{ads}

HIDE

Viimased

latest

Õnnelike perede reeglid

Perenõustajad soovitavad alati teha väikesi muutusi, mis muudavad igapäevase elu õnnelikumaks kogu perele. 1. Kogu perega koos söömi...

Perenõustajad soovitavad alati teha väikesi muutusi, mis muudavad igapäevase elu õnnelikumaks kogu perele.




1. Kogu perega koos söömine

Kõige õnnelikumad ja tugevamad on pered, kus peetakse kinni üheskoos söömistest vähemalt nii palju, kui see on võimalik. Selleks, et vaheldust pakkuda ja rutiini rikkuda võiks aeg-ajalt organiseerida kogu perega väljas söömise, mis muudab samuti pereelu tugevamaks.

2. Koos söögi tegemine

Ükskõik, kui hästi või halvasti te süüa teha oskate aga iseenesest söögi tegemise juures kaasa aitamine ja köögis koos olemine tekitab lähedust.


3. Puhkused koos lastega

Kõik need hetked muutuvad ilusateks mälestusteks kord, praegu aga on need võimalused, mille abil oma pereelu muuta paremaks ja omavahelisi suhteid lähedasemaks.

4. Teise inimese intiimsuse austamine

Igal inimesel on õigus oma isiklikule ruumile ja eraelule. Ka sinu lähedased. Kui keegi sulle midagi usaldada tahab, peab see tulema tema enda soovist, mitte sunniviisiliselt.

5. Oskus kuulata

Teise inimese mõistmine ei tähenda seda, et sa pead temaga nõus olema, sest alati tuleb meeles pidada seda, et igal inimesel on oma tõde, tähtis on osata kuulata.

Õnnelik pere on see, kus osatakse omavahel suhelda ja kus arvestatakse igaühe mineviku ja läbielamistega.



6. Tervislikud harjumused

Terves kehas terve vaim. See kehtib ka õnneliku pereelu kohta, sest ka iga pereliikme tervise eest tuleb hoolt kanda. Sellepärast tuleb juba varakult luua tervislikke harjumusi oma ellu.

7. Koos spordi tegemine

Samuti on tähtis pöörata tähelepanu sellele, et kõik piisavalt liiguksid. Kui inimene tunneb end hästi oma kehas, ei hakka ta oma pettumusi teiste peal välja elama.

8. Alati oma pere eelistamine

Juhtub, et mõned inimesed on nii pühendunud karjääri tegemisele, et pereelu jaoks ei jää enam palju aega. Aga ei tohiks unustada, et pereelu peaks ikkagi jääma kõige esimesele kohale ja et kõige rohkem on lapsed need, kes vajavad mõlema vanema tähelepanu ja kohalolekut. Samuti vajavad eakad lähedased alati teie tähelepanu.

9. Uute ühiste huvide avastamine

Kunagi pole liiga hilja selleks, et õppida midagi uut.

10. Siirus ja avatud meel

Usalduse rikkumine ja valetamine on kõige hullemad asjad, mis võivad pereelu rikkuda. Sama asi kehtib ka tolerantsuse kohta, sooviga mõista, mida teised tunneksid samas olukorras.



Kommentaare ei ole