{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks kõige ilusamad naised satuvad kõige hullematesse suhetesse?

On naisi, kes on väga külgetõmbava välimusega. Ometi vahetavad nad tihti mehi. Miks just need naised, kellel on olemas kõik, et olla ...



On naisi, kes on väga külgetõmbava välimusega. Ometi vahetavad nad tihti mehi. Miks just need naised, kellel on olemas kõik, et olla õnnelik, tunnevad end nii üksi? Tegelikkuses on aga nii, et nende välimus, mida paljud imetlevad ja kadestavad, muutubki neile saatuslikuks.

Sest on viis põhjust, miks ilusad naised satuvad halbadesse suhetesse.

Iga suhte algus on üldiselt ilus. Mõlemad kaaslased tunnevad kirge, mis pimestab mõistuse. Kõhus on liblikad ja silmis sädemed. Nad tõotavad teineteisele tähti ja kuud ja usuvad, et nende armastus kestab igavesti. Aja möödudes aga tuli kustub ja asemele tuleb reaalsus. Mõlemad kaaslased hakkavad silmi avama ja näevad ühe rohkem ja rohkem vigu teise inimese juures. Ning algabki unistuste kadumine.



Miks aga ilusad naised satuvad tihti halbadesse suhetesse, mis ei kesta? 

Tal on liiga kõrged ootused


Sageli loodavad kaunid naised leida sellise mehe, kes täidaks ka nende kõige meeletumad soovid. Nad on kasvanud endale ette kujutades, milline nende tulevane prints välja peab nägema, kui ilus ta peab olema, kui tark ta peab olema ja kui mehine ta peab olema. Ja sellepärast ootavad nad kannatlikult oma printsi valgel hobusel, kes oskaks neid kaitsta ja nende eest hoolitseda printsesside vääriliselt. Nad tahavad tõelist ja tingimusteta armastust. Nad ootavad meest, kes on ilus, tugev, julge ja vapper. Kahjuks aga mõistavad nad mingil hetkel, et ükski mees ei vasta sellistele kriteeriumitele ega ole nende ootuste kõrgusel ja et hingesõbra leidmine ei olegi nii lihtne, kui nad arvasid.

Halvad valikud


Nad leiavad endale sellised mehed, kes on liiga domineerivad, manipulaatorid või siis endast liiga heal arvamusel. Neid kütkestavad alati halvad kaaslased. Ja seda sellepärast, et nad valivad sageli mehi, kellel pole nendega mitte midagi ühist. Sest nad loodavad, et selline mees toob nende ellu midagi uut, midagi sellist, mida neil veel ei ole. Tihti põgenevad nad tähelepanelike ja tavaliste meeste eest ja eelistavad meest, kellel on liiga tugev iseloom. Hiljem aga mõistavad nad, et tegid valesti, et nad ei arvestanud oma vajadustega ja keskendusid ainult teise inimese isiksusele.



Hirm oma ilu kaotada


Ilusad naised kardavad oma ilu kaotada, sest see on nende kõige suurem trump. Mida aeg edasi läheb, seda rohkem nad mõistavad, et ilu pole igavene ja et varem või hiljem nad seda relva enam kasutada ei saa. Sellepärast katsuvad nad siduda end mõne mehega enne, kui on liiga hilja. Selliste naiste arvates piisab ainult välimusest armastuse leidmiseks.

Suur vajadus tähelepanu järgi

Sellised naised teevad kõik, et oma välimust esile tõsta. Ja nende jaoks peavad mehed lihtsalt nende vastu huvi ilmutama. Nad kasutavad kõiki võtteid, et meeste tähelepanu võita ja seda ka siis, kui nad juba kellegagi suhtes on. Sest nad peavad lihtsalt flirtima. Nad nõuavad palju tähelepanu ka omaenda elukaaslaselt. Neil on raske leppida, et mehel võib olla muid huvialasid ja võivad välja näidata haiglast armukadedust.

Valus minevik

Ta teavad, et tal on suur mõjuvõim teiste üle. Ja ta teab, et ta on usaldanud ka valesid inimesi. Inimesi, kellel on olnud halvad kavatsused, kes nägid ainult tema ilu. Kes ei arvestanud tema tunnetega ja murdsid lõpuks ta südame. Sellepärast varjab ta oma tundeid ja näib eemaloleva ja umbusklikuna teiste suhtes.

Kommentaare ei ole