{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 5 kõige elegantsemat ja stiilsemat tähemärki

Paljud väidavad, et ilu ei saa patta panna ja palju tähtsam on see, kes inimene tegelikult on. Teised aga peavad tähtsa...

Paljud väidavad, et ilu ei saa patta panna ja palju tähtsam on see, kes inimene tegelikult on. Teised aga peavad tähtsaks seda, kuidas nad välja näevad ja leiavad, et see on edu võti igas valdkonnas.


Millised on aga horoskoobi järgi viis kõige stiilsemat ja elegantsemat tähemärki, kes kunagi ei lähe välja ilma peeglisse vaatamata?

1. LÕVI

Lõvi tähtkujus sündinud inimesed hoolitsevad palju oma välimuse eest. Nemad võivad end ehtida väga väärtuslike ja silmapaistvate ehetega. Tavaliselt ongi nendega nii, et mida hiilgavam, seda parem. Neile meeldib silma paista, nad ostavad kalleid rõivaid, sest tunnevad enda ja riiete väärtust. Nad tahavad head kvaliteeti ja ei lepi vähemaga. Lõvi tähtkujus sündinud naine tõmbab alati tähelepanu endale seltskonnaõhtutel oma väga ilusa kleidi ja meigiga, mis talle sobib ja teda väärtustab. Ta ei ole kunagi vulgaarne, ta on alati klassikaline, stiilne, elegantne.

2. KALJUKITS

Kaljukits on alati rafineeritud, stiilne ja seejuures tagasihoidlik. Nii nagu ka tema loomus ei hakka ta katsetama uusi asju vaid eelistab jääda klassikalise rõivastuse juurde, mis sobib igas olukorras. Tal on praktiline garderoob, mis võimaldab tal alati hoida elegantset stiili.
 
 
 


3. NEITSI

Neitsi on varustatud praktilise meelega, ta pöörab palju tähelepanu pisiasjadele. Tema garderoob koosneb alati hea kvaliteediga ja ajatutest rõivastest. Ta ei järgi moodi ja kannab rõivaid, mis sobivad kõige paremini tema iseloomuga. Elegants on võtmesõna iseloomustamaks tema välimust ja võimaldades tal olla stiilne igas olukorras.

4. JÄÄR

Oma loomult on Jäär tuline ja kirglik, tema on kuulus selle poolest, et ostab mõtlemata kokku asju, mida tal ehk vajagi pole. Talle meeldib luksus ja elegants, tema garderoob on alati täis isegi, kui tal ei tule võib-olla võimalusi, et kõiki oma riideid kanda.

5. KAALUD

Kaalud näevad alati stiilsed ja ilusad välja. Mitte kunagi pole nad vulgaarsed, osates hâsti kandaka kõige seksimaid rõivaid. Kaalud ostavad vähe aga kvaliteetset. Alati on nad moekalt riides aga ilma äärmustesse laskumata, sest tõeline elegants jääb märkamatuks.

Kommentaare ei ole