{ads}

HIDE

Viimased

latest

ISIKSUSETEST: Ütle, kuidas sina oma kotti kannad ja me ütleme sulle täpselt, kes sa oled!

Kotti võib kanda nii mitmel erineval moel, igalühel on selleks oma harjunud viis. Meie harjumused aga, mida me alateadusikult oleme va...


Kotti võib kanda nii mitmel erineval moel, igalühel on selleks oma harjunud viis.

Meie harjumused aga, mida me alateadusikult oleme valinud, võivad rääkida väga palju meie kohta.

Kuidas sina oma kotti kannad? 

1. Seljas

Need inimesed, kellele meeldib kotti seljas kanda, on alati avatud kõigele uuele. Tihti on neil kaasas kõik esmatähtis, et olla valmis igaks elujuhtumiks. Sageli armastavad sellised inimesed palju reisida. Nad on ettenägelikud ja sellepärast on kotipõhjas alati natuke näksimist, kui veresuhkur peaks langema ja kindlasti väike pudel vett!





2. Käes

Inimesed, kes kannavad kotti käes, tahavad kõike kontrolli all hoida. Neile meeldib olla kursis kõigega, mis toimub laias maailmas ja nende ümber ning neil on alati oma sõna öelda. Lisaks sellele võib alati sellistelt inimestelt küsida nii muuseas jutu sees, mida nad sinust arvavad - see võimaldavad teada saada palju huvitavaid seiku! Teiselt poolt aga on tegemist inimestega, kelle peale sa alati kindel võid olla: kui keegi peaks teid ründama, siis on nad alati valmis oma kotiga lööma!

3. Õlal

Need inimesed, kes kannavad kotti õlal, armastavad sageli palju lugeda. See on ju kõige parem moodus, kuidas igal hetkel raamatut kotist välja võtta ja sinna tagasi panna - no näiteks bussi oodates massi seas. Tegemist on hästi taktitundeliste inimestega. Isegi, kui neil on kalduvus tukastada samal ajal, kui nendega räägitakse, jäävad nende silmad pooleldi avatuks - ajaga õpitud moodus, et mitte sind solvata!




4. Risti üle keha

Niimoodi ei saa keegi su kotti ära varastada. Ja see on väga hea, kui võtta arvesse, et su kotis on sageli palju tähtsaid pabereid ja samuti üks kullakang (no vähemalt mõni kullatud ese). Tavaliselt need inimesed liialdavad natuke oma varandusega aga on samas ka helde käega ja alati valmis jagama teistega viimast kaaviariampsu.

5. Kõhu peal

Mida sa enda ees näed? Tornaadot? Ei, sa eksid. Tegemist on kõigest inimesega, kes kannab kotti ees enda kõhu peal. Vähemalt ei vii tuul teda nii minema. Sellise inimesega vestlemine võib olla üsna ootamatu: on üsna tõenäoline, et vastamise asemel peab ta lausa karjuma Talinna teletornist, et sa teda ikka kuuleksid.

Kommentaare ei ole