iseloomuga mehed. Ta vajab enda kõrvale partnerit, kes on ettevõtlik ja kelle kõrval ta igavust ei tunne. Ta tahab, et sa võtad otsuseid vastu aga ootab samuti, et sa ka tema arvamusega arvestad.

6. Ta ei talu austuse puudumist

Ta oskab piiri panna sinna, kus on vaja ja tundes enda väärtust, ei luba ta enda aadressil asju, mida ta kuulda ei taha.

7. Ta motiveerib sind

Ta julgustab sind oma eesmärke ja projekte ellu viima ning vaatama alati tuleviku suunas. Ta aitab sind ja toetab moraalselt.

8. Ta on lojaalne ja pühendunud

Oma elukaaslase vastu jääb ta lojaalseks. Ta investeerib teie suhtesse sama palju, kui karjääri. Samas hindab ta kõrgelt oma vabadust ja ei lase mitte kellelgi dikteerida seda, kuidas ta elama peab.

9. Tema kõrval õpid sa palju uut

Sest oma loomult on ta uudishimulik ja teadmistejanune. Talle meeldib reisida, teha uusi projekte ja plaane ning avastada uusi kultuure. Ta on energiline ja elurõõmus, kellele ei meeldi igavust tunda.

10. Ta teab, kuidas rutiinist vabaneda

Talle ei meeldi liiga üksluine elu. Ta on piisavalt ettevõtlik, et leida vahendeid, mis aitavad teil rutiinist vabaneda. Ta teab, kuidas mugavusstsoonist välja tulla ja kuidas muuta elu põnevamaks.


Kommentaare ei ole