{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Sodiaagi kõige erakordsemad naised

Mida mehed tegelikult tahavad? Enamik mehi tunnistab, et välimus ei ole kõige tähtsam. Kõige tähtsam on armastus, hea omavaheline ...


Mida mehed tegelikult tahavad?

Enamik mehi tunnistab, et välimus ei ole kõige tähtsam.

Kõige tähtsam on armastus, hea omavaheline läbisaamine ja tõmme. Kui mehele meeldib naine, siis ei märka ta ainult tema välimust, vaid ka iseloomu, elurõõmu, enesekindlust ja seda, kes ta tegelikult on.



On naisi, kellel on aga kõik, et meeldida.

KALADE tähtkujus sündinud naised. Täiesti erakordsed.

See on laialt levinud tõde, et Vee märgi all sündinud naised on kõige seksikamad. Kalade tähtkujus sündinud naised on üheaegselt õrnad, head ja väga naiselikud.



Oma salapärase palge ja pealtnäha süütu ilme taga varjab ta suurt tarkust. Veejumal Neptun ise juhib teda. Ta on emotsionaalne, kaastundlik ja õrn.

Veevulin on rahustav ja vaba. Sama on ka Kalade tähtkujus sündinud naisega, kes on vabameelne ja ei mõista teisi hukka. Ta võtab sind sellisena nagu sa oled ja ei nõua sinult võimatut. Kui sinu kallim on sündinud Kalade tähtkujus ei ole sul ainult naine, vaid ka hingesõber ja armuke ühes isikus. Ta on võimeline nägema ja tunnetama asju, mida teised ei näe ja on sellepärast hindamatu kaaslane.

Ta on väga romantilise hingega naine, kes armastab armastust. Pole midagi lihtsamat, kui tema lummusesse jääda ja sinna kaduda. Temaga koos ei ole te kahekesi, vaid moodustate ühe hinge.

Ilma, et ta peaks selle jaoks vaeva nägema, unistavad temast paljud mehed. Ta on nii naiselik ja teda on raske unustada. Viimane sodiaagimärkide seas, võib ta olla kuulekas printsess, kes ootab oma rüütlit valgel hobusel või siis saatuslik naine, kes viib su seitsmendasse taevasse. Tal on väga hea kujutlusvõime ja ta suudab sind üllatada. 

Kommentaare ei ole