{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 halba harjumust, mis hävitavad abielu

Kõik suhted on suurel määral sõltuvad olukordadest, tujudest ja tunnetest. Selleks, et suhe kestaks, peab iga päev vaeva nägema ja jä...

Kõik suhted on suurel määral sõltuvad olukordadest, tujudest ja tunnetest. Selleks, et suhe kestaks, peab iga päev vaeva nägema ja järeleandmisi tegema. On aga vigu, mis võivad abielu karile viia ükskõik, kui tugev ta ka ei oleks.


Teiste ees tülitsemine

Ära pese oma musta pesu teiste ees, sest see võib hävitada kõik, mis teie vahel on. Kõikides suhetes tuleb ette tülisid aeg-ajalt aga ärge kindlasti tülitsege teiste inimeste ees. Sest see mõjub alandavalt ja hävitab su suhte.

Pidevalt mineviku etteheitmine

Kahjuks on see üks vahenditest, mida nii tihti kasutatakse. Ikka ja jälle tuuakse lagedale eksid ja kõik kunagi korda saadetud teod. Kui sa tahad normaalset suhet, siis ära hakka meenutama neid, kellega te enne suhtlesite ja elasite.
 
 
 


Armukadedus

Mingil määral on armukadeduse tundmine normaalne ja loomulik. Kui see aga muutub liiga suureks või täiesti paranoiaks, siis on see ohtlik. Kui üks kaaslastest tahab kõike viimseni kontrollida ja kahtleb paljudes asjades, siis ei saa selline suhe kaua normaalselt kesta.

Tingimustega vahekorrad

Kui üks kaaslastest seab sisse tingimused voodis tehes sellest tasu või karistuse, siis pole see normaalne ja võib viia truudusetuseni. 

Toetusest keeldumine

On normaalne, et kahe inimese suhtes mõlemad kaaslased teineteist toetavad tingimusteta. Kui suhe on aga karile jooksmas, siis see toetus kaob.

Silmside puudus

Silmside on hästi oluline, sest see tekitab lähedusetunde. Nagu ütleb üks väljend: silmad on hinge peegel. Põgenev pilk viib suhte karile.
 
 
 


Usalduse puudus

Omavaheline usaldus on püsiva suhte võtmeks. Ilma selleta ei pea ükski suhe vastu.

Pidev kaebamine ja nääklemine

Selline tegevus mõjub rusuvalt ja tekitab pingeid. Ja pikapeale hakkab lõhesid tekitama teie vahel. Katsuge olla positiivsemad, kui tahate, et teie suhe veel kaua kestaks.

Egoism

Pidevalt iseendale mõtlemine on halb harjumus. Peab õppima järeleandmisi ja kompromisse tegema.

Liigne hoolitsemine

Pidevalt oma kaaslasega olemine ja tema pärast muretsemine ei ole hea. Peab oskama jätta teisele inimesele hingamisruumi ja õppima ka üksi aega veetma.

Kommentaare ei ole