{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas suhet paremaks muuta?

Küll koos oldud juba mitmeid aastaid, võib-olla lausa aastakümneid aga oh häda, tunded pole enam need, mis enne - rutiin on end teie vah...

Küll koos oldud juba mitmeid aastaid, võib-olla lausa aastakümneid aga oh häda, tunded pole enam need, mis enne - rutiin on end teie vahele sisse seadnud ja tunneb ennast seejuures hästi. Ja iga päevaga armastus muudkui kahaneb ja kahaneb. Varsti peab teda kapi alt otsima minema. Aga ära karda, katki pole veel midagi. Siin on mõned nõuanded, mis aitavad jahtunud tundeid elustada.

Rutiin on suhte vaenlane. Enne aga, kui sa asjad kokku pakid ja lähed vaatama, kas mujal on rohi rohelisem, küsi endalt:

- Mida sa oma elukaaslase vastu tunned?


- Kas sa tahaksid elada tulevikus tema kõrval või on sul tunne, et su tunded on kadunud?


- Kas sa näed piisavalt vaeva? 


- Kas su etteheidetel on alust? Näiteks, kui tegelik probleem on selles, et ta norskab, siis sellepärast pole vaja veel hakata eraldi kolima.



Märgid, mis näitavad, et teie vahel on midagi korrast ära.


- Te ei suhtle enam, välja arvatud hommikune "Tere" ja õhtune "Mis õhtuks süüa on?" ja "Kus mu sussid on? " Või siis: "Kus autovõtmed on?" ja "Kas sa mu särgi triikisid ära?"

- Te ei puuduta enam teineteist, intiimelust ei ole vaja rääkidagi.


- Sa ei katsu enam talle meeldida. Juukseid pesed ainult siis, kui meelde tuleb ja et tänavale võiks korralikult minna, käid kodus lohvakate riietega ringi ja oled ilusalongi juba unustanud.

Kuidas siis sellest üle saada? 


Kui mõned märgid sulle tuttavad tundusid, siis ära muretse. Said esimene kord ta südame võidetud, saad ka teist korda.

- Pane telekas kinni ja kõik muud ekraanid samuti, et olla ainult kahekesi. See ei tähenda, et sa teleka üldse välja peaksid viskama elamisest - sugugi mitte - ainult et, leidke vahetevahel aega, et olla omaette, ilma telekata. Katsu teha midagi romantilist, telli sushit või pitsat, pane küünlad põlema, võta mõni suur tekk ja kallistage diivanil selle all.

- Tehke midagi koos: minge teaterisse, tehke sporti, jooga on hea võimalus... Tehke ühesõnaga midagi, mis teid rohkem seob ja loob jälle selle mõnusa fiilingu, et te tahate koos olla.


- Reserveerige üks õhtu nädalas iseendale. Näiteks tehke nii, et kord oled sina see, kes organiseerib õhtu ja teinekord jälle tema. Eesmärk on teineteist taas tundma õppida ja üllatada vastastikku.


- Võtke end käsile. Harjumused ja intiimsus viivad selleni, et keegi millestki õieti enam ei hooli. Näiteks käid vetsus ja jätad ukse pärani lahti, samal ajal jutustades, kuidas su päev läks. Täis suuga rääkimine. Enese raseerimine teise ees, samal ajal, kui teine jalgpalli vaatab... Hei, kuhu jäi see võluv naine, kes oli nii salapärane ja atraktiivne??? Löö end üles, pane uus pesu selga ja üllata oma meest! 





Kui muidu ei saa, siis võta armukadedus appi.


Kui temast ikka asja ei saa ja ta ikka jätkuvalt oma ekraani vaatab rohkem, kui sind, siis pane mängu armukadedus. Aga ole väga ettevaatlik. Sa pead seda mängima hoolikalt, eesmärk on tema eneseuhkust riivata. Kui tema sind enam ei näe, siis tee talle selgeks, et teiste jaoks eksisteerid sa ikkagi.

Aga ole ettevaatlik! Sest kui sa hakkad liiga palju selle teemaga mängima, siis võib sellest mängust su õudusunenägu saada. Seega, rahulikult!

1 samm: ütleme, et te olete teleka ees ja su mees vaatab jalgpalli. Hakka suure häälega kiitma mõne mängija välimust. Maini näiteks, et ta meenutab sulle su uut töökaaslast...


2 samm: mees vaatab jälle jalgpalli ja sind tema jaoks pole olemas. Ütle talle vaikselt, et su uus töökaaslane, kes meenutab ühte mängijatest, mängis ka kunagi jalgpalli. Kas pole üllatav ühe ülemuse kohta?" Las ta haudub...


3 samm: neljapäeval ütle talle, et reede õhtul lähed sa töökaaslastega välja jalgpalli vaatama kuskile baari. Et su uus ülemus pakkus välja... Ãœsna kindel, et su kallim ruttu kõik muu unustab ja keskendub rohkem sinu võluvale isiksusele. 



Kommentaare ei ole