{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 5 kõige halvemat sodiaagipaari, kes ise oma suhet lõhuvad

Armastusest tihti üksi ei piisa selleks, et elada igavesti õnnelikult koos. Kui ikka kaks inimest on liiga erinevad ja kokku ei sobi, e...


Armastusest tihti üksi ei piisa selleks, et elada igavesti õnnelikult koos. Kui ikka kaks inimest on liiga erinevad ja kokku ei sobi, ei aita siin midagi. Omavaheline sobivus sõltub iseloomujoontest ja astroloogia väidab, et suur seos on ka mõlema partneri sodiaagimärgi omavahelisel sobivusel.



Sodiaagimärke jaotatakse nelja gruppi:

Veemärgid: vähk, skorpion, kalad

Tulemärgid: jäär, lõvi, ambur


Maamärgid: sõnn, neitsi, kaljukits


Õhumärgid: kaksikud, kaalud, veevalaja


Lähtudes nendest märkides on väga vähe sodiaagipaare, mis omavahel üldse ei sobi.



1. LÕVI ja VÄHK


Lõvi on tulemärk, Vähk aga veemärk. Lõvi tahab põnevat ja seiklusrikast elu, olla rambivalguses ja tähelepanu keskmes, Vähk aga eelistaks jääda koju ja vaadata rahulikult telekat. Lõvi on keegi, kes ütleb oma arvamuse otse ja ilma keerutamata välja. Vähk on selle jaoks liiga tundlik ja võtab kõike isiklikult.

Lõvi ei suuda Vähki ja tema tundeelu mõista ja Vähk ei saa aru Lõvist. Nende suhe ei saa kesta.

2. KALJUKITS ja VEEVALAJA

Kaljukits on maamärk ja Veevalaja õhumärk. Ja õige maamärgina on Kaljukits rahulik, aeglane ja pedant. Tema plaanid peavad olema viimase detailini korras ja läbi analüüsitud, ta tahab jääda selle juurde, mis on alati olnud ja mis toimib. Muutused ei ole tema valdkond. Veevalaja on aga seikleja oma hingelt, otsekohene ja teeb, mida süda soovib. Ta ei mõtle, ta teeb ja elab omaenda reeglite järgi.

Kaljukits tahab oma elu rahaliselt kindlustada ja näitab oma armastust praktilisel teel välja. Veevalaja aga tahab taevast ja romantilist armastust. Ta ei taha isegi süüa, teda ei huvita raha, ta tahab õiget inimest, kes tema unistusi ja mõttemaailma mõistab ja temaga pilvedesse kaasa tuleb.





3. NEITSI ja KAKSIKUD

Neitsi on maamärk ja Kaksikud õhumärk. Neitsi on pragmaatik ja realist Kaksik aga unistaja, kellel on pea pilvedes. Talle ei meeldi jääda liiga kauaks samale kohale, ta tahab elada ja liikuda. Ta usub oma unistustesse ja asjadest arusaamisse. Ka Neitsi unistab aga tema unistused jäävad reaalsuse piiridesse ja ta keskendub rohkem sellele, kuidas asju hästi teha.

4. KAALUD ja SÕNN

Sõnn on maamärk ja Kaalud õhumärk. Sõnn vajab ustavust ja truudust ning võib sellega teise lämmatada. Kaalude tähtkujus sündinu on ekstravert, kes tahab, et õigus talle jääks. Sõnni aga kurnab see. Mõlemad märgid on väga kangekaelsed ja paindumatud, väikestest asjadest võivad alguse saada suured tülid.

5. AMBUR ja VÄHK

Ambur on tulemärk ja Vähk veemärk. Neil pole palju ühist omavahel.

Ambur plahvatab liiga tihti, et see Vähile meeldida võiks. Lisaks sellele meeldib Amburile mööda maailma ringi kihutada, Vähk on aga kodulembene. Ambur vajab füüsilist kontakti ja sidet, Vähk aga vaimset. Nad ei saa teineteise vajadustest aru. 




Kommentaare ei ole