{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Asjad, mida sa teha ei tohi, kui sa tahad Neitsiga hästi läbi saada

1. ÄRA HILINE Neitsi ise on selline, kes saabub parem pool tundi varem kohale või siis täpselt kokkulepitu...

1. ÄRA HILINE


Neitsi ise on selline, kes saabub parem pool tundi varem kohale või siis täpselt kokkulepitud kellaajaks. Ta armastab täpsust. Ja tema jaoks on see oluline, et kõik sellest kinni peaksid. Kusjuures oma riided järgmiseks päevaks valib ta valmis juba eelmisel päeval ja mitte ainult endale vaid ka oma elukaaslasele ja lastele. Ühesõnaga, kui sa ei taha, et ta sinu hilinemise peale peaks kulmu kergitama ja sa ei taha end halba olukorda panna, siis ära parem jää hiljaks.

2. ÄRA RÄÄGI LIIGA VALJULT

Ta hindab rohkem tagasihoidlikkust ja ei taha mitte millegagi silma paista. Kindlasti pole tal kavas olla tähelepanu keskpunktis. Tema jaoks on liiga valjult rääkimine äärmiselt madal ja vulgaarne. Kusjuures isegi tülitsedes ei tõsta ta häält vaid valib sõnu. Ja need võivad tal olla äärmiselt teravad. Ära unusta - ta väldib liiga kärarikkaid sõpru.




3. ÄRA SAASTA LOODUST

Ta on maamärk. Tal on tugev hingeline side looduse ja maaga. See on tema ruum, kus ta saab hingata vabalt ja ilma milleta ei tunneks ta end hästi. Looduse saastamine sinna prügi loopimisega ei mahu tema mõistusesse ja on üks kohutavamaid asju. Ta ei talu üldse segadust ja korralagedust, looduses vedelev prügi on aga ökosüsteemi hävitava toimega. Ja kui on tähemärk, mis oskab meie planeeti vääriliselt hinnata, siis on see Neitsi.

4. ÄRA JÄTA VANNITOA UST PÄRANI

See, et sa kellegagi koos elad, ei tähenda ometi, et teil enam viisakusreegleid ei peaks olema. Hoia oma eneseväärikust alles vetsus ja vannitoas. Sest ta ei mõista seda ja tema jaoks on see ebameeldiv. Natuke intiimsust võiks siiski alal hoida.

5. ÄRA VALETA

Sest esiteks saab ta sellest kohe aru. Sest ta tunneb kehakeelt paremini, kui keegi teine. Tal piisab ainult sinu näoilmet vaadata, et mõista, kui sa talle valetad. Kui sa talle valetad, siis tähendab see seda, et sa teda ei usalda. Ja seega ei saa ka tema sind enam usaldada.





6. ÄRA RÄÄGI, KUI SA EI TEA

Ära parem hakka rääkima asjadest, mida sa ei mõista või ei tea. Sest Neitsi on ääretult intelligentne ja talle ei meeldi niisama ilma argumentide loopimine, millel tõepõhi puudub.

7. ÄRA SEGA TEDA, KUI TA TAHAB ÜKSI OLLA

Sest see on ainus viis, mis võimaldab tal puhata. See on hetk, mil ta saab oma asjade üle korralikult järele mõtelda. Kui sa tahad, et ta õnnelik oleks, siis lase tal olla aeg-ajalt üksi.

8. OLE HOOLITSETUD VÄLIMUSEGA

Sest talle meeldib kord ja puhtus. Sest ta pöörab palju tähelepanu oma välimusele. Sest ta ei hakka sassis peaga ja dressides õue minema.

 9. OLE KORRALIK

Neitsile ei meeldi segadus. Majas, kus puudub kord, ei tunne ta end hästi. Ta tahab, et tema ümrbus oleks piinlikult puhas. Ja sama kehtib inimeste kohta, kes teda ümbritsevad.





10. ÄRA OLE PEALISKAUDNE

Talle ei meeldi niisama lobisemine. Ta ei ole mitte sellepärast nii palju teadmisi omandanud, et seda tühjade sõnade peale raisata.

11. ÄRA KRITISEERI TEDA

Ta on perfektsionist. Talle ei meeldi, kui tema tööst leitakse vigu. Ta on enese vastu väga range ja nõudlik. Seega sinu kriitika on üleliigne, sest ta on juba olukorra üle analüüsinud ja leidnud, mida tuleks parandada.

12. OLE HÄSTI KASVATUD JA VIISAKAS

Selles mõttes on ta mingil viisil maniakk. Ta ei talu labasust ja kasvatamatust. Mustust ega segadust. Restoraniski pühib ta enne laua puhtaks, kui teda teenindatakse. Rääkimata käte pesemisest. Kusjuures on tema esimene, kes sulle märku annab, kui sul midagi kuskilt peaks valesti olema.








Kommentaare ei ole